ciekawy pomysł Patrykk, konkretna miejscowosc spotkania i czas
Andrzej - skąd jesteś ?
Jezeli chodzi o date spotkania, preferuje piatek wieczor lub sobote popoludniu.
Miejscowosc?. - Tak , zeby kazdy mial w miare jednakowa droge . Tzn. do ustalenia.
bytom - stroszek
Kolega który jest z siewierza to tak na prawde mieszka na codzień w sosnowcu tylko skuter trzyma w siewierzu na działce ;p I nie wie jeszcze czy jedzie na 100% bo matka za oceny nie chce puścić ;p Dowiedziałem się ze szkolnych wiadomości że na plejadzie zbiera się stary skład kompostowni czyli ok 12 skuterów i chcą jechać ekspresówką, można by się z nimi zabrać by była fajna zabawa jechać tak w 15 skuterów ;D
Nie była by fajna zabawa , bo skład kompostowni to w 90% 70cc i nikt się nie będzie wlókł 60km/h :P.
Moim zdaniem dobra jest w miare mała ekipa, a zgrana .
a no tak ;p
Dobra !.
Teraz już bez Off Topu !.
Lista , kto jedzie .
1. Patrykk ( Aprilia SR ).
2. Jasiu (rm motor voyager)
3. Pietro (Kymco People)
4 andrzej2465 (Kymco Grand Ding)
5 Yuuhi ( Peugeot Elystar EFI )
Czy z Wawy lub okolic ktoś chetny? wyjazd pewnie z noclegiem
6 Bosmal no Daelim S2
roomcajz napisz do Madiego,on był chętny :D
roomcajz napisał:
Czy z Wawy lub okolic ktoś chetny? wyjazd pewnie z noclegiem
Ja byłem od początku chętny, trochę problemów było ale myślę, że mógłbym jechać, jeśli jeszcze ktoś by się zabrał. Czy z noclegiem - osobiście wolałbym chyba bez noclegu, żeby za pole namiotowe nie płacić, chyba, żeby gdzieś na dziko nocować - wtedy OK. Oglądałem pogodę i w sobotę i niedzielę ma być dość ciepło i słonecznie. Roomcajz, jak chcesz jechać to pisz na gg: 8932250. Pozdrawiam
PS: Hugo, szkoda że Ty nie możesz jechać :(
ja jestem chetny:D
jestem z okolic Siewierza
tez bym sie mógł Dołaczyc
jade oto tym sprzecikiem : http://www.youtube.com/watch?v=gNpWsDSpY_A
jedzie tez mój tata na etce 250
Piękny MZto-Simson, pozazdrościć :)
no wiec co z tym zlotem??
koledzy powiedzcie gdzie i o której sie zbieracie bo ja jestem z jaworzna i tez bym pojechal??????????????????