siema
moze ktos mial stycznosc z programem logo komeniusz i umieć zrobić rozne zadania. ja muszę zorbic Zadanie 3 . proszę o pomoc jak ktos umieć to zrobić to niech mi wysle wszystkie procedury
google.pl i jazda. Ja tak robiłem. Gdybyś w zeszłym roku to chciał to bym Ci ogarnął ale już nie pamietam zabardzoo
Na google nie ma tych dywanów
przecież to jest banał… Weź zrób i umiećść gdzieś dla kolejnych leni
Co to w ogóle to logo komeniusz jest i po coś pytam bo i tak nonsens
Chmm… Nie wiem, ale podejrzewam, że to durny program, którym się bawią na informatyce i rysują obrazki różne i chyba tylko pewnie po to istnieje…
dokładnie, to taki bajer gdzie się układa algorytmy, czyli tak jakby ciągi poleceń i z tego się rysują rozne figury. miałem to na informatyce z 3 miechy temu ale ze spr i tak dostałem 1 bo nikomu się niehciało tego robic xD
ja to miałem w 3 podstawówki z takim zajebistym nauczycielem. I fajne to wtedy było… Teraz już bym się w to nie bawił…
Ja chyba wczoraj w bibliotece zadawałem temu czemuś pytania i on tak głupio odpowiadał, np. mówię “twoja stara” a on “mówiszł” i tak dalej.
głupi program, nudny i bezsensowny.
niby uczy programowania… ale w jakim języku?!
takie “programowanie” można robić… w podstawówce.
to się do niczego nie przyda, lepiej się uczyć PRAWDZIWEGO programowania w C++ lub chociaż zwykły html do robienia stron, dużo pożyteczniejszy. Logo Komeniusz nie jest do niczego potrzebny…
tak jak uważam i już.
muszę zrobić to zadanie zeby poprawic ocene. a kompletnie niewiem jak to zrobić i myslalem ze ktos to mial w sql i mi pomoże…
Jakbyście widzieli poziom nauczania infy w mojej szkole… Żaal… Szkoda słów… :502:
:612:
Xarmac, u mnie to samo. Jestem w drugiej klasie gimnazjum a uczymy się obsługiwać PowerPointa :573:
A więc ja przedstawię to czego “uczyli” nas w podstawówce…:
-Word
-Paint :513: :507: :651: żal…
-nie wiem czy coś jeszcze… może jak dodawać, odejmować, dzielić i mnożyć w Excelu…?
A w gimnazjum:
-Excel
-html (poziom dla dzieci z pierwszej klasy podstawówki, a mimo tego nie wszyscy to umieli, no cóż…)
-jakiś durny program Eli2m z pseudo algorytmami, że niby programowanie, a to to chyba tylko 3/4 osoby potrafią zrobić :lol:
Żendada :evil:
A już w ogóle nie wspominając o tym pojebanym nauczycielu, ale nie będę Wam się tutaj rozżalał… Skąd oni biorą tych debili :!: :?:
Paint hahahaha mnie w 2 gim tera uczyli dopiero to mielismy XD a teraz jakieś Acessy chuj wie EXELE nie wiem po co mi to < jakbym chcial to bym juz umial Delphi -,- :552:
Xarmac napisał:
-html (poziom dla dzieci z pierwszej klasy podstawówki, a mimo tego nie wszyscy to umieli, no cóż...)
To i tak masz dobrze że w ogóle chociaż jakieś podstawy... :mrgreen:
My mieliśmy najpierw word’a (2 gimnazjum) potem exel potem 2 lekcje z html i zrobić prostacką stronę w tymże języku i potem znów wróciliśmy do exela i teraz jeszcze power point’a robimy :roll:
W tym wieku to powinniśmy się uczyć albo html’a + przynajmniej css (już i tak umiem xD) to jest podstawa.
albo podstawy programowania ale w normalnym jezyku programowania np c++.
i się z tematu zrobił off topic XDDD
O wac! Że tak zapytam co to html? Już nie mówiąc o css jakimś. U mnie jest taki poziom właśnie, a przy kompie siędzą 2 osoby i to co mówił Damianho.
P.S. te pierwsze pytania potraktujcie jako retoryczne, bo se mogę na wikipedii sprawdźić.
Kowal napisał:
Że tak zapytam co to html?
HTML to taki język którym się pisze strony internetowe ;-) - to w razie gdyby Ci się nie chciało sprawdzać w wiki :-P
Mafioz napisał:
i się z tematu zrobił off topic XDDD
Ale ciekawy temat jest chociaż do rozmów :-D
Kowal, u mnie też po 2 osoby na kompa… A przy niektórych 3! :shock: Np. u mnie, siędzimy: ja, i 2x kolega i tylko ja coś robię, a oni nawet nie wiedzą co się dzieje :lol:
Damianho napisał:
Ale ciekawy temat jest chociaż do rozmów
Dokładnie