jest jakaś biała w tubce za 5 zeta do polerki alu i nabłyszczania będzie git
ok to jutro zakupie jakas inna paste. nastepne w planach mam polerke lagow przekładni na razie nie bede poprawial sprawdze paste na lagach jak będzie dobra to poprawie przekładnie
oto moje nowe polerki i poprawka przekładni:

sorry za jakosc zdjeciec ale ten aparat jest uposledzony ;/
chlopaki muszę was zawiesc zadnego cyla nie będzie ;/ dzis z tatusiem rozmawialem i mnie jeszcze opierdzielil ze tak szybko chce jezdzic ale naszczescie tłumik i wario mi obiecal i to za jego kase:D bo mu pomagalem w lecie i to taka zaplata. w poniedzialek bede polerowal albo felgi albo lagi wiec pracy trochę będzie
no nieźle nieźle tylko tak dalej ![]()
Polekra ladna
Czekamy na dalszy ciag :arrow:
wczoraj skonczylem polerke tylnej felgi macie fotki tylko 2 bo mi się aparat rozladowal dopiero dzisiaj daje fotki bo wczoraj niemialem dostepu do kompa

Ta polerka jest dosyć słaba albo to wina aparatu.
A tak to wszystko git :mrgreen:
popatrz na fotki na samym poczatku i popatrz na wizytowke jest rozmazana to juz chyba widzisz ze moj aparat jest do niczego ;/ . to tylko wylna felga przednia będzie bardziej dopracowana
[ Dodano: 05-02-2009, 16:04 ]
przed chwila zrobilem podswietlenie liucznika zielono-czerwone fotek nie mam
Bardzo fajnie połyskuje światło, ale ja bym to jeszcze trochę przeleciał, żeby było naprawdę cycuś :->
A mnie się wydaje ze to nie wina aparatu tylko wina chłopa co to polerował. Według mnie jest to niedopracowane i tyle ![]()
będzie lepsze
dzis kupiłem dramel taki najtanszy za 80zl full komplet
pojechalem do lublina po tłumik a kupiłem dremel hehe. tylko felge bede poprawial bo przekładnia wydaje mi się ze nawet dobrze wyszla moze niektore akamarki poprawie
[ Dodano: 13-02-2009, 20:46 ]
w skucie się nic niezmieńilo oprocz zrobionej 40% polerki przedniej felgi i nowego zakupu:D kupiłem tłumik używkę S6 Pro Replica
tłumik bede mial w srode bo dopiero w poniedzialek mi typo wysyla
Spoko ;] Ile on ma przebiegu ?
Nie kupiłeś ode mnie Teca ! ![]()
bo chciales 350. kupiłem tego i pewne ze do mina nie tak jak twoj
hehe a przebiegu ma mieć 100 ale ma więcej tak mi się wydaje
[ Dodano: 19-02-2009, 14:49 ]
kolanko trochę przebarwione a tak to jak nowka

Nie no wydeszek ładny
Te przebarwienia da się zlikwidować, ale ładnie wyglądają
Pozdro.
Gdzie ty go kupileś
za takie pieniądze ![]()
mateuszpasiu, a jak można je usunac??
Ol3k, na kilku forach napisalem ze chce kupić tłumik podalem numer gg i się ludziska odezwali:P
pns, wiem że ktoś kiedyś na tym forum usuwał, i o ile się nie myle to bardzoooo drobniutkim papierem wodnym jechał… ale niech się ktoś jeszcze wypowie bo nie jestem pewien ![]()
o ile się nie myle jasiu tak robil ale na zwykłym tłumiku a to jesst chromowany
Zostaw po co ładne jest takie przebarwione na zwykłym się da i nie ma nic a za jakiś czas znów będzie to po co.
Ładna stejdzina xDD ![]()
Jaki fajny… oddaj mi go
Niech Cię ręka boska broni papierem ściernym po tym jeździć! bo zniszczysz(zedrzesz chrom) ![]()