Szczerze to ja watpie żeby seryjna rs miała 6 a tym bardziej ponizej 6 do 100km/h
Wino napisał:
Szczerze to ja watpie żeby seryjna rs miała 6 a tym bardziej ponizej 6 do 100km/h :p
Uwierz mi że ma.. przed tym jak miałem ją kupić czy nawet po filmikach to nie zdawało mi się żeby miała 6sek. ale jak już kupiłem i wsiadłem przewiozłem się to zmieńiłem zdanie mimo tego że mam jeszcze zablokowaną bo przyśpieszenie robi wrażenie ...
a po drugie primo to.. niby czemu ? jak jest dobry kierowca to biegówką się szybciej rozpędzisz niż automatem ;-)
może Tobie się zdaje ze jak blokade zdejmiesz to masz nagle 3 konie, tak dużo nie będzie ;*
Wino napisał:
może Tobie się zdaje ze jak blokade zdejmiesz to masz nagle 3 konie, tak dużo nie będzie :p ;*
nie blokadę tylko 4 blokady ;* :-D
BTW
Co się stało że znowu piszesz na forum nawróciłeś się chyba .. :-> ;-)
Wino, ja mu wierzę. … … …
Ja nie wierze i nie uwierze dopóki sam nie zobacze A co do mnei to są ferie to trochę czasu więcej mam to zaglądam
wino jeśli mu obr blokuje to duzo da. Wiem bo zalozylem kumplowi do tzr 125 blokadeobrotów do 6 tys to prawie nie przyspieszalo na max odblokowalo się i chuja lecialoooo ;D
Ja także wierzę w to 6s.
http://www.youtube.com/resultsąsearch_query=rs+125+acceleration&search_type=&aq=0&oq=rs+125+acce
Podly miał apke też tą nowszą i mowił że ma 6 sec do 100 (na forum był artykuł o apce) a te nowe apki są podobno już fabrycznie trochę słabsze od tych starszych z tego co kiedyś czytałem.
a ja nie uwierze poki sam nie zobacze. O :roll:
ta do setki rozpędza się w 22 sek wiec nawet jak jest rozblokowana to nie sadze żeby rozpędzała się w 6 sek
http://www.youtube.com/watch?v=Qwj_bCDHZFA
zaczyna się rozpędzać jak jest 5 sek a 100 km/h jest przy 28 sek
Edit to chyba jednak jest 50cc to jest 125
http://www.youtube.com/watch?v=hxDM_CeazL4
wrona, obie to są rs125 tylko ta pierwsza prędkość pokazuje w mph więc jak tam jest 60 to na polskie kilometry około 100 i jest po tuningu wydech arrow, gaźnik 34 ;d
i 1mph na liczniku pojawia się w 6 sec a 100 już ma w 11 więc 5sec
więc jest możliwe a jeszcze dodam że jest kilka wersji te najnowsze są najsłabsze…
Moja akurat jest wersją najmocniejszą ma 2 moduły i zawór wydechowy który podobno dużo daje w przyśpieszeniu… jedyne to jest to że ma masakrycznie zablokowany dyfuzor pomijają 1 blokadę z filtru powietrza…
Adverion nie dręcz piesków tym quadem xD Biedne co one tam z tobą przeżywają
Why ten kład nie daje rady przejechać po tym śniegu na środku? ;D Kostki zdarte czy za małe koła, bo mocy to ma, bo kręci po tym śniegu. Jaki to kład, no name? Też właśnie szukam jakiegoś nie drogiego do około 5tyś bez homologacji i nie mam pojęcia co kupić za tak mała sumę.
ArturLt napisał:
Why ten kład nie daje rady przejechać po tym śniegu na środku? ;D Kostki zdarte czy za małe koła, bo mocy to ma
No jak pierun ... jakieś 6km o ile dobrze pamiętam ;d
ArturLt napisał:
Jaki to kład, no name?
Przecież pisze na tym filmiku...
Jest UP!!!
Haha wczoraj męczyłem się 4 godz. z wyjęciem wydechu, zaspawaniem “zawirowacza spalin” i założeniem go z powrotem …
Ale muszę jeszcze iść wywalić ten cały katalizator… i zatkać dziurę w filtrze powietrza …
Później wrzucę fotki
PS. Wczoraj pierwszy raz w życiu cokolwiek spawałem
I jak wyszło ? xDAdverion napisał:
PS. Wczoraj pierwszy raz w życiu cokolwiek spawałem :-D
a jakoś tam parę takich glutów dałem i jakoś jest chodź nie raz jak spawarka załapała to za cholere nie chciała puścić, a znowu jak spawałem to za długo w jednym miejscu i się kurde dziura wytopiła ale ją zaspawałem … ale tą rurkę co wystawała to jej nie odcinałem bo mi się nie chciało tylko tak ja zaspawałem …
Teraz idę na siłownie, później wywalę ten katalizator i dam foty
EDIT:
Ale jeszcze muszę dziurę w filtrze powietrza zakleić ale że mi się go nie chce wyciągać to…
Ta rurka co tam szła uciąłem jej kawałem, z jednej strony zapakowałem silikonem a z drugiej strony normalnie włożę dam opaskę i będzie cacy :mrgreen:
Adverion napisał:
Haha wczoraj męczyłem się 4 godz. z wyjęciem wydechu, zaspawaniem "zawirowacza spalin" i założeniem go z powrotem ...
Ale muszę jeszcze iść wywalić ten cały katalizator... i zatkać dziurę w filtrze powietrza ...
A tata o tym wieś :P Bo jak nie, to ci chyba nogi z dupy powyrywa :P
Przecież od długiego czasu czekałem aż gdzieś on i mama pojadą na dłużej i to było wczoraj i za to to wczoraj zrobiłem