Yarox- by Red-Raider-Koniec

spoko polerka jak wy ja robicie :stuck_out_tongue:

Tak jak się robi Połełki :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ja tam uwielbiam polerki fakt chwilami jest ciężko i się nie chce ale daje rade :mrgreen:

Niedługo cały skuter złoże w kupę bo co dzień coś poprawiam takie duperałki co mnie denerwowały xDD

Dzięki za komety :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Czekam na wasze pomysły.

Red-raider, a jakimi papierami leciales wydech :smiley: kolega chce wiedziec bo on robi właśnie wydech

Zacząłem od 600 wodne oczywiście skończyłem na 2500 i pasta i filc :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

I finish :wink:

aha dzieki Red-raider, za info

Przy kolanku jechałem trochę grubszym papierkiem nie wiem jaki to był bo nie pisało ale tez wodny coś pokroju 400. :slight_smile:

No wydeszek wyszedł Ci całkiem całkiem :DD Tak trzymaj a będzie ślicznie. :PP

Jutro zapodam foty za zewnątrz będzie lepszy efekt :wink: :wink:

Już założonego

Potrzebuje opinii o Stożku ''Revo s-type tego regulowanego na kąty.

ja mam stozek bgm regulowany na katy i jest wypas :slight_smile:

Ello daje obiecane fotencje wydechu na zewnątrz :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

A tu takie przy okazji :smiley:

Jakoś nie mogłem odpalić Yaroxa po 3 tyg przerwie :cry: Nie wiem co mu jest :oops:
Aku padnięte to nie kreciłem ale kopałem z 15 razy i nic :roll:

zalal ci się tak jak mi :smiley: przeczysc swiece :stuck_out_tongue:

Dzięki za info :wink:
Jutro to zrobie i giit jeszcze kilka pierdół mam do ogarnięcia nie ma go kiedy i gdzie umyć :stuck_out_tongue: Bo zima wrrrrr :evil: :evil:

Z tym tecnigasem po polerce dużo fajniej yarox wygląda :stuck_out_tongue: Ale proszę cie wywal ten druciak wiem ze jest praktyczny ale ja wiem sam po sobie ze bez niego dużo lepiej wygląda :573:

Sory za brudny i wymacany wydech :lol: :lol: Ale przy zakładaniu się już upierdzielił :stuck_out_tongue:

I co, odpaliłeś? SiWy ma rację, ta plecionka nie wygląda dobrze :wink:

Nie odpalł jest problem :cry: :cry: I nie wiem co z nim wg mnie jest słaba iskra i nie jest pomiędzy tak jak powinna być :-/ :-/

Wiesz co, ja swój przez dwa dni “reanimowałem”, a na koniec wpadłem na pomysł, żeby wszystkie kable, styki zruszyć i fajkę i za raz zapalił :smiley: Spróbuj, może pomoże :wink:

Fajke wszystko ruszałem sprawdzałem świece przepalałem czysciłem i nic iskra jest i nic nie cche odpalić po prostu umarł :frowning: :expressionless: :-/ :-? :-x :shock: :cry: :oops: :?: :idea:

Moze cos z gaźnikiem Wlecial brud i ;/ Przeczysc go i zapal moze ozywi się :sunglasses:

A może to być to mam mało w baku dochodzi do zera ale jeszcze słuchać jak się pluska w baku bena jezcze z jesieni i coś czuje że to właśnie to kilka razy miałem na dodatek otwart korek przy składaniu skutera :-/
Jak myślicie