AEROX- zapraszam do ogladania filmów:-D

Jasiu226, widzę i co z tego?

Robertus napisał:

widzę i co z tego?

Odświeżasz... :roll:

Siema:D sory ze nie odp. na wasze posty… no te lagi polerowalem jakieś 2 dni a tylna fele tydz. a co do przedniej to tez będzie zrobiona:P oki wstawie fotkę jak lezy bez kosteczki xD a tej nozki centralnej to nie ma bo przeszkadzala;///

a w czym jeśli można wiedzieć?

przy odpalaniu bo też mi przeszkadza w BW’s

[ Dodano: 2008-11-28, 15:16 ]
bo żeby odpalic z kickstartera to trzeba na nózke pozstawić

u mnie też tak jest

no właśnie przeszkadzala w odpalaniu i tak jakos mi nie pasowala hehe na razie mam w planach :
:arrow: wypolerowanie zbiorniczkow
:arrow: wypolerowac tylna fele…

jak bede mial to zrobione to dam jakieś fotki…

moze ma ktos jakieś pomysly na jakis tuning optyczny??? :wink: :mrgreen:

A filtr nie lepiej by było w góre zamontowac?? Tak to kolo podbija kurz i do filtru łatwiej syf leci

bo ja wiem czy syf tam leci… to jest i tak dosc schowane ale przekrecic pod gore zawsze można:D

Może licznik KOSO ?
http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=1458&topSsid=96901b042c071662f9312b889cc72cb7

Optykę masz zajebistą oczywiście 10/10. A z mechaniki coś planujesz czy ta moc ci wystarczy.

z machaniki nic juz robic nie bede bo osiagi mi w zupelnosci wystarczają… przyspieszenie swietne… moc jak najbardziej i predkoc max w granicach 90km/h wiec z mechaniki konieCCCCC :mrgreen: a z optyki juz raczej tez bo teraz juz trzeba się przesiasc na cos wiekszego np. yamaha R1 lub R6 albo honda RR :stuck_out_tongue:

Moja ocena za całokształt 10/10 :wink:

pikny ten areox.

Aerox jest za******* … (Jezeli bym tak nie powiedział to bym zkłamał xd ) … 11/10 !

baardzo pozytywnie :wink: 10!

dawno nie odwiedzałem tego forum a w mojej yamaszce trochę się po zmieniało wiec dodaje kilka fotek:D

na poczatek poprawilem tylną felge:P
:arrow:

przeniosłem filtr powietrza i przemalowalem tylną sprężynę…

reszte fotek wgram pozniej :wink:

Felga piękna :slight_smile: Długo się z nią męczyłeś? I czym małowałeś sprężynę?

Musze powiedzieć że felgę “wycackał” ładniutko :smiley: a sprężyna to efekt mojego spreyu xD

Ogólnie co tu dużo mówić, zajebisty squt i tyle.

Pozdro.

Fajnie, fajnie, ale czy ta farba nie zacznie schodzić? nie popękaż