Ja powiem tak, że bez ryzyka nic nie osiągniesz. Albo ryzykujesz i zyskujesz (lub tracisz), albo nie masz nic, zapierdalasz za najniższą krajową w biedronce i popychasz wózki do końca życia, później emeryturka i do grobu. Ja to widzę tak.
japierdole
zobaczymy jak będziecie gadać i kim będziecie za kilka lat… No chyba że wam tatuś, albo mamusia da.
mnie tam mamusia ani tatuś nie rozpieszczają,
jak skończę tę szkołę to może pójdę znów do technikum, ale to jeszcze kupa czasu.
ale i tak japierdole
Courte, a co chcesz robic po studiach i co zamierzasz studiować??
Ja znowu nie chce nic mówić ale to jest RS 125 by Adverion
Mi tam wystarczy średnia krajowa* i nie muszę mieć żadnej firmy i całego tego problemu Robisz u kogoś, to masz spokojny sen, bo masz w dupie urzędy itp.(wszystko ogarnia właściciel).
Jeżeli chodzi o temat, to kupuj pewniaka, bo ten pseudo woessner jest podejrzany.
*średnia krojowa jest na poziomie ok. 3500zł brutto
Dywersant napisał:
Czyli jakieś 2500zł na ręke.. Dalej fajnie?
Shakin napisał:
Dywersant napisał:
Czyli jakieś 2500zł na ręke.. Dalej fajnie?
2700-2800zł
Dywersant napisał:
Robisz u kogoś, to masz spokojny sen, bo masz w dupie urzędy itp.(wszystko ogarnia właściciel).
skoro całe rzycie chcesz pracować dla kogoś , to spoko :)
Dywersant napisał:
2700-2800zł
ciekawe kto wyrabia te średnią, chyba politycy i urzędasy ..
Własny biznes, to mnóstwo nerwów(konkurencja, urzędy), a ja cenię sobie spokój. Wolę pracować u kogoś za mniejszą kwotę w ściśle określonych warunkach(czas pracy, zakres obowiązków), niż zarabiać “miliony” i nie dosypiać myśląc, czym zaskoczy mnie następny dzień(co wymyśli konkurencja, kto “podrzuci świnie” itd.).
tym się własnie różnimy , ty będzie smutnym pionkiem szefa , a ja chce robić hajs i chuj
wrona napisał:
tym się własnie różnimy , ty będzie smutnym pionkiem szefa , a ja chce robić hajs i wacuś
Dokładnie, ja zrobię swoją dniówkę i mam wyjebane, idę pojeździć, a ty jeszcze długo po godzinach będziesz kobinował, co i jak robić, żeby zarobić :P
skończcie już :). Za kilka lat po prostu wrona się pochwali kim jest :)…
Adverion, co się dzieje z RSą
Dywersant, :583: wrona,
części wczoraj zamówiłem
Jutro jadę do domu i będzie rozbieranie i muszę zobaczyć czy coś jeszcze nie poszło…
teraz to tylko się modlę żeby to wszystko przyszło na jutro jeśli jutro wszystko przyjdzie to może nawet jutro będzie jeździła zakładając, że nic więcej nie poszło
aha miał być jeszcze porting by Przemas ale nie wypaliło :-/
edit:
no i siusiak dzwonili do mnie że tłok dopiero będzie pod koniec przyszłego tygodnia… ehh =/
Tłoka nadal nie ma … :-/
Ale mam już łożysko i cylek
Foty cyla:
I tak się zastanawiam do czego ten mały otworek:
A tu jeszcze lekko przepolerowałem głowicę:
Zwróćcie uwagę na to jakie ma dziury, a wyobraźcie sobie że oryginalny tłok ma dużo więcej i większe
Adverion napisał:
Zwróćcie uwagę na to jakie ma dziury, a wyobraźcie sobie że oryginalny tłok ma dużo więcej i większe
Że co, ze chińskie? :P :lol:
Dywersant napisał:
Że co, ze chińskie? :P :lol:
Ta Kymco :lol: :573:
Nie no kiedyś mi kawałek linki z łepkiem wpadł od zaworu wydechowego i tak narobiło się tzn. na tej głowicy to już taką kupiłem z tymi dziurami bo w starej gwint rozwaliłem
ja tam uważam że polerowanie głowicy jest bezsensu , mieszanka wpada i escze dodatkow jest rozbijana a jak wiadomio lepiej się pali ropylone paliwo niż kałuża wahy
no niby tak ale nudziło mi się to wypolerowałem trochę … z nudów … bo to juzktóry 3 tydzień bez apy ? :-/