Aprilia Sonic by PnS

Dywersant, mogę ci sprzedac:P a papierem nie bede chromu ruszal nie dygaj hehe

No na razie tłumniczek jest ładny potem te przebarwienia zamienia się w taki jakby nalot. I to juz trzeba papierem potraktowac :smiley: Bo ostatnio tak robilem bo mi przyrdzewialo nasmatruje najwyzej je olejem :smiley:

Borek02, rdza na chromie ci się pojawilaż?

zostam przebarwienia to fajnie wygląda

jak neichcesz przebarwienia to jedziesz papierem 2000 lub 2500 wodnym moj brat tak robi na chromowanym koncowkach wydechu :slight_smile: tylko ze mu naloty rdzy się pokazuja

siema dzisiaj zaczolem się brac za nadkole i juz zrobilem wzor. w poniedzialek wytne nadkole z blachy(niechce mi się bawic mata szklana i jest wytszymalsze) a dlatego dopiero w poniedzialek bo mam blache ale nie tu tylko u babci na wsi. nadkole będzie oklejone folia carbon. wziolem się takze za ryfle mam juz wyciety wzor tylko muszę wyciac. ryfle wytnie mi kolega ojca on ma dobrze opanowane ciecie roznych zeczy.

sory za fotki ale robione telefonem (1,3mpx) na szybko

dobra lece polerowac lagi moze dzisiaj skoncze

[ Dodano: 20-02-2009, 20:53 ]
dodam jeszcze ze w nadkolu beda wyciete dwie gwiazdki takie jak w logo stage6 :slight_smile:

mam pytanko jak zrobić czy kupić wlot czy zostawic siatex macie tu fotki
1taką

2czy taką

Zdecydowanie wloty. Dla mnie wyglądają o wiele lepiej.

[ Dodano: 20-02-2009, 21:32 ]
a nad przednimi migaczami innymi myślałeś ?

nie przednie migacze sa takie niepowtarzalne zaden sqt takich niema dlatego je zostawiam :stuck_out_tongue:

polerke skonczylem ale fotki dam dopiero jutro bo robilem telefonem ale slabo widac. macie fotki ryfli jeszcze nie przymocowane tylko wyciete

Wydech ladny jak nowka wygląda. Ryfle to ladnie się prezentuje i nie widac tak brudu.i wyrzuc siatex i kup wlot lepszy i agresywnijszy i bardziej tuningowo wygląda takie jest moje zdanie. :smiley:

tylko ten wwlocik trochę kusztuje ;/

Moze kosztuje ale się bdb prezentuje :slight_smile:

ale daj bmx bo w tym skucie strasznie mi się to podoba , totalnie zmienia skuta, i możesz śrubować zrobić wloty z maty ale to nie będzie takie ładne okrąglutkie tylko trochę kanciaste

myslalem nad wlotami takimi jak ma speedfight na przednim plastiku zboku ten taki na wysokosci kolan ale to juz wyzsza szkola. bmx to za duzy wydatek, mialem kupowac od kumpla juz mialem brac od ojca kase ale on mi przypomnial ze wszystkie przelaczniki (swiatła itp.) sa wbodowane w kierownice i to juz więcej kasy musialbym wydac i do tego licznik koso to wychodzi jakieś 500zl a to więcej niz w mechanike dalem wiec bmx`a nie będzie chyba ze ktos mi odda licznik i przelaczniki

[ Dodano: 24-02-2009, 13:24 ]

a co powiecie o takich wlotach na przednik plastiku te boczne te wloty nie trudno by bylo zrobić fajnie by to w sonicu wyglądalo??

mam jeszcze pytanko na jaki kolor go pomalowac jakieś propozycje? moze folia carbon?

ryfle wajnie zrobione dokładnie wucięte a czym wycinałeś :?:

Przełączniki możesz kupić używane za góra 40zł, a licznik rowerowy też moze być. A ten speedfight brzydki jest. te wloty też.

w ogóle peugeot poszedł w chiński design, żeby nie naklejki nigdy bym nie powiedział ze to peugeot , II miała to coś a III ???a żeby nie było ze ot , wloty na bokach tez by mi się nie podobały

to jakie wloty proponujecie ? bo chce coustom leciutki zrobić :smiley:

karp, to kumpel mi wycinal szlifierka kątową “kątówką”

wqrwi*** się bo nic dziś nic nie zrobiłem ;/ bo pojechałem z mamą po folie carbonową na nadkole i zaplacić rachunek za telefon a pojechalismy na wieksze zakupy i dopiero co wrucilem ;/ jutro może to nadkole zrobie

chcecie fotkę foli ?

takie wloty mozesz robic j spoko sa :slight_smile: i by ladnie w aprilli się prezentowały :]

a na jaki kolor pomalowac ?
moze taki

czarne elementy bym folia obkleil a wewnetrzne plastiki czarne fajnie to wyglądaż?

co do tych wlotow to rezygnuje bo ten plastik co jest wlot to w speedzie jest szeroki a u mnie waski, jak będzie lekka gleba to się plastik z latwoscia polamie

osobiście nie lubię żółtych skutów , takie rupieciowate mi się wydają, daj jakiś wściekły kolor al nie żółty , jakaś czerwień , bądź złoty , ewentualnie coś z odcieni granatu , ale głownie to mi się podobają skuty oczojebne

wow teraz to i cenzuruje oczo je.bn.e