Zadania/pogadanki/dyskusje - O szkole :D

Xarmac napisał:

Kowal, u mnie też po 2 osoby na kompa... A przy niektórych 3! Np. u mnie, siędzimy: ja, i 2x kolega i tylko ja coś robię, a oni nawet nie wiedzą co się dzieje

taaa, urok wiejskich szkół, u nas nie ma pracowni fizycznych i chemicznch, za to jest w ch*ój takich pomiećszczeń z prysznicami, oczywiście zamknięte jak i 2 łazienki, chociaż te łazienki w całkiem dobrym stanie(były na jedną przerwę ostatnio otwarte), bo nie śmiećrdzi w nich.

Ale się o szkole rozpisałem. Co do infy, to ja nie będę jej miał w 3klasię gim.

Kowal napisał:

Co do infy, to ja nie będę jej miał w 3klasię gim.

:-? :shock:

U nas jest jedna "pracownia" fizyczno-chemiczna, oczywiście nie robimy żadnych doświadczeń, ani nic, ale nauczyciel czasami coś wyciągnie ze schowka za klasą i pokaże coś...

A w męskiej łazience są zajebiste kible :lol: Chyba ktoś doniósł skargę czy coś, bo raz idziemy na historię korytarzem, a tam wójt z jakąś babką i dyrem do kibli naszych włażą, a my LOL, bo tam taki smród, szczochy wszędzie :lol: i kible rozwalone wszystkie, tylko w jednej kabinie drzwi, jeszcze na początku roku szkolnego były w 3, ale grzeczni uczniowie robią swoje...

Przynajmniej mamy od fizyki fajną nauczycielkę :D
http://nasza-klasa.pl/profile/1195196
Trochę na tym zdjęciu dziwnie wyszła... :-? Ale wcześniej miała lepsze, to daliśmy na tapetę na kompach w bibliotece (są 4 kompy, 2 działają, czasem 3 a jeden zawsze nieczynny) i chyba ktoś jej powiedział bo niedługo potem już nie było go i innych na n-k, ale to tylko moje przypuszczenia :P

No, nawet fajna się wydaje, nasza fizyczka ma większe włosy na nogach niż ja, w ciemnych rajstopach to jeszcze nie widać, ale jak jasne założy to dżungla normalnie. Ale tak ogólnie to spoko babka.

Jako iż trochę odbiegamy od tematu to zmieńie trochę jego nazwe :wink:

Kowal napisał:

No, nawet fajna się wydaje, nasza fizyczka ma większe włosy na nogach niż ja, w ciemnych rajstopach to jeszcze nie widać, ale jak jasne założy to dżungla normalnie. Ale tak ogólnie to spoko babka.

bwhhahahhaha pewnie jej rodzina to małpy XD

A u mnie koleś jest dobry dobrze uczy fizyki. Ale baba od chemii to juz wogule, może baba jest dobra tylko chemia pojebana mam 1 :evil: :(

u mnie na infie w gimnazjum dostawaliśmy zadania na 2 lekcje , robiliśmy w niecała jedna a na drugiej graliśmy w qeika :smiley: przez sięc :smiley:

Ja jestem w tech. ekonomicznym i infę mieliśmy tylko 1 rok :stuck_out_tongue: Teraz już nie mamy, ale i tak nic nie robiliśmy tzn. nasza-klasa i inne portale xD Ogólnie luz…

wrona napisał:

graliśmy w qeika

EE ! Grasz jeszcze ? jak tak to musimy pograć ! :)

A ja tam w szkole też mam poziom taki że ohoh ;) to chyba normalne :|

Taa, a potem idź człowieku do liceum na rozszerzoną infę i się obudzisz z palcem w dupie.

heh u mnie to taki probelm z matmą :confused: a raczej z matematyczką:/ takie sumo z włosiem wszędzie :slight_smile:

A w jakiego quejka gracie. Jak 3 to jeszcze mój kumpel może z wami popykać na infie "_

RudY napisał:

wrona napisał:

graliśmy w qeika

EE ! Grasz jeszcze ? jak tak to musimy pograć ! :)

A ja tam w szkole też mam poziom taki że ohoh ;) to chyba normalne :|

oj już dawno nie grałem , a teraz to wam powiem ze na infie (oryginalna nazwa ICT ;p ) robimy cały czas screen shoty , wszystkich prac które robimy :D , przyznam się ze czasami mamy zadania z którymi mam problem :D i robimy w tak dziwnych programach ze w życiu takiej nazwy nie słyszałem :D

my tam poziom na infie tez mamy super xD
2 gimnazjum a milismy worda, powerpointa i teraz mamy exela xDD

to więcej robilismy w podstawowce bo tam przynajmniej robilismy strony www przez html

Taa, u nas w podstawówce nie bylo neta.

[ Dodano: 19-05-2009, 15:17 ]
Zresztą program edukacji (my mamy podręcznik Informatyka 2000) przewiduje te zadania w wordach itd.

Kowal napisał:

Taa, u nas w podstawówce nie bylo neta.

:shock:

[ Dodano: 19-05-2009, 15:17 ]
Zresztą program edukacji (my mamy podręcznik Informatyka 2000) przewiduje te zadania w wordach itd.

Ha ha ha :lol: my też, teoretycznie, bo nigdy go nawet nie otworzyliśmy... No, może jak mieliśmy w podstawówce też tę Inf 2000, ale dla podstawówki to nauczyciel (zaraz o nim) nam czasami kazał otworzyć ją.

A propos nauczyciela w podstawówce - no skurwysyn jebany :lol: (sorry mody)

-Primo - uczył muzyki i nie wiem co wspólnego miał z komputerami...? To właśnie on uczył nas jak skopiować i obrócić fragment obrazka w Paincie :shock:

-Secundo - Miał długopisik i na obydwu tych przedmiotach co chwilę na kogoś wskazywał i "minus, numer w dzienniku?" haha XD żal go...

-Terc... ee.. nie wiem jak jest 3 po tym języku :P - jego osobowość wskazywała na to, że był "artystą", jeśli wiecie o co mi chodzi. Po prostu miał swój świat... O cokolwiek zapytałeś się go z infy co nie dotyczyło omawianego materiału (Worda/Painta) to nigdy nie odpowiadał, bo po prostu nie miał o tym pojęcia :572: :570:

Taaa... Ale znalazł dwoją drugą połówkę, równie jebniętą :D A było to tak:

Siedzę se w szkole muzycznej i nagle go widzę, to do kolegów, ej patrzcie ten debil obok tej babki to nasz nauczyciel z infy i muzy. Walnięty na całego... I im opowiedziałem o nim to i owo, to oni, że ta babka co z nim była to ich uczy muzyki (chyba) w innej szkole :D Już po wyglądzie było widać, że są dla siebie stworzeni :lol:

Kurde nudziło ci się że napisałeś o swoim nauczycielu takie wypracowanie?

Eee… Prawdę powiedziawszy TAK :evil: A co Kowal, hę :?:

nauczyciele sa pierdolnieci (wiekszosc) u nas taka jedna wygląda jak pinokio i pojebana jest wogule >_<

u nas tez jest tak od niemca jak by pod kombajn wpadła xD ale jest niezła od wf tylko trochę stara… popatrzeć mimo to jest na co:)

Ale niestety z Informatyki tak głupio program nauczania leci :stuck_out_tongue: Przyjmuje że do 4 klasy przychodzą głąby ani be ani me xDD

Teraz większość dzieciaków (w wieku do 4 klasy) umieć więcej niż nie jeden dorosły.