Zdjęcia i filmy z wypraw skuterem

Niedzielna wycieczka po okolicznych górkach, czyli na Kozubnik,Żar i do kaplicy patrona podrózników św.Wendelina.

http://imageshack.us/g/820/img0007ja.jpg/

Ogólne dzięki wszystkim za Wasze wpisy.
Postaram się odpowiedzieć na pytania, ale proponuję przenieść je na Turystyczny Hyde Park gdzie będziemy mogli podyskutować nie zamazując tematu, na którym w tej chwili jesteśmy. Pozostawmy go na relacje ze skuterowych wojaży.

Pikle dobrze znam te okolice. Jeździłem po nich wielokrotnie, to bardzo fajne trasy. Jedna uwaga do Ciebie i Emilas350z- wrzucajcie zdjęcia bezpośrednio w temat. Ułatwia to ich oglądanie. W razie problemów służę pomocą.
Pikle twój wpis jest dla mnie intrygujący, napisz (na turystycznym Hyde Parku) skąd ten Andrzej.

/.............Pikle twój wpis jest dla mnie intrygujący, napisz (na turystycznym Hyde Parku) skąd ten Andrzej./

no cóż, stwierdziłem, że "krajan zza płota", to się zwróciłem po imieniu ;)

kilka tj. dwa zdjecia zrobione przy okazji"skuterzenia"

młodziam czuł się jak gwiazda, kiedy robiłem to zdjecie.........

skutrowanie po pustyni do miejsc ciekawych"na górce super twierdza"

PS. do Karbon :)
zwróciłem sie do Ciebie z prosbą o przyjecie do grona znajomych-forumowych, nie ukrywam, że byłbym zaszczycony pozytywna reakcją

pi-kle@wp.pl

Pikle- co do "grona znajomych-forumowych" to miło mi, że o tym pomyślałeś i oczywiście proszę o to samo.
Prośba, może napiszesz dwa słowa kiedy i gdzie zrobiłeś te zdjęcia.

...może napiszesz dwa słowa kiedy i gdzie zrobiłeś te zdjęcia.

Data jak na zdjęciach, miejsce:wyzyna Masady

si ya

Pikle, byłeś skutem w Izraelu????
EDIT: A w zasadzie widzę że w PA

Oglądając te wszystkie filmy i zdjęcia z wycieczek, aż chce się Lata i wyjechać skuterkiem gdzieś na wycieczkę :-)

Roomcajz, nie bardzo widać tam polskie blachy :)

Zdjęcia z wycieczki do Kazimierza Dolnego,Nałęczowa 17-18.03.2012:

http://s1226.photobucket.com/albums/ee416/HugoBoss1980/Wypad%20do%20Kazimierza%20Dolnego%2017-18%2003-2012/

Moje fotki z wycieczki do Lublina i Kazimierza, 17.03.2012. 380 km

Mapka wycieczki:

Tankowanie w Radwankowie:

Postój na parkingu za Wilgą:

Nad Wisłą:

Pociągi i most w Dęblinie:

Postój przed Nałęczowem:

Popas: :)

Przebieg już w czasie powrotu, dokładnie na wysokości Czerska:

A gdzie fotki z Kazimierza?

Nie ma, ciemno było jak tam byłem :) Szkoda że do was nie trafiłem, ale byłem blisko koło tych ruin, ale myślałem, że się tam droga kończy a jak widze na mapie to na jakieś wiochy idzie

tak patrze na te fotki i czytam posty i zastanawiam się ile jesteście w stanie wytrzymać ciągłej jazdy tzn. bez przerwy ile godzin? ja jeszcze w dalsza trase sie nie wybierałam, najdłużej to godzinke bez przerwy a chciałabym jechać nad morze i ciekawa jestem czy bym zajechała nie robiąc przystanku( z Olsztyna )

Przystanki trzeba robić,po co się męczyć,to ma być przyjemność,a nie mordęga.

P.S. My do Kazimierza (120km) jechaliśmy około 4h,moglibyśmy i w 3h to przejechać,tylko po co.

ja w-wa - częstochowa robiłem w 5,5h i też na lajcie

także da radę ;>

wracałem na raz (bez tankowań ;>) bo uciekałem przed deszczem (pomyślnie) zdjęć nie mam ;(

A, panowie, miałem w sobotę tzw. parkingówkę :)
Jak wyjechałem z lublina to się zimno zrobiło, więc co, trzeba się ubrać. Zjechałem na jakąś boczną drogę, kilka km poza zabudowania i ok. Asfalt wąski więc stawiam Vitalkę na poboczu, które się okazało grząskie. Ale oki, stoi. W czasie gdy naciągałem spodnie słyszę "jeb", grunt się zapadł i Vitalka poleciała na asfalt. Na szczęście na ziemi stał plecak i na niego skuter poleciał, dzięki czemu plastiki nie ucierpiały. Podnosiłem go mając jedną nogawkę dresów na nodze, drugiej nie zdążyłem założyć. Akurat samochód przejeżdżał, ciekawe co gość pomyślał jak mnie takiego zobaczył :)

brzmi komicznie :D

HugoBoss napisał:

Przystanki trzeba robić,po co się męczyć,to ma być przyjemność,a nie mordęga.
P.S. My do Kazimierza (120km) jechaliśmy około 4h,moglibyśmy i w 3h to przejechać,tylko po co.

Racja :) szczególnie jak pogoda dopisuje :)

My wczoraj zrobiliśmy pętlę 70km,byliśmy w Białej Rawskiej na stacji nieczynnej kolejki wąskotorowej: