spoko polerka jak wy ja robicie
Tak jak się robi Połełki Ja tam uwielbiam polerki fakt chwilami jest ciężko i się nie chce ale daje rade :mrgreen:
Niedługo cały skuter złoże w kupę bo co dzień coś poprawiam takie duperałki co mnie denerwowały xDD
Dzięki za komety
Czekam na wasze pomysły.
Red-raider, a jakimi papierami leciales wydech kolega chce wiedziec bo on robi właśnie wydech
Zacząłem od 600 wodne oczywiście skończyłem na 2500 i pasta i filc
I finish
aha dzieki Red-raider, za info
Przy kolanku jechałem trochę grubszym papierkiem nie wiem jaki to był bo nie pisało ale tez wodny coś pokroju 400.
No wydeszek wyszedł Ci całkiem całkiem :DD Tak trzymaj a będzie ślicznie. :PP
Jutro zapodam foty za zewnątrz będzie lepszy efekt
Już założonego
Potrzebuje opinii o Stożku ''Revo s-type tego regulowanego na kąty.
ja mam stozek bgm regulowany na katy i jest wypas
Ello daje obiecane fotencje wydechu na zewnątrz
A tu takie przy okazji
Jakoś nie mogłem odpalić Yaroxa po 3 tyg przerwie Nie wiem co mu jest :oops:
Aku padnięte to nie kreciłem ale kopałem z 15 razy i nic :roll:
zalal ci się tak jak mi przeczysc swiece
Dzięki za info
Jutro to zrobie i giit jeszcze kilka pierdół mam do ogarnięcia nie ma go kiedy i gdzie umyć Bo zima wrrrrr :evil: :evil:
Z tym tecnigasem po polerce dużo fajniej yarox wygląda Ale proszę cie wywal ten druciak wiem ze jest praktyczny ale ja wiem sam po sobie ze bez niego dużo lepiej wygląda :573:
Sory za brudny i wymacany wydech :lol: :lol: Ale przy zakładaniu się już upierdzielił
I co, odpaliłeś? SiWy ma rację, ta plecionka nie wygląda dobrze
Nie odpalł jest problem I nie wiem co z nim wg mnie jest słaba iskra i nie jest pomiędzy tak jak powinna być :-/ :-/
Wiesz co, ja swój przez dwa dni “reanimowałem”, a na koniec wpadłem na pomysł, żeby wszystkie kable, styki zruszyć i fajkę i za raz zapalił Spróbuj, może pomoże
Fajke wszystko ruszałem sprawdzałem świece przepalałem czysciłem i nic iskra jest i nic nie cche odpalić po prostu umarł :-/ :-? :-x :shock: :oops: :?: :idea:
Moze cos z gaźnikiem Wlecial brud i ;/ Przeczysc go i zapal moze ozywi się
A może to być to mam mało w baku dochodzi do zera ale jeszcze słuchać jak się pluska w baku bena jezcze z jesieni i coś czuje że to właśnie to kilka razy miałem na dodatek otwart korek przy składaniu skutera :-/
Jak myślicie