AEROX- zapraszam do ogladania filmów:-D

Na początku napisze ze jest to Yamaha Aerox 2003r z przebiegiem 8100km a teraz wymienić co zostało w niej zmienione : - klosze kierunkowskazów i klosz tylnej lampy - przedni reflektor TNT - wycięte wzorki na nadkolu<niewidoczne na zdjęciu - pompa wody ->kolor niebiesko biały - sprężyna dociskowa Top Racing <zielona +15%> - sprężynki sprzęgła polini żółte - kartery<białe> - stożkowy filtr powietrza - rolki polini 3,4g - rejestracja na przekładni - lusterka- chrom - naklejki< YAMAHA,AEROX R, TUNING,19,LeoVinc> - ryfle - siatka we wlotach koło przedniej lampy - diody w lampie przedniej,tylnej i w grilu - tunel i nadkole zostało przemalowane na biało - kratki przemalowane zostały na niebiesko - pokrywa silnika przemalowana na niebiesko - przedłużacz amortyzatora (ok 7cm) - zaciski->kolor czerwony - wypolerowana tylna felga<gwiazda,ranty> i wydech - wydech LeoVince TT-aktualnie oryginalny… A oto zdjęcia! oceniaż:-D :mrgreen:

A gdzie zdjęcia jeżeli nie będzie zdjąć temat zostanie usunięty

Oj Łukaszu opisz ją trochę bardziej :smiley: Napisz co w niej siedzi i dodawaj foteczki :stuck_out_tongue:

mateuszpasiu napisał:

Oj Łukaszu opisz ją trochę bardziej :D Napisz co w niej siedzi i dodawaj foteczki :P

mateusz pasiu umiesz czytać;D? przecież napisal zostało w niej zmienione : - klosze kierunkowskazów i klosz tylnej lampy - przednia lampa TNT - lusterka- chrom - siatka we wlotach koło przedniej lampy - diody w lampie przedniej,tylnej i w grilu - tunel i nadkole zostało przemalowane na biało - kratki przemalowane zostały na niebiesko - pokrywa silnika przemalowana na niebiesko - zaciski->kolor czerwony - wypolerowana tylna felga i wydech - wydech LeoVince TT

derbistefan napisał:

mateuszpasiu napisał:

Oj Łukaszu opisz ją trochę bardziej :D Napisz co w niej siedzi i dodawaj foteczki :P

mateusz pasiu umiesz czytać;D? przecież napisal zostało w niej zmienione : - klosze kierunkowskazów i klosz tylnej lampy - przednia lampa TNT - lusterka- chrom - siatka we wlotach koło przedniej lampy - diody w lampie przedniej,tylnej i w grilu - tunel i nadkole zostało przemalowane na biało - kratki przemalowane zostały na niebiesko - pokrywa silnika przemalowana na niebiesko - zaciski->kolor czerwony - wypolerowana tylna felga i wydech - wydech LeoVince TT

umiem czytać. to przed chwilą zostało dodane. WIem bo to mój kumpel z którym najcześciej śmigam ;D

No Areox cudo bardzo ładnie zrobiony. Gust masz :smiley: daje 9/10 Piękna lampa :smiley:

ohoho to skorki mati a co do projektu zmień cyl na mrh lub polini corsa i zmień ten gówniany wydech to zamiennik seryjnego zmień na yasuni R albo c21 [ Dodano: 2008-05-26, 19:50 ] kurde zapomniałem ocenkę daje 9/10 ze względu na wydech;d czy mi się wydaje czy ta przedłużka to tam jest kawałek blachy > ??

no nie wydaje Ci się! to jest tak jak Ty to powiedziałeś blacha hehe zrobilem tak bo nie chciałem mieć tam zadnych spawów

mateuszpasiu napisał:

Wiem bo to mój kumpel z którym najcześciej śmigam ;D

to wyjaśnia dlaczego już dostałem pomógł :roll: co do Areoxa mi się podoba, tylko przedłużacz amortyzatora coś nie bardzo, przemaluj go albo coś... ogólnie 8/10

no pewnie że zostanie przemalowany tylko na razie nie mam czym pomalowali wygląda jak wygląda;/ ale jak pomaluje to dodam foto:-D

Czym malowałeś dekiel przekładni i tunel? sam to malowałeś czy oddawałeś do lakiernika? Ocena 9/10. Lusterka wsadziłbym F1. Wtedy wygląda bardziej agresywnie :smiley:

pokrywe silnika malowałem sam sprayem a tunel zmontowałem i oddałem do lakiernika bo samemu nie chciałem się w to bawić ale jak ktoś lubi malować to czemu nie… wystarczy dobrze zmontować plastiki i malować.<trzeba mieć farbę podkładową, to którą chcemy malować (kolor) no i lakier bezbarwny żeby nadać temu wszystkiemu Ładny połysk.

aaa… no wielkie dzięki za info bo ja mam polerkę ale nie pokryłem jej lakierem i z czasem traci swoje uroki więc będą ją malować. Przekładnia bez żadnego podkładu etc?

na pomalowanie przekładni potrzebny będzie Ci tylko spray no i np. jakiś rozpuszczalnik albo benzyna ekstrakcyjna żeby to odtłuścić i to wszystko<ale jak mówisz że masz polerkę na pokrywie to może się okazać że spray nie będzie dość dobrze chwytać(będzie spływać) i będziesz musiał malować kilka razy bardzo cienkimi warstwami i wtedy będzie ładnie:-D powodzenia w malowaniu:P mam nadzieje że wrzucisz później jakieś foto z efektem końcowym???:smiley:

no wrzucę wrzucę na pewno :mrgreen: W następny weekend się za to zabiorę najprawdopodobniej :stuck_out_tongue: i ogólnie dzięki za info!:slight_smile: a spray to zwykły taki za 10-15zł?

aha bym zapomniał jak masz papier 600 to zmatuj troszkę ta pokrywę a spray to tak jak mówisz 10/15zl a ja malowałem takim ( DECO COLOR ) i ładnie mi pokrył na 2 razy ale tak na wszelki wypadek malnołem 3 raz i jest ładnie;-D

mam papier 500 :mrgreen: ok jak to zrobie to dodam fotki. Jeszcze raz dzięki :smiley:

Do OT: Nie maluje się polerek Ładnymi sprajami bo się kaszana robi ! Do tematu: Zajebisty ROX :smiley: Bardzo mi się podoba. zrób jeszcze przednia fele tak jak tylnią i będzie gitara. Już drugi zajebisty rox na PKR-ach :stuck_out_tongue: Ale ten jest dużo ładniejszy niż Pasia, bez urazy dla niego bo, jego też jest nice :wink: :stuck_out_tongue:

fajnie ze ci się podoba:-D no troszkę się napracowalem ale efekty sa ok:P no a pasiu będzie malowal squta i tez będzie cacy:-D a na temat tej mojej felgi to jak na razie nie mam czasu zeby jej zrobić ale w przyszlosci będzie robiona…

No bardzo fajnie ci to wyszło. Fajny roxik.