Aprilia Sonic by PnS

nadkole zrobione fot jak na skuterze wyglad nie mam. kwszystkie plastiki zdjęte beda małowane

nadkole

polerka felg, wypolerewalem lagi ale sa juz zalozone i slabo widac

plastiki poszpahlowane jeszcze tylko zmatowic

No ładne nadkole. tylko jeszcze troszkę by je trzeba doszlifować od góry… Chyba że to folia carbon odstaje :slight_smile: I polerka też ładnie wyszła, tylko daj foty jak to wygląda na dworze :stuck_out_tongue:

Pozdro :slight_smile:

zakupiłem nowe farbki

wewnetrzne plastiki czarne (chyba nie muszę wam czarnej pokazywac kazdy wie jaki to) a zewnetrzne takie oczojebne

[ Dodano: 28-02-2009, 20:35 ]
na dworze to dopiero jak się pomaluje bo mam skuter w piwni i nie bede tego wyciagal

Kolorek też nice :smiley:

Teraz jak się pochwaliłeś lakierami to powiedz mi który jest jaki i ile kosztue i ile tego jest i wogule sory jak nie na temat ale chcę to wiedzieć

Ciekaw jestem efektu końcowego :slight_smile:

za caly zestaw zaplacilem okolo 200zl. 0,5l tego zolto-zielonego i 0,3l czarnego kupiłem (80zl za 1l) jeszczebenzyne ekstakcyja (3,50) rozcienczalinik (7) podklad akrylowy (22) utwardzac do podkladu (nie pamietam) a reszte to lakier utwardzacz i farba. pomaluje mi to tato za free wiec 200zl to nie tak duzo za pomalowanie

pns napisał:

pomaluje mi to tato za free

No dziwne żeby coś od syna wziął :D

A tak serio: nono jestem ciekawy jak to będzie z tym kolorkiem wyglądało ;]

przyszla do mnie paczka a w niej pasek (orginalny) i wlot powietrza. wlot okleilem folia carbon
fotty

no spoko ile dales za wlocik :smiley:

60zl + 12zl folia carbon

Zapowiada się ciekawie. Jak tę folię przyklejałeś i ile kawałków czy to jest jeden czy dużo ?

jeden kawalek dwa razy robilem chcialem to tez poprawiac ale trochę droga ta folia i zostanie na razie taka. jaeszcze tylko kilka zeczy folia muszę obkleic założyć fele pomalowac plastiki i chyba wszystko. aa jeszcze wario muszę zamowic :smiley:

pns, ty to folie podgrzewasz czy jak ze się tak trzyma ;d :slight_smile:

najpierw nalozylem bez podgrzaniapotem podgdzalem zeby pecherzyki usunac i te takie dziurki nagrzalem rozciolem i przykleilem trochę mi to zajelo (4h) ale jest

Super to wyszło!!! Będzie luks wyglądać.

jakie sprzeglo i dzwon mi polecicie? tylko zeby bylo tanie! bo raczej bede montowal

co powiecie o tym? ma ktos takie sprzeglo bo cena mi się podoba

Sprzeglo dobre kolega ma :slight_smile: juz zrobil na nim 7000 km i jest git poleca te sprzeglo :>

Bardzo dużo znajomych poleca sprzęgło RMS Pro.

ReKoRd, poprawilo się przyspiesznie ?
kdekarz123, RMS wolalbym niebrac juz slyszalem ze to dobre sprzeglo ale chyba lepiej dolozyc i kupić cos innego.

start lepszy i minimalnie przyspieszenie