To proś o zachcenie xD
Rób rób, będzie nice wyglądać
Fajny ten yaroxik A chłopie tak dalej trzymaj, trzeba pokazać że chiny to nie gó… Bardzo często spotykam się z drwinami bogatych gówniarzy ale dzięki takim ludziom jak ty pokarzemy żę nie jesteśmy gorsi :PP Pozdro
na jaki kolor go chcesz małowowac? bo pytales mnie o koszt lakierów
rafal93, jakich bogatych? twoja chinska maszyna byla drozsza od mojej markowej machiny!
Jak mi się zachcę a nie będe miał co robić to polerkę zrobie bo połełki są sweet
Chciałem pomalowac na czarno pług i srebrne plasticzki ale nie wiem czy to wypali ;/ :-?
http://www.youtube.com/watch?v=-BiJE1gDvF0
Filmik pierwszy raz odpalany po zimowej przerwie.
Ładny basowy dźwięk. Bardzo przyjemny dla ucha.
Nie powiem że nie bo mi se bardzo podoba w realu jest jeszcze pikniejszy
Heh basowy sam taki mam Ogólnie skuterek wygląda nie najgorzej. Pozdro.
Może głupie pytanie ale jednak może wiecie jakie erolki wsadzić do multiwara by szedł jak rakieta z miejsca xDD bo mam aktualnie 6,0 i chciałbym jakoś je jeszcze poprawić
rolkami to rakiety nie zrobisz , wiele razy już było mówione ,ze im lżejsze rolki tym lepszy start a gorszy v-max , ale znowu jak dasz za lekkie to może jęczeć a nie jechać
Sprzęgło dopiero Ci pomoże.
Ja wiem że lekkie na to cięższe na to ale ja mam multiwara a podobno reaguje on inaczej niż seryjne wariatory.
kdekarz123 daj kase to kupię
No to rolki i centralna, a sprężynki sprzęgła to nie wiem bo ja tylko rolkami i centralną robiłem. Niedługo będziemy Hrr tak kumplowi spróbować wyregulować i zobaczę co to da bo na razie ma muła do 20. Czekamy na rolki tylko
[ Dodano: 11-03-2009, 15:32 ]
Ja mam 7 g w Mallossim do tego żółtą centralną no i Laserka Jest lekki muł do 15, ale potem dostaje taką przyśpiechę że wyrywa wprost xD Jak ktoś się przejedzie bez kasku to wraca załzawiony xP Nie regulowałem dokładniej bo będę miał sprzęgło to dopiero wtedy zrobi się na cacy.
Ja mam niebiesię hebo i rolki 6,0 malossi centralke mam przy tym seryjną
A w garage leży biła małosi nie zakładana
Hej mam pytanie odnośnie sworznia w yaroxie bo chce soobie wymieniłeś cylka na trochę większy… jaki wkońcu jest sworzeń w yaroxie 12mm czy 10mm??
błagam o odpowiedź…
W Kingway Yaroxie, sworzeń jest 10mm, ale dla pewności jak rozkrecisz cylek, zmierz sobie suwmiarką. pzdr
Dzięki jesteś wielki…
Nową pracę sobie rozpocząłem jaak skończee dam foto
to zdradz chociaz co takiego robisz
Połełkę
ciekawe czy cos z tego wyjdzie
i jak robiles polerke??