Aprilia RS 125 By Adverion

Studencina :smiley:

RudY napisał:

Studencina :D

studia to idiotyzm , owe maja sens w niewielu przypadkach , np medycyna i takie tam bardziej ambitne kierunki :)

Ostnio chba dywer się chwalił że ma już wolne itp

wrona napisał:

studia to idiotyzm , owe maja sens w niewielu przypadkach , np medycyna i takie tam bardziej ambitne kierunki :)

Taa a potem znajdź jakąś sensowną prace bez tego gówna :/

RudY napisał:

Taa a potem znajdź jakąś sensowną prace bez tego gówna

Znajdź sensowną pracę nawet z tym "gównem" ;]

ALE PIERDOLICIE… Studia pomagają bardzo… Zależy jeszcze jakie, jak ktoś skończy jakieś chujowe zaoczne to oczywiscie ze nie będzie mial pracy… A jak będzie to będzie zarabiac 1500zł… Ale na pewno ktos ze studiami ma o wiele wieksze szanse niz ktos bez nich;p. No ale jeśli ktos poszedl na dobre studia to ma naprawde duze szanse ;p

Courte, tak , dalej się ucz jak pracować dla kogoś :slight_smile:

Powiedziec Wam dobry przykladł U mnie w okolicy młodzi chlopaki, bracia ukonczyli studia jakieś ekonomicze czy zarzadzanie i zatrudnil ich gosciu do firmy. W koncu tam awansowali wiadomo. W pewnym momencie wydymali kolesia, podprowadzili kontakty i sami otworzyli swoja wlasna firme oczywiscie kontakty zabrali kolesiowi. Facet otarl się o bankructwo a oni ? Oni biznez taki że głowa mala. Sprowadzaja jakieś tam urzadzenia sanitarne z chin i maja umowe z juskem, obi itp. Kasa taka ze szok. Każdy z nich miał porshe ale się im znudzily i teraz jeden jezdzi astonem, drugi maseratti a na zime maja NOWE jeepy discovery czy cos takiego

wiadomo że taka wiedza się poniekąt przyda , ale żeby robić własny biznes to trzeba mieć łeb , przynajmniej w PL , bo to musi być pewniak , bo angli jak ci nie wyjdzie to wsumie wychodzisz na 0 a w Polsce to jescze popadasz w gruuube dłuuugi

Ja miałem 10 pomysłow na biznesy , ale po grubszych analizach , żaden z tych nie miał by sensu w PL , bo UK na co poniektórych mugłbym trzaskać mamone , ale mi się to w chuuuj nie chce siędzieć , teraz mam całkiem ciekawy plan na życie , ale na razie nie chce się specialnie chwalić żeby nie zapeszyć :slight_smile:

słowniki moze byc sprzedawał? Bo w sumie mogłbys sobie kupić :stuck_out_tongue:

zpierd.alać ot moih błentuf !! , jedynie gdzie używam gramtyki to na forach , a słownik mi się w mozilli zje.bał ;/ w polsce nie byłem asem w tej dziedzinie , a jak od 3 lat nie ma kto korygować moich błedów , to mi tak utrwalają , mnie to też powoli już wkurwia , bo często nie wiem jak coś napisać i muszę zagląć do słownika online , ale nie chce mi się w kółko tego robic …

Ksiązki zacznij czytać leniu :stuck_out_tongue:

Książki to gówno ! Nie trawie książek ! :stuck_out_tongue:
A z gramatyką nie mam problemów żadnych :slight_smile:

wrona - to se napraw słownik - pewnie z 5min. roboty a jak ułatwia życie :slight_smile:

no własnie rudy nie ;/ coś jest na orane , w ogóle okazało się że nie mam polskiego słownika tylko ang , zainstalowałem PL a Ang wyłączyłem , i dalej dupa działa tylko Ang słownik , reinstal firefoxa , też gówno dał …

to winde polska wgraj :stuck_out_tongue:

opere zainstaluj, tam takich problemów nie ma :slight_smile:

Opera to gówno ! Mozolia powah !

A to jest temat o RSce Adveriona :smiley:

wracając do tematu… Wrona, ciekawe skąd wezmiesz kase na rozkrecenie biznesu albo założęnie firmy bez studiow :)? Co może z zamiatania ulic? Sorry, ale musiałem to powiedzieć.

To:
http://allegro.pl/lozysko-korbowodu-top-racing-15x19x20-rotax-i1584897363.html
Czy to:
http://allegro.pl/wossner-lozysko-korbowodu-15x19x20-olekmotocykle-i1611074282.html

Tylko to 2 coś mi śmiećrdzi bo wossner w swojej ofercie chyba nie ma łożysk o takim wymiarze, bynajmniej na ich stronie takiego nie ma

Courte napisał:

Wrona, ciekawe skąd wezmiesz kase na rozkrecenie biznesu albo założęnie firmy bez studiow

nie zapominaj ze ja mieszkam w UK i w danych warunkach jestem w stanie po nie calym pol roku pracy mieć wystarczająca liczbe pieniedzy na otwarcie wlasnego biznesu... zakladajac ze bede pracowal za mozliwa najnizsza stawke..

do wlasnego biznesu wcale nie sa ci potrzebne studia , trzeba poprostu mieć pomysl i smykalke w danej dziedzinie.

Owszem jest pare ambitnych dziedzin do ktroych studia się przydaja , ale jest tego niewiele , kiedy ty będziesz zakuwal na studiach , ja mogę mieć juz dobrze prospektujaca firme.. tylko problem polega na tym ze w PL trzeba mieć naprawde pewniaka bo zerzere cie ZUS itp a studia nie maja nic do tego ...

sorry za brak znakow pl ale jestem w szkole

Studia to gówno!
Wrona dobrze gada. Do tego trzeba mieć łeb i nie bać się wyjebać innego…