sebo747 napisał:
pns napisał:
a to sory bo w wiekszosci sqteow plastikowy
Pierwsze słysze gdzie ty w skuterach baki plastikowe widziałeś przecierz to nie jest zgodne z "prawami unii"
a że zalewa swiece to wyczysc gaźnik i wyreguluj, filtr powietrza moze zmniejsz przerwe na swiecy
No np w moim Keewayu bak jest plastikowy :-P
U mnie w Piaggio NRG też jest plastikowy.
YArox fajny. Najładniejszy jest wydech.
W Neosię też jest plastikowy…
Może masz przebicie jakieś na czujniku od paliwał :roll:
u mnie jest plastik u kumpli tez
wspolczuje ci a nie masz jakiegos znajomego co się na tym znać
u mnie w sql jest fajny nauczyciel od techniki i jak cos niewiem to się go pytam co i jak wiec ty tez mozesz sprobowac zapytac się nauczyciela
Dzisiaj kupiłem świeczke zobacze jutro.
Cyl to pewnie zdrowy bo chyba nie zatarł by się sam od stania w garażu i nie odpalania a i przebieg 2tys jutro wyczyszcze gaźnik i filtr i zobacze.
Co mu jest martwie się o niego :shock:
wiem ze umnie przez swiece się kwasilo tak moze u ciebie tez a kranik sprawdzales bo mogl się zapchac
Kranik jak się mógł zapchać jak świeca się zalewa po kopaniu ??
Jutro czyszcze gażnik i fitr powietrza i zakręcam świeczkę i testuje oby pomogło
Słyszałem ze odpaliłes wkoncu?! pochwal się co mu było i zapodaj jakimis fotami.
yaroxik fajny przydala by się jeszcze kiera bmx i jakis badlook
Red-raider pochwal się osiagami Yaroxa
Aktualnie nie wiem chyba widać że u mnie śniegu pod dostatkiem
zapomnieles o czyms o przednim błotniku zakladaj go bo łyso. ladna machina tylko te lusterka takie przecietne
NApisałem że nie ma pługu i błotników etc Śpisz xD …
Lustra przydało by się wymienić ale szkoda mi kasy te są bardzo dobrej jakości jak dla mnie. A ja wymiana to tylko F1-chrom i to jeszcze 2. Wiec 100zł za lustra przesada.
Jak by ktoś miał na sell przedłużkę amora IGM 25mm to pisać chętnie kupię obojętnie jaki kolor
Kurde A interesuje cie tylko IGM?
A jaką masz i do jakiego silnika ??
Jak masz taką z allegro to nawet nie odpisuj xD
Red-raider napisał:
Jak masz taką z allegro to nawet nie odpisuj xD
nie odpisał :lol:
pns ma rację, łyso jest bez błotnika
Pytanie do was ‘’‘Umiećie czytać xDD’‘’
Po raz kolejny mówię że skuter jest porozbierany i czyszczony
A nie wiem skad ta przedluzka ale z allegro nie jest a i do yaroxa jeszcze pare zdan mam .
Wgl wygląda pieknie , ale trochę optyki by się przydalo , bo jednak tej optyki troszkę brak … Hehe Pozdro Kondzio94
Przydała by mi się połełka przekładni mam wszystko ale nie chce mi się