Zlot Gwiaździsty Częstochowa 2011 . Kto będzie ?.

Patryk to tam organizuje ;p Widze że fajna ekipa się zbiera :D Niestety nie wiem czy pojade bo fundusze odmawiają posłuszeństwa, a w baku susza :( A paliwo zaraz droższe ;(

a gdzie sie zbieracie i o ktorej??

mlody12 napisał:

koledzy powiedzcie gdzie i o której sie zbieracie bo ja jestem z jaworzna i tez bym pojechal??????????????????

Jestem z Jaworzna, planowałem wyjechać ok. 8-ej, ale jakbyś chciał dołączyć i masz sqt 50-tkę, to pasowałoby wyjechać wcześniej-musiałbym się dostosować do Twojej prędkości. Wrazie czego dryndnij: 790218753

Dowiedziałem się od znajomych z Cze-wy, że wtym roku zlot przestawiony jest na godzinę 10:00. Tak, że jeśli chcemy dostać się w miarę blisko, musimy wyjechać wcześniej.. Miejscowi ustawiają się już na godzinę przed, czyli o 9:00 są już na miejscu.

pietro a co ty masz 125ccm???
o ktorejbysmy wyjechali???
i czy znasz wmiare droge??

mlody, mam skuter 150ccm.
Pasowało by wyjechać o 7:00
Drogę znam bardzo dobrze ;)

ale ja nie moge jechac ekspresowkom :(

bo jak paczylem to drogom e75 czeba jechac 50km

daj mi twoj nr gg

Ja mogę ekspresówką, ale nią nie jeżdżę bo nie lubię ;)
Pisz na priv.

czyli pojedziemy normalnie??

a skod ty jestes dokladnie

z Jelenia, możesz podjechać rano, pojade przez Dziećkowice do Mysłowic, potem na Szopienice..

ale to jedziemy przez maczki??

nie przez Maczki, z drugiej strony..

to ktorendy chcesz jechac??

Pisałem już, poszukaj wcześniejszych wypowiedzi.. Sorki muszę spadać, dostałem przesyłką z częściami do sqta, muszę sprawdzić zawartość paczki, bo dziwnie lekka... :|

My planowaliśmy wyjazd z patrykiem 6:30-7:00, ale nie uzgodniliśmy gdzie się byśmy spotykali

Jasiu skąd jesteś?

ja moge sie właczyc W okolicach Siewierza