Rs ma szklany czy plastikowy klosz ??
O ile się nie mylę to jest to plastik.
jakieś tworzywo, na pewno to nie jest szkło…
To ja wyprzedzę i napiszę posta za wrone (czytam w myślach)
Nie stopi się od temperatury ?
dokładnie.. nie powinien, ale zobaczymy :DRudY napisał:
Nie stopi się od temperatury ?
LoL :573:
przecież ksenon ma mniejszą temp. niż zwykła halogenowa żarówka… :lol:
KruczeK napisał:
Jedynie przy rozruchy xenon pobiera ok 60W i dlatego np bezpiecznik 5 A mogłby się palić wtedy, potem xenona bierze ok 35W czyli mniej niż zwykła żarówka.
Kruczek nawet tu pisał że bierze 35W a dokładnie to 30W

A i miałem dziś nieprzyjemną sytuację …
Goniła mnie policja, ale i tak bym nie dał rady uciec bo ścigali mnie tą nową Alfą …
Skręcałem w boczną drogę a oni mi zajechali drogę tak jakby, i się pytali dlaczego uciekałem a ja na to, że nie uciekałem tylko jechałem do mechanika :mrgreen:
I się pytają, to dlaczego na 50km/h jechałem tak szybko, no to ja na to, że wcale szybko nie jechałem (ale chyba nie zdążyli mnie nagrać na kamerę, bo to w sumie było na odcinku tak +/- 1km… A miałem około 140-150 :mrgreen: Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku …

No i całe szczęście, że dostałem tylko mandat (100zł) ze to że wiozłem tego pasażera bez kasku, a za prędkość już nic nie dali :->
Heh a najlepsze jest to że starzy się nawet nie dowiedzą bo mandat jest wypisany na mnie

Podobno nieletniemu nie można dać mandatu za wykroczenia drogowe. Rudy tak pisał.
No też im tak mówię, przecież ja jestem nieletnie bo mam 17 lat a dorosłym się jest od 18… a on na to że od 17 można już brać na siebie …
Adverion napisał:
n na to że od 17 można już brać na siebie ...
prawada to :)
Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku ...
Asshole
wrona napisał:
Asshole
eee ma mi dać 50zł na mandat :mrgreen:
ja pamietam sytuacje , do przejachania było ok 300m i i było nas paru a tylko 2 piździki , i w końcu mnie przekonali i na jednym jechało 4 typa , ale mówiłem na początku , nieeee bo będzie policja itp , oni mówia
wrona tutaj policja , na łeb ci upadło ?? I miałem racje , ale panowie nam odpuścili bo t boczne drogi były
Adverion napisał:
miałem około 140-150 :mrgreen:
Adverion napisał:
Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku ... :-P
Kretyn :P
Niestety muszę się zgodzić z Dywersantem
Agreed @2up !
Dodałbym nawet - idiota
150 bez kasku ? Przecież to już oddychać powoli nie można o oczach nie wspominając : d
ja miałem kask … tylko kumpel miał, a chciałem się troszkę oddalić bo myślałem że za mną nie pojadą a akurat na skrzyżowaniu zauważyli i pojechali za mną :-/
więc tu nei było chwili do namysłu… trzeba było dzidować no ale i tak się nie udało :-/
I się pytają, to dlaczego na 50km/h jechałem tak szybko, no to ja na to, że wcale szybko nie jechałem (ale chyba nie zdążyli mnie nagrać na kamerę, bo to w sumie było na odcinku tak +/- 1km... A miałem około 140-150 :mrgreen: Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku ... :-P
Mocne :D
Jakbyś jechał sam to może dałbyś rady uciec:) ale mieli by być może później Twoje nr. itp. Dobrze że to na A1 ;d a nie 125/50 ;d
kondzio94 napisał:
Dobrze że to na A1 ;d a nie 125/50 ;d
Hahaha z tego co się orientuje to jest na nielegalnej wersja rejstracji , chyba że coś się zmieńiło , niech się Adverion wypowie xD
No to nie jest na A1.
kondzio94 napisał:
Dobrze że to na A1 ;d a nie 125/50 ;d
:lol: no i tu się mylisz :mrgreen: