Hmm muszę was zmartwić nic mocniejszego już nie będzie bo po pierwsze w nastepnym roku prawko kat. B i związku z tym przesiadam się na 4-koła.
po drugie nie mam kasy aż tyle na cylinder bo bym musiaał jakieś 500zł wydać na na cylinder i osprzęt.
Po 3 przebieg yarox’a to 2tys km sami rozumiecie.
Juz prawie z mechaniki nic nie będzie może będa takie gadzety jak jakieś membranki etc. same takie pierdoły.
Z optyki to będzie trochę więcej czas pokaże co będzie.
Niedługo Upik…
Update
A wiec tak porobiłem trochę przy sqcie nadkole pomalowałem i założyłem zrobiłem mocowania kierunków i rejki wszystko hand-made ale solidne. Skuter jesy rozkręcony jak widac brak plastików wydechu xD bo uszczelke zalałem rozpuszczalnikiem do lakierów :-/
Może wiecie z czego można taką uszczelkę zrobić ?
Mata Foty
Sory za jakość :-/
No, No ;] Wszytko ładnie, nadkole, killswitch itp ;]. Ale mam pytanko, nie ładniej by było z nadkolem pod kolor ? (czerwonym). Ale super wszytko. 9/10 xd Bo mi się kolor nie podoba.
PZDR
Daj rejestacja na przekładnie będzie lepiej wyglądac:P
Kolor nadkola jest pod kolor tunelu czyli czarny zapewne kiedyś będzie malowanie na czarny mat wewnętrznych plastików(tunelu) po prostu do siebie pasuje.
Rejki nie zobaczycie u mnie na przekładni xD…
a czemóz to nie będzie rejki na przekładni czyzby miała zasłonic kanciaste nadkoleś
Nadkole nie jest kanciaste zrobiłem je najlepiej jak tylko potrafiłem i jak tylko się da nic nie poradze że dupa yaroxa są kanciaste.
Niie podoba mi się reja na przekładni a po za tym ładnie wwyglądają kierunki jak są tak reja zasłania mocnowania kierunków.
Nie jest źle, ale gdybyś zmieńił tą plecionkę z drutu na jakiś spojler, to byłoby o wiele lepiej
Właśnie myślę co z tym zrobić chyba obetnę go tak jak zrobił to Sous
Co myślicie potem go pomalować bo bez niego to bardzo łyso wygląda i jest problem jak wiozę pasażera lub jeśli stawiam na stopkę centralną :-?
nom powinno całkiem nieźle wyglądac jak obetniesz te druty… wiec… obetni
pochwal się polerka tecnigasa xD
Będzie już to całkiem całkiem wyglądało.
Polerka tecnigasa wyszła wg mnie na 4+ Sorki za jakośc fotek robione w garażu przy świetlówkach a aparaty tego nie trawią nie mam uszczelki bo tak to już by siędział w sqcie :-/ Wydech wypolerowałem i odłożyłem na półkę i się trochę zasyfił nawet go nie przecierałem xD…
Jutro zpodam foty na zewnatrz.
może zedrzyj te naklejki yarox i te zólte koło podnózek pasarzera
Ja byl wszystkie naklejki sciagnol :-> Bez naklejek lepiej się prezentuje a ajk juz to kupić jakieś inne :mrgreen:
Naklejek nie da się sciągnąć bo są naklejone a potem polakierowane bezbarwnym tak już to zrobili ;/
Chyba ze … to zostaw
Chętnie usłyszę wasze pomysły optyczne co do sqtera
nie podobaja mi się te przednie kierunki jak masz kase to mozesz wymieniłeś
nadkole extra
podaj jakieś kierunki które będa pasowały to chętnie pomyśle nad tym
Co do polerki tłumika… to napisz do mnie jak będe dostępny a dam Ci sposób na polerkę bez męczenia i pasty polerskiej xD
Kingway b. ładny zmienione duperałki dodają smaczku Wygląda bardzo fajnie
Ps.
Mój ex wydech po mojej polerce
Wiem wiem że nie jest idealnie ale czas nie pozwala na dokończenie i robienie innych duperałek napisze tylko jak będziesz dostępny.
Zrobie foto na zewnątrz i zobaczymy
Tecnigas ładnie wygląda po takiej lekkiej polerce, na pewno ładniej niz nowy