Aprilia RS 125 By Adverion

Policja ma prawo odebrać prawo jazdy, albo złożyć wniosek o odroczenie prawa jazdy w przypadku ewidentnego złamania prawa jazdy :wink: A więc stracić prawo do prawa jazdy można zawsze :wink:

ale nie ze cie zatrzymaja do kontroli. nie ma szans

no ale widzisz wrona kilka razy go złapali

dobra koniec dyskusji… :stuck_out_tongue:
Dziś kupiłem sobie jakieś nowe rękawiczki, bo przecież te co mam to już palce mi bokami wychodzą :lol:
A kupiłem sobie RST chicane
o takie:

w weekend będzie test…
Ale jak przymiećrzałem to bardzo wygodne są :wink:

Brzydkie buuuuu

nie no mogą być

Nawet fajne :slight_smile: Tylko dużo przeszyć mają.

Fajne te rekawice :slight_smile: Wiela takie ?

Jeszcze chwila offtopu. To skoro krwa jezdzisz bez prawka to jak Ci odrocza to dalej będziesz tak jezdził. Wiec ta odroczka to jest mit

Wino napisał:

Wiec ta odroczka to jest mit

nie bo , mógłbys chciec zrobić np na samochody , czy cokolwiek innego i już też nie możesz

Wino napisał:

To skoro krwa jezdzisz bez prawka to jak Ci odrocza to dalej będziesz tak jezdził. Wiec ta odroczka to jest mit

Ale nie rozumiesz, że oni tego nie rozumieją ?
Tak samo jest z prawkiem o 24 lat ... chcą zrobić tak, żeby jeździli starsi (teoretycznie mądrzejsi i dojrzalsi -.- ), a to po prostu sprawi, że więcej ludzi będzie jeździło bez prawka i już...

Jeszcze z czymś jest taki sam absurd tylko nie pamiętam co to było.

za rękawice dałem 175zł a na allegro są po 199zł więc jeszcze na + wyszedłem
A kasę miałem, bo sprzedałem stary dyfuzor za 150zł :smiley:

Adverion napisał:

bo sprzedałem stary dyfuzor za 150zł :-D

uu :D chciałeś 350->300->250 a poszedl za 150 ;d

Tak z innej beczki, jedziesz na rozpoczęcie do Łodzi za tydzień?

ale sam dyfuzor, końcówka się została i ją opchnę za jakieś drugie 150zł :smiley:
A na dyfuzorze i tak dobrze wyszedłem, bo dałem za niego 80 czy tam 90zł a sprzedałem za 150 :lol:
A na rozpoczęcie mam zamiar jechać z paroma kumplami :wink:

Edit:

Wczoraj się nudziłem i wziąłem się za polerkę gaźnika:

Nie wyszło to najlepiej, ale czego się spodziewać jak z papieru 100 przeszedłem od razu na 2500 :mrgreen: Po prostu innych nie miałem…
Może kiedyś to poprawię
I chyba zaraz pójdę coś znowu po polerować, tylko że coś aluminiowego, bo mnie paluchy bolą :smiley:

Edit 2 :

Macie foty xełonów bo miałem kiedyś dać a zapomniałem :stuck_out_tongue:

a tak na drodze to dużo więcej światła i lepiej się jedzie?

No dużo lepiej, tym bardziej że mam przyciemnianą szybkę w kasku, to przedtem była masakra a teraz jest już tak w miarę, że można normalnie śmigać … :wink:

Adverion napisał:

mam przyciemnianą szybkę w kasku, to przedtem była masakra a teraz jest już tak w miarę

Czyli mam rozumieć, że w nocy jeździsz z przyciemną szybką w kasku? Jeżeli tak, to jesteś popierdolony :shock:

no tak śmigam z przyciemnianą… a co mam bulić 200zł żeby jeździć z jasną? :573:

A jaki kask masz, z ciekawościę Bo jak rsem smigasz w jakims tigerze albo tornadzie to pozdro.

jak 200zł musi bulić za szybke to tornado raczej nie.
a te multikolory też przeszkadzają w nocy czy normalnie się lataż