Witam wiec tak się zastanawiałem nad postami i nad rangami na forum. I tak wpadłem na pomysł żeby coś zaproponować
1. np zamiast iloci postow byly by kilometry np 244 km przejechane
a druga sprawa rangi np jest ranga tunerzy po ilus tam postach a nie kazdy tuninguje wiec to jest bez sensu takie troszkę ;D
daj spokuj
jest dobrze jak jest
Tak tylko szkoda jest stala ekipa i forum się nie rozrasta a szkoda bo jest fajne chociaz moze wiekszosci tak odpowiada nie wiem Tak zaproponowalem tylko
Lista zmian do zrobienia i poprawienia błędów jest ogromna na forum moderatorów ale co z tego skoro główny admin leje na to forum … rządzimy się sami i tyle
Co do postów zamienionych na km to głupi pomysł.
Co do rang, to rzeczywiście niektóre nie pasują i administartor powinien każdemu indywidualnie nadawać rangę pasującą do niego. No ale to już KruczeK musi zdecydować czy chce mu się to robić
no chyba powinno bo to dla dobra forum
Jezęli te kilometry byłyby na podstawie rzeczywistych przejechanych kilometrów(co jest niemożliwe), to nie wiem, jaką rangę miałbym za 24000km :lol:
A tak serio rzecz biorąc, to trzeba na simonie wymusić zmianę Admina, albo nadanie nowego
Simon to pała i na forum już dawno nie stała JOOOŁ !
Dywer, że niby mnie chcesz zmienić ?
KruczeK, w sprawie zmian nie masz nic do powiedzenia ? Moze rzeczywiscie by się zmiana przydala
Po co nam taka ciapa, co nic nie robić Zastanów się dobrze
Moze zrobić nabór na dodatkowego admina co by coś robił ?
A co ja niby mam tu zmieniać ?
Gdyby nie ja to już dawno byście nie mieli gdzie pisać, a forum zarosło by chwastami.
Niewdzięcznicy.
Ja mogę być drugim adminem. Myślę że mógłbym zrobić dla forum dużo dobrego i pożytecznego.
KruczeK, Nie mowie ze nic nie robisz ale ty masz juz 21 lat pewnie prace itp. A tu by ktos się przydal co by realizowal nowe pomysly co ma duzo czasu i by wymyslal cos nowego
KruczeK, dzięki temu, że nc nie robisz, to to forum się jeszcze trzyma
Kowal napisał:
Ja mogę być drugim adminem.
hahahahah
bez sensu żeby tu cos kombinować, trzeba trzymać tylko porządek i nie ma sensu grzebać
ja juz wam mówiłem dlaczego to forum się nie rozrasta
dopuki simon leje na nas ciepłym siuskiem to tu się nic nie zmieni :)
jak by zaczeły się jakieś testy opisy itp jak kiedys to tu by była masa ludzi
Ale opisy i testy nmoze kazdy uzytkownik robic
ale to musi byc profesjonalnie zrobione a nie np taki kowal zacznie wychwalać że jego dt jest tka i owaka i tyle i tyle pali
porównania wydechów cylindrów , itp itd na to trzeba mieć pieniądze i czas itd