Adverion napisał:
Sprawdzić hmm.. źle trochę to napisałem Głównie mi chodzi o to aby samemu coś przy niej zrobić i mieć z tego satysfakcję :-)
Wiem wiem :P
Czepiam się do jajec ;P
Ale co na to tatuś ? :D
Adverion napisał:
Sprawdzić hmm.. źle trochę to napisałem Głównie mi chodzi o to aby samemu coś przy niej zrobić i mieć z tego satysfakcję :-)
RudY napisał:
Czepiam się do jajec ;P
RudY napisał:
Ale co na to tatuś ? :D
Adverion napisał:
On o tym nie może wiedzieć
2zł :mrgreen:
Teraz ile mniej więcej zajmuje ci 0-100 ?
A i czy odklejają ci się paski na kołach ? czy ni cholery nic ?
Paski się trzymają odpowiednio …
Ciężko powiedzieć ale myślę że coś w granicach 8sek… dość szybko w każdym bądź razie, ale przez te blokady ona się nie wkręca na te obroty na których ma największą moc :-/
ja runnerce mierztlem stoperem to 7.2 ale ma za miekkie sprezynki i zamula zanim się wkreci
Jak myslicie. Do runnerki podpasował by mniejszy wydech np od rs ? Bo seryjny jest moim zdaniem za Ciężki …
Że cały wydech !? Czy końcówka tylko ?
No właśnie w runnerce 180 ten wydech jak działo wygląda
Takie małe OT ;p - Wino zaczął!
Bo chce się dowiedzieć jak to jest Jest ciężki, przy stopalach pęka i jest feeeeeeeee
winiacz nagraj jak to chodzi pls
/wrona
Runnerka stoi w garażu z wydmuchaną uszczelką
Adverion napisał:
coś w granicach 8sek
Wino napisał:
ja runnerce mierztlem stoperem to 7.2
Wino gasiciel :P
ja nie wierzę ;p, niby ten sam silnik co mój, do tego ścigacz zablokowany, i lepiej przyśpiesza od mojego odblokowanego ( nie do końca, jeszcze na module jest ) enduro… No normalnie… I to wszystko przez głupi zawór wydechowy :D…
Courte, Twoje moto pewnie ma też dużo większy przebieg przez co pewnie cylinder nie jest już w takiej kondycji ;p
a ty masz regulowany czy stały zawór wydechowy ? a moduł ja mam odblokowany oby 2 odblokowane …
Ej, a ta nowa DT 125 też ma ten silnik?
nie DT ma silnik yamahy, Mafioz ma 29 tys. kompresja bardzo dobra i do tego dopiero ja ją odblokowałem, jak kupiłem to full zablokowana była ;]. Nie mam wcale zaworu …
Ale na zablokowanym module na przyspieszenie biore DT 125 taką jak ma Rudy i do tego ma cieńsze opony niż ja
no to nie wiem czy wiesz ale właśnie zawór wydechowy podobno od zarąbania daje na przyśpieszeniu
tak wiem, dlatego jak ten cylinder skończy żywot to wsadzę od RS’ki :D… i będzie łogień :D… Nie no będę myślał. na razie optyke kończę …
Sorry za SPAM… jakby co to usuńcie te moje wszystkie posty …
http://www.youtube.com/watch?v=yA_e84HEtyw
O a tu macie jak sobie trochę jeździłem moją ruiną :mrgreen: Może to nie jest o RS ale o mnie
No tylko, że kochana DT ma 10km mniej