Adverion napisał:
Sprawdzić hmm.. źle trochę to napisałem Głównie mi chodzi o to aby samemu coś przy niej zrobić i mieć z tego satysfakcję :-)
Wiem wiem :P
Czepiam się do jajec ;P
Ale co na to tatuś ? :D
Adverion napisał:
Sprawdzić hmm.. źle trochę to napisałem Głównie mi chodzi o to aby samemu coś przy niej zrobić i mieć z tego satysfakcję :-)
RudY napisał:
Czepiam się do jajec ;P
RudY napisał:
Ale co na to tatuś ? :D
Adverion napisał:
On o tym nie może wiedzieć
2zł :mrgreen:
Teraz ile mniej więcej zajmuje ci 0-100 ?
A i czy odklejają ci się paski na kołach ? czy ni cholery nic
?
Paski się trzymają odpowiednio …
Ciężko powiedzieć ale myślę że coś w granicach 8sek… dość szybko w każdym bądź razie, ale przez te blokady ona się nie wkręca na te obroty na których ma największą moc :-/
ja runnerce mierztlem stoperem to 7.2
ale ma za miekkie sprezynki i zamula zanim się wkreci ![]()
Jak myslicie. Do runnerki podpasował by mniejszy wydech np od rs ? Bo seryjny jest moim zdaniem za Ciężki …
Że cały wydech !? Czy końcówka tylko ? ![]()
No właśnie w runnerce 180 ten wydech jak działo wygląda ![]()
Takie małe OT ;p - Wino zaczął!
Bo chce się dowiedzieć jak to jest
Jest ciężki, przy stopalach pęka i jest feeeeeeeee
winiacz nagraj jak to chodzi
pls
/wrona
Runnerka stoi w garażu z wydmuchaną uszczelką ![]()
Adverion napisał:
coś w granicach 8sek
Wino napisał:
ja runnerce mierztlem stoperem to 7.2
Wino gasiciel :P
ja nie wierzę ;p, niby ten sam silnik co mój, do tego ścigacz zablokowany, i lepiej przyśpiesza od mojego odblokowanego ( nie do końca, jeszcze na module jest
) enduro… No normalnie… I to wszystko przez głupi zawór wydechowy :D…
Courte, Twoje moto pewnie ma też dużo większy przebieg przez co pewnie cylinder nie jest już w takiej kondycji ;p
a ty masz regulowany czy stały zawór wydechowy ? a moduł ja mam odblokowany oby 2 odblokowane …
Ej, a ta nowa DT 125 też ma ten silnik?
nie DT ma silnik yamahy, Mafioz ma 29 tys. kompresja bardzo dobra i do tego dopiero ja ją odblokowałem, jak kupiłem to full zablokowana była ;]. Nie mam wcale zaworu
…
Ale na zablokowanym module na przyspieszenie biore DT 125 taką jak ma Rudy
i do tego ma cieńsze opony niż ja ![]()
no to nie wiem czy wiesz ale właśnie zawór wydechowy podobno od zarąbania daje na przyśpieszeniu ![]()
tak wiem, dlatego jak ten cylinder skończy żywot to wsadzę od RS’ki :D… i będzie łogień :D… Nie no będę myślał. na razie optyke kończę
…
Sorry za SPAM… jakby co to usuńcie te moje wszystkie posty …
http://www.youtube.com/watch?v=yA_e84HEtyw
O a tu macie jak sobie trochę jeździłem moją ruiną :mrgreen: Może to nie jest o RS ale o mnie
![]()
No tylko, że kochana DT ma 10km mniej ![]()