Zapodaj foty lub filmik jak śmigasz po lesię
[ Dodano: 17-08-2010, 09:57 ]
albo nie bo będzie mi się płakać chciało że ja tak NARAZIE nie mogę :-/ xD
Ta ciota teraz specjalnie coś nagra :lol:
NIEEEEEEEEE
ale i tak nie nagra bo pewnie beny ni mo
![]()
bena jest tylko nagrywać niema kto
Spoko, to nagram jakiś krótki filmik ![]()
poproś znajomego ![]()
Bana za ten film bo pojeb jestes xD ![]()
oczywiście większość z filmików nagrywałem ja, przez co jest tak pięknie, w niektórych momentach pracowałem nawet na wysokościach :mrgreen:
Ale ciemno tam, w rzeczywistości tak nie było, ale to wina aparatu Rudego :->
Borek02 napisał:
Bana za ten film bo pojeb jestes xD :P
Dziękuję :D
Szympa napisał:
oczywiście większość z filmików nagrywałem ja, przez co jest tak pięknie, w niektórych momentach pracowałem nawet na wysokościach :mrgreen:
Tsa już pisałem na sb: A właśnie Szympa zaje***ty fotograf niema co :D Porzucało mną zarąbiście to nie nagrał stwierdził bawiłem się zoomem nie zdążyłem załączyć no dobra ... przeleciałem na power wheelie przez kałuże co stwierdził ? Nie chciało mi się obracać i od razu tam patrzałem ... xd
Szympa napisał:
Ale ciemno tam, w rzeczywistości tak nie było, ale to wina aparatu Rudego :->
Youtube trochę ściemniło - przed wrzuceniem było widać w dość dobrze w tym momencie najciemniejszym na filmiku :P Czyli te przedostatnie scenki
RudY napisał:
przeleciałem na power wheelie przez kałuże co stwierdził ? Nie chciało mi się obracać i od razu tam patrzałem ... xd
nie oszukuj nigdy takeigo czegos nie zrobiles i tyle xD:P
-,-
Zbanować Rudego!!
Grrrr
ahahah, bo to była ostatnia jazda myślałem że ni będzie tak robił, a z tym zooomem to było inaczej bo kazał mi ustawić to ustawiałem chwile, bo podczas nagrywania nie można
Jeszcze o fotkach jakichś zapomniałem:
Chcieliście fote lampy z dzień to macie:
O i Szympa już wiem czemu jak jechaliśmy nazat to świeciło tak jak postojówka ![]()
Edit:
O i odgiąłem już tabliczke
Ale foty nima ![]()
umyj się
Narazie tylko wytarłem tablice, lampe przód i tył
Bo jutro może do szkoły pojade na DT jak padzać nie będzie
Reszta dalej uwalona
ja uważam że tylne kierunki są prze kozackie
bo ja mam podobne z przodu tylko led , i tarły o gleb e wielokrotnie i jedyne co się dzieje to wyskakują z gumek ale podnoszę piździka i wciskam spowrotem na gumkę i wygląda jak nowe , tarły wielokrotnie a w ogóle nie są porysowane WOGLE
Wrona jak już coś to W OGÓLE :)… obejrzałem filmik i trzeba przyznać że fajna ta DT XD
No fajnie ciska, tylko czemu tak delikatnie?! ![]()
Mogłeś się postarać i zrobić to power wheelie ![]()
No ja zrobiłem tylko Szympa nie nagrał ![]()
A potem już było ciemno i gówno było widać więc nie nagrywaliśmy jeszcze raz ![]()
Meeeeehehehe
Policzyłem
Spala 5,8L/100km, a nie oszczędzam teraz jak jest odblokowany zaworek ![]()
Sialalala koffam DT ![]()