ZIPP QUANTUM 4t (GT5) za 2100 - warto?

Witam,
Mam pytanie, czy warto brać skuter ZIPP QUANTUM 4t, używany, z 2011 roku, z przebiegiem 1800km "jak nowy" za 2100zł? Cena chyba niezła, pytanie czy jest lepszy od tych do 2000zł typu Toros czy Bassa? Polecacie?

PS A Zipp Quantum GT5? Są niedrogie (do 2000zł) używki, z małym przebiegiem... warto?

cena ok
jezeli stan odpowiada przebiegowi to warto
zbij dla zasady ze 2 stowy od ceny (moze wiecej da rade ?)

Wydaje się,że warto. Właśnie spróbuj się jeszcze coś potargować z ceną ;)

Panowie - jest używany skuter ZIPP QUANTUM GT5 2T (podobno W NAJBOGATSZEJ WERSJI WYCHODZĄCEJ NA RYNKU, POSIADA:
- DWA AMORTYZATORY Z TYŁU
- TARCZOWY HAMULEC Z PRZODU I Z TYŁU
- ALARM WRAZ Z ODPALANIEM Z PILOTA
- DWUTŁOCZKOWE ZACISKI HAMULCOWE.)
za 1400zł, z 2008 roku, 5600 km od nowości, !ciągle nieodblokowany!.
Wygląda fajnie, sprawia wrażenie naprawdę sporej porządnej maszyny. Brać? Nigdy nie byłem tak blisko decyzji o zakupie pierwszego skutera w życiu :)

2008 rok, chińczyk, i to jeszcze nie odblokowany. Nie, nie warto. Moim zdaniem warto zainwestować tą kasę w nowego chińczyka - toros f16 lub router bassa. Te same silniki, szybsze bo mniej ważą, jedynie są trochę mniejsze, ale jak dla 1 osoby to warto. Na 2 osoby w jedną stronę nie polecam, bo są za małe.

A to źle, że nie odblokowany? Cholera... wydawało mi się, że Toros to jednak półka niżej i warto za 1300, bo tyle udało się wynegocjować. W GT5 większość parametrów jest lepsza niż u Torosa (chociażby dwa tarczowe hamulce)... Silnik to MINARELLI AC /TAKI SAM JAK W SKUTERACH YAMAHA, CPI, KEEWAY, GENERIC. Taki sam ma też Toros? W teście na skuterowo.com wypadł bardzo dobrze, przebieg nieduży, a nowy kosztuje 3-4 tysiące.

Pokaż aukcje. To jest kopia tego świetnego silnika :-)

http://allegro.pl/show_item.php?item=3046714914

Do Malborka będziesz po niego jechał? :-)

Można kurierem, to nie jest najważniejsze. Brać? :)

Bez oględzin nie kupuj, to najgłupsze co mógłbyś zrobić, poza tym za darmo kurierem nie wyśle Ci tego.

Za kuriera trzeba zapłacić te 200zł, co począć. Na oględziny nie ma szans... No ale jeśli wygląda tak jak wygląda na zdjęciach i stan zgodny z opisem, to chyba wszystko w porządku, co?

Zobacz nowego Torosa Fresco. To jest to samo...

No super, nowy Toros Fresco kosztuje 2,5-3 tysiące...
Naprawdę zastanawiałem się na nowym Torosem F16, ale ten Zipp QUANTUM GT5 2T bije go na głowę pod każdym względem...

Przecież gość ściemnia... Silnik to żadne minarelli i na pewno nie spala 2l... Napaliłeś się jak 5 latek na resoraka, więc pewnie kupusz jakieś gówno :-) spytaj rodziców czy by po zdjęciach auto kupili, ciekawe co powiedzą :-)?

Teraz już raczej nie kupie, zniszczyliście moje marzenia o porządnym skuterze... Toros F16 oprócz tego, że jest po prostu gorszy to wygląda jak mała motorynka przy nim...

5 letni chińczyk porządnym, ciekawe masz spojrzenie :-)

Dobra, nie biorę go, wyleczyliście mnie :D Tylko co podobnego znajdę za nie więcej niż 2500?

Moim skromnym zdaniem ,nie warto .

http://otomoto.pl/kymco-bet-win-wroclaw-super-oferta-M3427501.html