Zlot Gwiaździsty Częstochowa 2011 . Kto będzie ?.

ciekawy pomysł Patrykk, konkretna miejscowosc spotkania i czas

Andrzej - skąd jesteś ?

Jezeli chodzi o date spotkania, preferuje piatek wieczor lub sobote popoludniu.

Miejscowosc?. - Tak , zeby kazdy mial w miare jednakowa droge . Tzn. do ustalenia.

bytom - stroszek

Kolega który jest z siewierza to tak na prawde mieszka na codzień w sosnowcu tylko skuter trzyma w siewierzu na działce ;p I nie wie jeszcze czy jedzie na 100% bo matka za oceny nie chce puścić ;p Dowiedziałem się ze szkolnych wiadomości że na plejadzie zbiera się stary skład kompostowni czyli ok 12 skuterów i chcą jechać ekspresówką, można by się z nimi zabrać by była fajna zabawa jechać tak w 15 skuterów ;D

Nie była by fajna zabawa , bo skład kompostowni to w 90% 70cc i nikt się nie będzie wlókł 60km/h :P.
Moim zdaniem dobra jest w miare mała ekipa, a zgrana .

a no tak ;p

Dobra !.
Teraz już bez Off Topu !.
Lista , kto jedzie .

1. Patrykk ( Aprilia SR ).

2. Jasiu (rm motor voyager)

3. Pietro (Kymco People)

4 andrzej2465 (Kymco Grand Ding)

5 Yuuhi ( Peugeot Elystar EFI )

Czy z Wawy lub okolic ktoś chetny? wyjazd pewnie z noclegiem

6 Bosmal no Daelim S2

roomcajz napisz do Madiego,on był chętny :D

roomcajz napisał:

Czy z Wawy lub okolic ktoś chetny? wyjazd pewnie z noclegiem

Ja byłem od początku chętny, trochę problemów było ale myślę, że mógłbym jechać, jeśli jeszcze ktoś by się zabrał. Czy z noclegiem - osobiście wolałbym chyba bez noclegu, żeby za pole namiotowe nie płacić, chyba, żeby gdzieś na dziko nocować - wtedy OK. Oglądałem pogodę i w sobotę i niedzielę ma być dość ciepło i słonecznie. Roomcajz, jak chcesz jechać to pisz na gg: 8932250. Pozdrawiam

PS: Hugo, szkoda że Ty nie możesz jechać :(

ja jestem chetny:D

jestem z okolic Siewierza

tez bym sie mógł Dołaczyc

jade oto tym sprzecikiem : http://www.youtube.com/watch?v=gNpWsDSpY_A

jedzie tez mój tata na etce 250

Piękny MZto-Simson, pozazdrościć :)

no wiec co z tym zlotem??

koledzy powiedzcie gdzie i o której sie zbieracie bo ja jestem z jaworzna i tez bym pojechal??????????????????