Ładnie się prezentuje ale na niktórych fotach wygląda jak bys zmieńił jej kolor
No właśnie wiem wygląda jak pomarańczowy :lol:
Ale to właśnie dlatego ze było ciemno i aparat nie mógł się zbytnio nastroić przy takim świetle … do tego to fon… …
Ale mówię ci od razu że to oryginalny lakierek :lol:
No dobra dobra wierzę ci nie tłumacz juz się wujkowi Przemasowi
co jest pod bakiem ?? czy jest podnoszony tak dla szpanu
xD
Kurczę ale jak ja bym chciał mieć arrow’a albo JollyMoto :roll: ale jak w domu o tym mówię to zaraz matka się na mnie drze że już wytuningowałem skutera za tyle kasy i nic nie dało i do tego że ciągle mi mało i że i tak jest za szybkie to moto…
Ale mnie wnerwia że się nie wkręca na biegach na 12rpm choć chociaż na 11
gdzie od 8 do 11 rpm ma największego kopa to moto to u niego kariera się kończy na 9-10rpm i to z ledwością, po dłuższym żyłowaniu na poszczególnych biegach
A i ostatnio po wymianie świecy na 2 osiągłem 86 a przedtem było 85 więc o 1km/h więcej więc tu nie ma żartów :lol:
Mówię ci chłopi zamów u kumpla Jolly moto pomaluj u niego i nie kapną się kumple ma Jolly moto z seryjna końcówką tłumiącą i nie widać dużej różnicy w wysokości.
Albo chociaż kup odblokowany dyfuzor
No ale kasy nie mam :mrgreen:
Może w ferie będę jeździł z ojcem do roboty to trochę sobie zarobię, ale to i tak będzie mi duuużo brakowało :-/
ymm a może zrobimy na forum taką zrzutę na dyfuzor dla Adverionka co ? :mrgreen:
Nie gadaj że kasy nie uzbierasz. Teraz jeździć nie będziesz to sama w łape wpadać będzie. Jeszcze jakieś drobiazgi posprzedajesz, święta idą kasa też powinna wpaść nie narzekaj.
no trochę wpadnie ale to i tak nie wystarczająco…
No pod choinkę to ja będę chciał kasę
To pod choinkę kase dostaniesz do roboty pujdziesz i kasa będzie a nóż widelec będzie Jolly moto na allegro jakaś używka.
No ale w tym rzecz że na allegro wcale nie ma tylko jest nowy arrow … jedynie to na ebay ale tam to też same nowe ale boje się zamawiać zza granicy bo może być do starszej wersji i może nie pasować i jak się później z typem dogadać ? :-/
Od starej wersji pasuje zmieńili przecież tylko bude a silnik i mocowania są te same
nie silniki też inne tam były rotax 123 a tu rotax 122
Różnica między tymi silnikami jest taka, żę rotax 123 ma poprostu bardziej ostre strojenie silnika a 122 ma bardziej łagodniejsze. Z tego co wiem Rotax 123 występował tylko w wersjach GS
a aj wiem tyle że rotax’y 123 były bardziej awaryjne i lubiły się zacierać …
Wszytko było powodem słabego smarowania i wg. mnie przy takiej seryjnej mocy tłok 2 pierścieniowy jest pomyłką bo po 1 tłok wytrzyma tylko trochę krócej od 2 pierścieniowego a tłok 1 pierścieniowy mniej zużywa cylinder czyli więcej tłoków na jednnym cylindrze.
To ty masz 2? Ją myślałem że jedno … Kurcze pieczone to weź kup nowy cyl … =P
W Husce mam tłok na jednym pierścieniu ale rotax 123 ma 2 pierścień.
RS 125 te nowsze podajże od 1998 miały już rotaxa 122 :)…
Dlatego Adverion nie rozumiem twoich obaw czy będzie pasować. Musi pasować nawet Rotax 123 niczym z zewnątrz nie różnił się od Rotax-a 122. Różnica jest tylko w wielkości i wysokości okien w cylindrze