Policja ma prawo odebrać prawo jazdy, albo złożyć wniosek o odroczenie prawa jazdy w przypadku ewidentnego złamania prawa jazdy A więc stracić prawo do prawa jazdy można zawsze
ale nie ze cie zatrzymaja do kontroli. nie ma szans
no ale widzisz wrona kilka razy go złapali
dobra koniec dyskusji…
Dziś kupiłem sobie jakieś nowe rękawiczki, bo przecież te co mam to już palce mi bokami wychodzą :lol:
A kupiłem sobie RST chicane
o takie:
w weekend będzie test…
Ale jak przymiećrzałem to bardzo wygodne są
Brzydkie buuuuu
nie no mogą być
Nawet fajne Tylko dużo przeszyć mają.
Fajne te rekawice Wiela takie ?
Jeszcze chwila offtopu. To skoro krwa jezdzisz bez prawka to jak Ci odrocza to dalej będziesz tak jezdził. Wiec ta odroczka to jest mit
Wino napisał:
Wiec ta odroczka to jest mit
nie bo , mógłbys chciec zrobić np na samochody , czy cokolwiek innego i już też nie możesz
Wino napisał:
To skoro krwa jezdzisz bez prawka to jak Ci odrocza to dalej będziesz tak jezdził. Wiec ta odroczka to jest mit
Ale nie rozumiesz, że oni tego nie rozumieją ?
Tak samo jest z prawkiem o 24 lat ... chcą zrobić tak, żeby jeździli starsi (teoretycznie mądrzejsi i dojrzalsi -.- ), a to po prostu sprawi, że więcej ludzi będzie jeździło bez prawka i już...
Jeszcze z czymś jest taki sam absurd tylko nie pamiętam co to było.
za rękawice dałem 175zł a na allegro są po 199zł więc jeszcze na + wyszedłem
A kasę miałem, bo sprzedałem stary dyfuzor za 150zł
uu :D chciałeś 350->300->250 a poszedl za 150 ;dAdverion napisał:
bo sprzedałem stary dyfuzor za 150zł :-D
Tak z innej beczki, jedziesz na rozpoczęcie do Łodzi za tydzień?
ale sam dyfuzor, końcówka się została i ją opchnę za jakieś drugie 150zł
A na dyfuzorze i tak dobrze wyszedłem, bo dałem za niego 80 czy tam 90zł a sprzedałem za 150 :lol:
A na rozpoczęcie mam zamiar jechać z paroma kumplami
Edit:
Wczoraj się nudziłem i wziąłem się za polerkę gaźnika:
Nie wyszło to najlepiej, ale czego się spodziewać jak z papieru 100 przeszedłem od razu na 2500 :mrgreen: Po prostu innych nie miałem…
Może kiedyś to poprawię
I chyba zaraz pójdę coś znowu po polerować, tylko że coś aluminiowego, bo mnie paluchy bolą
Edit 2 :
Macie foty xełonów bo miałem kiedyś dać a zapomniałem
a tak na drodze to dużo więcej światła i lepiej się jedzie?
No dużo lepiej, tym bardziej że mam przyciemnianą szybkę w kasku, to przedtem była masakra a teraz jest już tak w miarę, że można normalnie śmigać …
Adverion napisał:
mam przyciemnianą szybkę w kasku, to przedtem była masakra a teraz jest już tak w miarę
Czyli mam rozumieć, że w nocy jeździsz z przyciemną szybką w kasku? Jeżeli tak, to jesteś popierdolony :shock:
no tak śmigam z przyciemnianą… a co mam bulić 200zł żeby jeździć z jasną? :573:
A jaki kask masz, z ciekawościę Bo jak rsem smigasz w jakims tigerze albo tornadzie to pozdro.
jak 200zł musi bulić za szybke to tornado raczej nie.
a te multikolory też przeszkadzają w nocy czy normalnie się lataż