Felgi lakierowalem żeby juz nie poprawiac polerki bo jak wiadomo po jakimś czasie śniedzieje. Mi też się nie podobają te fele, teraz nie będę tego poprawiał.z ryfli juz wszystkie elementy założone skuter juz wyregulowany. Chodzi jak marzenie
na tygodniu nakręce filmik jak przyspiesza. Nie było aż tak trudno go wyregulować założyłem rolki 3.4g i sprężyne top racing +30. Prędkość waha się między 95-100 licznikowe. U tata w samochodzie pokazuje 90 więc jest dobrze
tylko szkoda że nie mam gpsa to by była pewniejsza prędkość.
Nowy post
dlugo się nie odzywalem bo skuter stoi w garazu nie odpalany juz tydzien zgubilem srubke od gaźnika i niebylo czasu ja zamowic.
upp kupiłem dzwon nowke w dobrej cenie jest to Metrakit Pro Race
zdj
w sobote będzie upp z paczka od smugglera
Ładny dzwonik ile dałeś ?
Hehe ładny ale i tak stage6 są ładniejsze:D NO ale i tak dobry sprzecior. Dziwne ze 90 km/h na serii cylku:D
przyszla paczka od smugglera ja dostalem wszystkie części niestety kolega co ze mna zamawial nie dostal wszystkiego za co zaplacil :evil:
-swieca NGK BR8HS
-srubka i srezynka do relgulacji mieszanki
-stage6 torque control
na zdjeciu jest tez dzwon metrakit pro race który kupiłem wczesniej
Siema . I jak postepy?:>
nijak chory jestem i nic nie zroilem oprucz regulacji gaźnika i zaczecia naprawy skutera kolegi
dzieje się coś z tym twoim skuterkiem czy nic się nie dzieje :?:
zamieniłem się za dzwony teraz mam noweczke wingcoolera teama. aktulanie przygotowywuje wewnetrzne plastiki do małowania beda małowane na granatowo. no i chyba tyle jezdzic nie jezdze bo mam maly problem i niemam plastikow
A to czemu?
sprzedalem pro replice bo się wgniotka zrobila… ;/ kasa idzie na malowanie wewnetrznych plastikow, kiere DH i przełaczniki. kiere kupuje od znajomego i niewiem czy zostawic ja tak jak jest czy wypolerowac albo pomalowa na kolor plastikow wewnetrznych (granotowy z palety forda)
kiera
za niedlugo pochwale się nowym wydechem i nie będzie to pro replica bo chce cos innego moze ZX. planuje zakup licznika na DH i wybor padnie raczej na Koso DB-01R
NOWY
nowe zabawki
licznik koso db-01
i słitaśśna rooożowaaa kiera doooownhilll TNT xD (zaraz zrobie fotki kiery)
co tam poskładałeś już go czy nie jeszcze??;]
pns, podłaczyłes juz licznik??? chciałbym się dowiedziecz czy trudno i czy obrotomierz tez podlaczyles no i ile dales :PP
Sam jestem posiadaczem takiej Aprilki Mi się podoba ten pomysł z wlotem z kratki
siema
mam duzo planow ze skuterem mialem go sprzedac i kupić sm 125 ale…
a wiec tak w planach mam:
- cylinder 70 sport
- gaźnik 19
- stozek
- wal
- lozyska walu
- nowe małowanie
- postawic go na 13 fele muszę kupić karter i zawieszenie no i fele
- badlook
no i moze mi się jeszcze uda zrobić
- nowe nadkole
- wymieniłeś tłumik na razie mam zx
jk się spisuje licznik
No no niezłe plany, oby udało ci się je wykonać
A jaki cylinder będzie?
licznik ogulnie spoko tylko mnie zdziwilo ze wczesniej mi pokazywal 95 a teraz 78
cylek jaki się trafi bo prawdopodobie używkę kupie a jak nowke to MK