Raczej będzie gdzieś poluzowany na jakimś łączeniu …
jakby mi rodzice kupili RS to bym też bratu oddał obecne moto jakie by nie było xD
pochwal się ile Ci spalanie wyszło
stawiam na okolo 7l a rs’ka cudna ostatnio w miescie u mnie podobnna się pojawila ale rejstracje ma motorowerowe ;pp
spalanie nie liczyłem nawet ile mi wyszło ale po ostatniej jeździe która przeciętna szybkości wyniosła 104 xD to jakieś 7/8 L /100 :lol:
to duzo ciekawe ile by schlal jakbys maxem jechal ;p
Do 10l/100 by doszło :roll:
geez. Piękna. I malowanie - potwierdzam - zayebiste.
Chyba zacznę namawiać starszych na wycieczkę do Ciebie
Hehe fajna ta kupa drogiego złomu
Fajna cóż więcej dodać:P Nie lepiej bylo 600 ccm??
ta moze od razu hayabuse -.- nie ma 18lat. moderator a takie glupie pytania zadaje. jezus …
U… Adverion… zazdroszczę!
Piękne moto. Chciałbym na przyszły rok też RS, ale starszą budę, bo nie chce naciągać rodziców na ponad 10k ;] i oczywiście 125/50
Reindlag napisał:
moderator a takie glupie pytania zadaje. jezus ...
wiesz co to żart, ironia , norvidzień
no RS'ki pozazdrościć super ogólnie to te małowania mi się nie podobały ale ta jest jakaś wyjątkowa :-)
ja piernicze, nic tylko pozazdrościć
heh dziś jadąc właśnie niedawno … skapłem się że mam zamienione światła tzn jak włączę długie to pali się krótkie i na odwrót xD muszę to podmienić … heh kto zgadnie jaki osiągłem dziś v-max ?
38kmh? xDD
nie no pewnie ze 168 boś Ty wariat
99km/h ze Śnieżki
>150 kmh?
hehe 155 xD jeszcze zobaczę jaką mam zębatkę z przodu wtedy będzie wiadomo czy to dużo czy mało na tą zębatkę :roll: no ale jak rozblokuję dyfuzor to aż się boję myśleć co to będzie xD jak teraz ma takiego powera
raczej jest dobra zębatka jak 155 na seri ciśnie to czego Ty chcesz, jeszcze zablokowana xD jak odblokujesz to 170 z palcem w pupci poleci xDD :oops:
tzn. zobaczę ile ma zębów bo wiesz na zębatce 18 z przodu + wydech arrow bez regulowanego zaworu wydechowego (a ja mam regulowany czyli lepszy) to taka apka ciśnie po 180 z palcem w 4 literkach :roll:
powiedz mi gdzie Ty chcesz jeździć 180?
jakbym miał moto które tyle ciśnie w 125 to bym wsadził zębatki żeby lepiej się zbierała i miała więcej mocy ogólnie a leciała za 150