bardzo ladny ten rox zrobiony z gustem Podoba mi się 10/10
Niedawno miałem małygo szlifa a oto skutki :-/ —>
A to już squt pomalowany
zmieniłem tylko kolor podnóżek pasażera na niebieski bo ten srebrny do niczego nie pasował:-/ oceniać i komentowałć maszke po malowaniu itp :lol:
Z mechaniki nawet nie ma co oceniaż, ale optyka 9/10
Zapraszam do oglądania :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=xdfKlSfjYMM :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=CNlbNnzKaec
Super rox z wygląda fajne nadkole no i małowanie. Szkoda tego szlifa ale to nic TO się wytnie
no coś trudno się mówi ale tego szlifa można pomin?? heheh
[ Dodano: 2008-09-04, 22:20 ] kilka fotek
siemka rox bardzo ladnie i z guscikiem zrobiony Jak w skali na Twoja klase tuningu daje 7/10 Bardzo ladny roxik i z checia bym zobaczy na zywo
Nie robisz nic dalej z nim :> ? :roll:
dziex za ocenę to znaczy tak ja caly czas mam jakieś pomysly wiec zmiany na pewno jakieś beda a w krotce przednie migacze beda zrobione w przednich wlotach :mrgreen:
[ Dodano: 2008-09-13, 17:00 ]
Oto nowe fotki mojego roxa:-D poza innym filtrem powietrza i paroma naklejkami nic się nie zmieniło ale wstawiam nowe fociska żeby można było jeszcze lepiej oceniaż moja yamaszkĘ:P nowy filtr powietrza
i to by było na tyle:D
zajefajny roox z optyki ale pod wzgledem mechaniki trochę kiepsko przydalo by się jeszcze cos optyka 9/10 mechanika 5/10. mam pytanie ile zales za lakierke ? bo moj jest tez po szlifie ale nie z mojej winy naszczescie jest cos takiego jak oc
Siema:) z mechaniki faktycznie nie ma za dużo po zmieniane ale osiągi mnie satysfakcjonują<v-max wynosi jakieś 90 km/h z bdb przyspieszeniem :mrgreen: a co do tego małowania to płaciłem 200zł razem z farbę a to jak to było ktoś Ci wyjechać???
200 zl to nieźle razem z farba ale małowales całość ?? a co do mojego wypadku to wjechal mi kolega konkretnie to w przekładnie i z taka sila ze mnie przerzuciło na bok i trochę się po szlifowalo hehe dzieki za informacje o koszcie małowania pozdr.
Ehh… Co tu wiele mówić ? Po prostu bajeczka :mrgreen: :mrgreen: 9,5/10
Co to za filtr revo?? A co do roxa to jest bardzo ładny
Ten filter to nie revo, nie wiem jak się dokladnie nazywa, ale kosztował cztery dychy czy 45…
Witam. Sam to polerowałeś i jak długo? Super to wygląda ale jak tylnia felge wypolerowałeś to przednią też by pasowało. Extra rox daje 9/10 bo tylnia lampa mi coś nie pasuje (kwestia gustu) zajefajne małowanie!
Robertus, nie widzisz daty ostatniego postaż? :evil:
Ogólnie Rox bardzo ładny. Daj zdjęcia jak ładnie leży bez kostki brukowej pod nóżką
czy mi się wydaje czy on nie ma stopki centralneją
Nie ma ... I co z tego?Rafciu888 napisał:
czy mi się wydaje czy on nie ma stopki centralneją
nic, tylko pytam bo nie widzę