Dym z palenie gumy wyszedł super!
Vojtek
Dzięki Vojtek,zdjęć było by więcej,tylko przeziębiony byłem i nie miałem głowy do cykania,a dziś to już chory jestem.
A tu film pana Vojtka,można powiedzieć że oficjalny. Mam nadzieję że się nie obrazi że podaje link bez zgody.
http://www.youtube.com/watch?v=0dYv-Wdn7YQ
Ja z moim kaskiem bym wygral xDD
@HugoBoss, polana Zimne Doły na której byłeś 4 miesiące temu (pierwsza strona tematu) jest w miejscowości Żabieniec a nie Zalesie Górne ;p
PS: mieszkam od tego miejsca 1,5 km, także w Żabieńcu. Pozdrawiam
To musimy kiedy się spotkać :D
i mamy te same skutery hehe :p
Tylko inne kolory :P
Ja też widzę siebie na pierwszym zdjęciu i mój skuter na czwartym - po prawicy (niebieski).
:D Przejrzałem cały wątek, i widzę tu bardzo ciekawe relacje z wypraw. Nic tylko czekać do wiosny na kolejne rozpoczęcie sezonu i kolejne owocne relacje !!!
I ja sobie przypomniałem i obejrzałem fotki. Ach,rozmarzyłem się :D Nic,tylko czekać do wiosny.
Jak będzie rozpoczęcie sezonu skuterowo.com to się z chęcią wybiorę :D
Witam fajne zdjęcia szkoda że jesteście tak daleko bo bym chętnie polatał z wami
Wczorajsza eskapada HugoBoss-a i Madiego pod nadajnik w Łazach :D
Ja łącznie zrobiłem 85km
A tu dzisiejszy wyjazd do Czerska i nad Wisłę w Górze Kalwarii (HugoBoss i Madi) :D
Radziecka kuchenka polowa w akcji :D
Zrobiłem dziś 83km. Dziękuje koledze Madiemu za wspólne jeżdżenie.
Hugo ja dzis i wczoraj łącznie 145 km nabiłem :) to był chrzest bojowy mojego statywu i kuchenki, hehe:) szkoda tylko, że do mostu sie nie udało dojechać... Zobacze, czy inne drogi są przejezdne i może następnym razem dotrzemy do niego. ;)
Nasza dzisiejsza wycieczka nad Osieczek,sztuczny zbiornik wodny blisko Grójca,frekwencja trzy Kymco Vitality w tym na jednym kobieta :D Dodam tylko że jest to ten sam mostek co w pierwszym poście tego tematu,wtedy byłem tam sam.
http://www.youtube.com/watch?v=wKzMWWEQiBI
A tu zdjęcia z naszej wycieczki:
Zapraszam do obejrzenia relacji z naszej wczorajszej wyprawy do Białobrzegów na słynne lody,podróż rozpoczęliśmy po przybyciu do Grójca kolegi Madi , który pokonał już 30km z Piaseczna dołączając do nas. Wycieczka odbyla się na trzech skuterach Kymco Vitality,dwóch chłopaków i kobieta :D
Jak widać skuter to nie tylko zabawka dla chłopców :D
W oddali miejscowość Lewiczyn
Krótki postój :D
Skuteromaniaczka :mrgreen:
Kościół św. Wojciecha z początku XVII w. zbudowany z drewna modrzewiowego, sanktuarium Matki Boskiej Pocieszycielki Strapionych w Lewiczynie
Kościół parafialny św. Michała Archanioła w Goszczynie
Postój w Goszczynie,czas na uzupełnienie płynów oraz dymka tych co palą :D
Tak wygląda nasza wycieczka bez głównodowodzącego :lol:
W oddali miejscowość Przybyszew
Pozostałości po zimie :D
Wjazd do miejscowości Przybyszew :D
http://www.youtube.com/watch?v=12hKWfE7O3Y
Most przed Białobrzegami na rzece Pilicy
Cel wyprawy osiągnięty :D Wjeżdżamy do Białobrzegów :mrgreen:
Widok na Białobrzegi :D
Postój w Białobrzegach
Kościół w Białobrzegach
A tu cel naszej wyprawy,słynne lody w Białobrzegach,niestety jeszcze nie sezon i było zamknięte :( Z pewnością tu wrócimy skosztować tych słodyczy :D
Zrobiło się już ciemno i czas wracać do domu :D
W drodze powrotnej mieliśmy małe przygody,trochę pokręciliśmy drogę i musieliśmy zawracać, a potem jechać kawałek trasą S7 :D Ale od czego ma się nawigację,która poprowadziła nas w ciemnościach prosto do domu na kubek pysznej kawy,podczas której rozmawialiśmy o naszej wyprawie. Chciałbym podziękować z tego miejsca uczestnikom wycieczki,a mianowicie mojej kobiecie oraz koledze Madiemu,który wracał jeszcze ode mnie 30km do swojego domu :D
:D