Aprilia RS 125 By Adverion

Rs ma szklany czy plastikowy klosz ??

O ile się nie mylę to jest to plastik.

jakieś tworzywo, na pewno to nie jest szkło…

To ja wyprzedzę i napiszę posta za wrone :stuck_out_tongue: (czytam w myślach)

Nie stopi się od temperatury ?

RudY napisał:

Nie stopi się od temperatury ?

dokładnie.. nie powinien, ale zobaczymy :D

LoL :573:
przecież ksenon ma mniejszą temp. niż zwykła halogenowa żarówka… :lol:

KruczeK napisał:

Jedynie przy rozruchy xenon pobiera ok 60W i dlatego np bezpiecznik 5 A mogłby się palić wtedy, potem xenona bierze ok 35W czyli mniej niż zwykła żarówka.

Kruczek nawet tu pisał że bierze 35W a dokładnie to 30W :stuck_out_tongue:

A i miałem dziś nieprzyjemną sytuację …
Goniła mnie policja, ale i tak bym nie dał rady uciec bo ścigali mnie tą nową Alfą …
Skręcałem w boczną drogę a oni mi zajechali drogę tak jakby, i się pytali dlaczego uciekałem a ja na to, że nie uciekałem tylko jechałem do mechanika :mrgreen:
I się pytają, to dlaczego na 50km/h jechałem tak szybko, no to ja na to, że wcale szybko nie jechałem (ale chyba nie zdążyli mnie nagrać na kamerę, bo to w sumie było na odcinku tak +/- 1km… A miałem około 140-150 :mrgreen: Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku … :stuck_out_tongue:
No i całe szczęście, że dostałem tylko mandat (100zł) ze to że wiozłem tego pasażera bez kasku, a za prędkość już nic nie dali :->
Heh a najlepsze jest to że starzy się nawet nie dowiedzą bo mandat jest wypisany na mnie :stuck_out_tongue:

Podobno nieletniemu nie można dać mandatu za wykroczenia drogowe. Rudy tak pisał.

No też im tak mówię, przecież ja jestem nieletnie bo mam 17 lat a dorosłym się jest od 18… a on na to że od 17 można już brać na siebie …

Adverion napisał:

n na to że od 17 można już brać na siebie ...

prawada to :)

Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku ...

Asshole

wrona napisał:

Asshole

eee ma mi dać 50zł na mandat :mrgreen:

ja pamietam sytuacje , do przejachania było ok 300m i i było nas paru a tylko 2 piździki , i w końcu mnie przekonali i na jednym jechało 4 typa , ale mówiłem na początku , nieeee bo będzie policja itp , oni mówia

wrona tutaj policja , na łeb ci upadło ?? I miałem racje , ale panowie nam odpuścili bo t boczne drogi były :slight_smile:

Adverion napisał:

miałem około 140-150 :mrgreen:

Adverion napisał:

Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku ... :-P

Kretyn :P

Niestety muszę się zgodzić z Dywersantem :stuck_out_tongue:

Agreed @2up !
Dodałbym nawet - idiota :slight_smile:

150 bez kasku ? Przecież to już oddychać powoli nie można o oczach nie wspominając : d

ja miałem kask … tylko kumpel miał, a chciałem się troszkę oddalić bo myślałem że za mną nie pojadą a akurat na skrzyżowaniu zauważyli i pojechali za mną :-/
więc tu nei było chwili do namysłu… trzeba było dzidować no ale i tak się nie udało :-/

I się pytają, to dlaczego na 50km/h jechałem tak szybko, no to ja na to, że wcale szybko nie jechałem (ale chyba nie zdążyli mnie nagrać na kamerę, bo to w sumie było na odcinku tak +/- 1km... A miałem około 140-150 :mrgreen: Ale najgorsze to że wiozłem pasażera bez kasku ... :-P

Mocne :D

Jakbyś jechał sam to może dałbyś rady uciec:) ale mieli by być może później Twoje nr. itp. Dobrze że to na A1 ;d a nie 125/50 ;d

kondzio94 napisał:

Dobrze że to na A1 ;d a nie 125/50 ;d

Hahaha z tego co się orientuje to jest na nielegalnej wersja rejstracji , chyba że coś się zmieńiło , niech się Adverion wypowie xD

No to nie jest na A1.

kondzio94 napisał:

Dobrze że to na A1 ;d a nie 125/50 ;d

:lol: no i tu się mylisz :mrgreen: