Yarox- by Red-Raider-Koniec

Hmm muszę was zmartwić nic mocniejszego już nie będzie bo po pierwsze w nastepnym roku prawko kat. B i związku z tym przesiadam się na 4-koła.
po drugie nie mam kasy aż tyle na cylinder bo bym musiaał jakieś 500zł wydać na na cylinder i osprzęt.
Po 3 przebieg yarox’a to 2tys km sami rozumiecie.
Juz prawie z mechaniki nic nie będzie może będa takie gadzety jak jakieś membranki etc. same takie pierdoły.
Z optyki to będzie trochę więcej czas pokaże co będzie.
Niedługo Upik…

Update

A wiec tak porobiłem trochę przy sqcie nadkole pomalowałem i założyłem zrobiłem mocowania kierunków i rejki wszystko hand-made ale solidne. Skuter jesy rozkręcony jak widac brak plastików wydechu xD bo uszczelke zalałem rozpuszczalnikiem do lakierów :-/
Może wiecie z czego można taką uszczelkę zrobić ?

Mata Foty :smiley:

Sory za jakość :-/

No, No ;] Wszytko ładnie, nadkole, killswitch itp ;]. Ale mam pytanko, nie ładniej by było z nadkolem pod kolor ? (czerwonym). Ale super wszytko. 9/10 xd Bo mi się kolor nie podoba.
PZDR

Daj rejestacja na przekładnie będzie lepiej wyglądac:P

Kolor nadkola jest pod kolor tunelu czyli czarny zapewne kiedyś będzie malowanie na czarny mat wewnętrznych plastików(tunelu) po prostu do siebie pasuje.
Rejki nie zobaczycie u mnie na przekładni xD…

a czemóz to nie będzie rejki na przekładni czyzby miała zasłonic kanciaste nadkoleś :stuck_out_tongue:

Nadkole nie jest kanciaste zrobiłem je najlepiej jak tylko potrafiłem i jak tylko się da nic nie poradze że dupa yaroxa są kanciaste.
Niie podoba mi się reja na przekładni a po za tym ładnie wwyglądają kierunki jak są tak reja zasłania mocnowania kierunków.

Nie jest źle, ale gdybyś zmieńił tą plecionkę z drutu na jakiś spojler, to byłoby o wiele lepiej :wink:

Właśnie myślę co z tym zrobić chyba obetnę go tak jak zrobił to Sous

Co myślicie potem go pomalować bo bez niego to bardzo łyso wygląda i jest problem jak wiozę pasażera lub jeśli stawiam na stopkę centralną :-?

nom powinno całkiem nieźle wyglądac jak obetniesz te druty… wiec… obetni

pochwal się polerka tecnigasa xD

Będzie już to całkiem całkiem wyglądało.

Polerka tecnigasa wyszła wg mnie na 4+ Sorki za jakośc fotek robione w garażu przy świetlówkach a aparaty tego nie trawią nie mam uszczelki bo tak to już by siędział w sqcie :-/ Wydech wypolerowałem i odłożyłem na półkę i się trochę zasyfił nawet go nie przecierałem xD…

Jutro zpodam foty na zewnatrz.

może zedrzyj te naklejki yarox i te zólte koło podnózek pasarzera

Ja byl wszystkie naklejki sciagnol :-> Bez naklejek lepiej się prezentuje a ajk juz to kupić jakieś inne :slight_smile: :mrgreen:

Naklejek nie da się sciągnąć bo są naklejone a potem polakierowane bezbarwnym tak już to zrobili ;/

Chyba ze … to zostaw :slight_smile:

Chętnie usłyszę wasze pomysły optyczne co do sqtera :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

nie podobaja mi się te przednie kierunki jak masz kase to mozesz wymieniłeś :stuck_out_tongue:

nadkole extra

podaj jakieś kierunki które będa pasowały to chętnie pomyśle nad tym :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Co do polerki tłumika… to napisz do mnie jak będe dostępny a dam Ci sposób na polerkę :stuck_out_tongue: bez męczenia i pasty polerskiej xD
Kingway b. ładny :slight_smile: zmienione duperałki dodają smaczku :slight_smile: Wygląda bardzo fajnie :slight_smile:
Ps.
Mój ex wydech po mojej polerce :smiley:

Wiem wiem że nie jest idealnie ale czas nie pozwala na dokończenie i robienie innych duperałek napisze tylko jak będziesz dostępny.
Zrobie foto na zewnątrz i zobaczymy :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Tecnigas ładnie wygląda po takiej lekkiej polerce, na pewno ładniej niz nowy :stuck_out_tongue: