Zakończenie sezonu Skuterowo.com: Sobota, 02.10

Vezyr napisał:

Mam rozumieć, że nie będzie żadnych przejażdżek jednośladem 8) Bo oczywiście wtedy odpadam :)

Dlaczego odrazu odpadasz ? napewno ktoś by cie zabrał jako pasażera xD

No to czekam na chętnych :twisted: W sumie kask mogę wziąć, ale wiesz, nie lubię się wpier***** do innych bez ich aprobaty :)

Vezyr napisał:

No to czekam na chętnych :twisted: W sumie kask mogę wziąć, ale wiesz, nie lubię się wpier***** do innych bez ich aprobaty :)

ja odpadam ze względu na masę moją i dopuszczalną masę całkowitą. Zapytaj HugoBossa:)

Spoko, nie narzucam się.Jak ktoś chętny mnie wziąć w razie co, to z chęcią skorzystam :mrgreen: Jakby co mam ok 180cm i ok 85 kg wagi :)

Mój Zippek niestety nie pociągnie nas dwóch, ważę niewiele mniej od Ciebie, więc mimo szczerych chęci niestety nie dam rady... :(

Jeśli bym przyjechał to z plecaczkiem,więc niestety nikogo nie mogę zabrać.

No nic... szukamy dalej. Możliwe, że Skuterowo.com będzie miało w tym czasie coś testowego, wówczas mogę bez problemu pożyczyć. Dam znać.

Dzięki za chęci i pomoc 8) Dobra, to i tak i tak wpadnę z kaskiem swoim siłą ZTM ;D

Hej.
Dziś się okazało, że na naszej imprezie będzie DJ miksujący muze live.

ja bede na 100%

Nowe informacje:
http://www.skuterowo.com/kolejne-szczegoly-zlotu-skuterowo-com-wariator-odc-15/

Ja też raczej powinnam być, ale dopiero około 16, troche daleko:))))
Do zoba chłopaki!

Czy ktoś będzie jechał może przez Piaseczno lub Janki? Chętnie dołączę żeby wspólnie jechać na zlot.

Ja uderzam przez Krakowską. Ale to o 9 rano:)

Nikt nie jedzie przez Piaseczno lub Janki? Chociaż nie wiem czy się pojawię bo choróbsko mnie bierze :(

HugoBoss napisał:

Nikt nie jedzie przez Piaseczno lub Janki? Chociaż nie wiem czy się pojawię bo choróbsko mnie bierze :(

Dasz radę!

Właśnie nie wiem

Ja jestem podziębiony ale będę. Właśnie się leczę grzanym Żubrem 0,66 z sokiem malinowo - lipowym (już drugim).

Pogoda kiepska i słońca to raczej dziś nie będzie.

I kto będzie na 100%?