milo ze ci się podoba :mrgreen:
Piękny rox-ik Ile włożyłeś w tuning? jedyne co mi się w nim nie podoba to diody w lampach ogólna ocenka : 9/10
siema! w sumie wlozylem jakieś 1000 zl a co do tych diodek to karzdy ma swoj gust a mnie się tam podoba :mrgreen:
poprostu nie lubię świecidełek dodatkowych przy sqterze osiwtlenie schowka, zmniana podświetlenia zegarów może być, ale diody w lampach jakoś do mnie nie przemawiają
Mówięc szczerze do tychczas najbardziej podobać mi się rox mateuszapasio ale twój podoba mi się jeszcze bardziej jedynie ten tylni amor zrób coś z tym o demnie 9,5/10
Strasznie podoba mi się malowanie Mechanika też nie jest zła… No moje oko cudo. 10/10 Tylko dbaj tą niuńcie
pozdro
milo ze podoba ci się moja roxanka kochana :mrgreen: pzdr dziex za 10/10
ten lakier na tunelu to jakiś zwykły akryl+lakier bezbarwny czy perła+bezbarwny, a może jeszcze inny?? Potrzebuje tego info bo będe swojego małował w najbliższym czasie
Ile wynosi prędkość maksymalna tego Aeroxa ?? Fajny kolorek
ten lakier na tunelu to akryl+ lakier i wyglad jest zadawalajacy a co do V-maxu to wynosi 90-95 ale to jest uzyskane na rolkach 3,4g wiec przyspieszeie i moc poczatkowa jest swietna [ Dodano: 2008-07-04, 00:23 ] A oto moje dalsze prace:-D komentować i oceniać wycięte wloty w nadkolu i rejestracja na przekładni:
pomalowana pompa wody:
pomalowane kartery:
filtr stożkowy:
neony:
no i na końcu mały StUnCiK heh:–>
stunt w klapkach to jest to :-? dobrze ,że chociaż kask ubrałeś … :roll: rox całkiem Ładny … tylko nei rozumiem dlaczego forumowicze dla takiego skutera w którym nie da się ukryć nie jest aż tak wiele zrobione daja np 9/10 …10/10 a skuter? po dużym tuningu 7/10 bo coś jest nie dokonczone itp :roll: czmeu nie masz leo TT założonego ???
Następnym razem będą jeździć na boso i bez kasku jak się coś nie podoba… no moim zdaniem wcale tak mało nie jest pozmieniane…skoro użytkownicy forum dają takie oceny to musi im się podobać aerox no nie? a Leo TT nie jest założony bo gdy był zamontowany to squt startował z wysokich obrotów i źle się jeździło na jednym a ten z rolkami 3,4g i ze sprężynkami zielonymi bierze od samego dołu i praktycznie bez podrywania idzie na koło.
ja jak kiedyś smigałem na leo TT to właśnie ciągnoł fajnie z dołu … :roll:
serio brać Ci od dołu??? a jak miałeś wyregulowany? tz. sprężyny jakie i rolki??? bo mój teraz na leo TT idzie z wysokich obrotów i na jedno ni uja…;/
nie pamietam … zagadam z kumplami oni mają tez tt i ciągną tez od dołu … super się na nim lata na kole … ale ja i tak uwielbiam tecnigasa ;]
Byłbym bardzo wdzięczny… no wiem wiem tecnigas jest spoko;-D
eeee Technigas i leo nienadaja się do stundu oczywiscie na wszystkim się da ale sa lepsze propozycjie :573: :573: :573: żal MI was
żal mi was??? ale pojechałeś buhahahah…
nie no 10/10 jak dla mnie cos pieknego :roll: :roll:
Wolomo dauna masz ? Do wszystkich na forum dymisz ostatnimi czasy. Nie buraj bez powodu. A piszą tu, a nie na pm, żeby wszyscy widzieli, że moderator to taki sam user jak inni i nie ma prawa dymił do innych zrozumiano ? ... Jak coś to podbijaj na pm.Wolomo napisał:
eeee Technigas i leo nienadaja się do stundu oczywiscie na wszystkim się da ale sa lepsze propozycjie :573: :573: :573: żal MI was