http://www.skuterowo.com/wybierz-sie-zakonczenie-sezonu-skuterowo-com/
Kto się wybiera?
Pojawię się 8)
Nie wiem czy dotrę,zależy od pogody. No i nie przepadam za scooterlandem :(
Najważniejsi są ludzie, nie miejsce:) Szkoda by było, jakbyś nie wpadł...HugoBoss napisał:
No i nie przepadam za scooterlandem :(
Jeśli będzie padać to niestety nie przyjadę. Ale pewnie zbierze się ekipa z Wawy
HugoBoss napisał:
No i nie przepadam za scooterlandem :(
Co z nimi nie tak?
Szkoda że nie jestem z Wawy lub okolic bo chętnie bym wpadł. A do najbliższej miejscowości w której odbędzie się w tym roku zakończenie sezonu to Czeladź do której mam 25km ale samemu jechać to nie za bardzo.
Ja bede w Czeladzi na zakonczeniu raczej 8)
A ja w Wawie nie będę z 2 powodów:
-skuter dalej "pierdzi" a z moim ojcem to tego w życiu nie zrobię, gdyby skut był mój-ogarnąłbym sobie sam w spokoju, ale to jego skut i co chwila coś "miesza" przy tej sprawie
-do ojca nie dociera że trzeba przegląd zrobić :wink: Jego sprawa, ale ja bez przeglądu nie będę jechał 30km przez miasto ryzykując mandat i problemy :)
Ale mogę być autobusem jedynie :)
Z chęcią bym do Was wpadł ale nie widzi mi się z 7h jazdy:) Przyjemnej zabawy.
Ja możliwe że sie pojawie > z 2 kolegami ale nie jestem pewien na 100% :mrgreen:
Jakkolwiek i czymkolwiek - wpadnij, fajnie będzie:)Vezyr napisał:
A ja w Wawie nie będę z 2 powodów:
-skuter dalej "pierdzi" a z moim ojcem to tego w życiu nie zrobię, gdyby skut był mój-ogarnąłbym sobie sam w spokoju, ale to jego skut i co chwila coś "miesza" przy tej sprawie
-do ojca nie dociera że trzeba przegląd zrobić :wink: Jego sprawa, ale ja bez przeglądu nie będę jechał 30km przez miasto ryzykując mandat i problemy :)
Ale mogę być autobusem jedynie :)
Mam rozumieć, że nie będzie żadnych przejażdżek jednośladem 8) Bo oczywiście wtedy odpadam :)
Vezyr napisał:
Mam rozumieć, że nie będzie żadnych przejażdżek jednośladem 8) Bo oczywiście wtedy odpadam :)
Chyba że organizator użyczy nieodpłatnie:)
Już to widzę :mrgreen:
Może coś by się znalazło. Ale nie, maratonu nie bedzie:)Vezyr napisał:
Już to widzę :mrgreen:
Bede na 100% .
p.s Ogladajac prognozy pogody na wrzesien to narazie nie grozi nam zakonczenie sezonu :D
Ja się na 99% wybiorę :-)
Ja na 100.1 %
To super, w końcu będzie można się spotkać "na żywo" w gronie skuterowo.com...
Takie imprezy umacniają społeczności forumowe :) Ciekawe tylko czy pogoda dopisze...