Zapodaj foty lub filmik jak śmigasz po lesię
[ Dodano: 17-08-2010, 09:57 ]
albo nie bo będzie mi się płakać chciało że ja tak NARAZIE nie mogę :-/ xD
Ta ciota teraz specjalnie coś nagra :lol:
NIEEEEEEEEE
ale i tak nie nagra bo pewnie beny ni mo
bena jest tylko nagrywać niema kto Spoko, to nagram jakiś krótki filmik
poproś znajomego
Bana za ten film bo pojeb jestes xD
oczywiście większość z filmików nagrywałem ja, przez co jest tak pięknie, w niektórych momentach pracowałem nawet na wysokościach :mrgreen:
Ale ciemno tam, w rzeczywistości tak nie było, ale to wina aparatu Rudego :->
Borek02 napisał:
Bana za ten film bo pojeb jestes xD :P
Dziękuję :D
Szympa napisał:
oczywiście większość z filmików nagrywałem ja, przez co jest tak pięknie, w niektórych momentach pracowałem nawet na wysokościach :mrgreen:
Tsa już pisałem na sb: A właśnie Szympa zaje***ty fotograf niema co :D Porzucało mną zarąbiście to nie nagrał stwierdził bawiłem się zoomem nie zdążyłem załączyć no dobra ... przeleciałem na power wheelie przez kałuże co stwierdził ? Nie chciało mi się obracać i od razu tam patrzałem ... xd
Szympa napisał:
Ale ciemno tam, w rzeczywistości tak nie było, ale to wina aparatu Rudego :->
Youtube trochę ściemniło - przed wrzuceniem było widać w dość dobrze w tym momencie najciemniejszym na filmiku :P Czyli te przedostatnie scenki
RudY napisał:
przeleciałem na power wheelie przez kałuże co stwierdził ? Nie chciało mi się obracać i od razu tam patrzałem ... xd
nie oszukuj nigdy takeigo czegos nie zrobiles i tyle xD:P
-,-
Zbanować Rudego!!
Grrrr
ahahah, bo to była ostatnia jazda myślałem że ni będzie tak robił, a z tym zooomem to było inaczej bo kazał mi ustawić to ustawiałem chwile, bo podczas nagrywania nie można
Jeszcze o fotkach jakichś zapomniałem:
Chcieliście fote lampy z dzień to macie:
O i Szympa już wiem czemu jak jechaliśmy nazat to świeciło tak jak postojówka
Edit:
O i odgiąłem już tabliczke Ale foty nima
umyj się
Narazie tylko wytarłem tablice, lampe przód i tył Bo jutro może do szkoły pojade na DT jak padzać nie będzie
Reszta dalej uwalona
ja uważam że tylne kierunki są prze kozackie bo ja mam podobne z przodu tylko led , i tarły o gleb e wielokrotnie i jedyne co się dzieje to wyskakują z gumek ale podnoszę piździka i wciskam spowrotem na gumkę i wygląda jak nowe , tarły wielokrotnie a w ogóle nie są porysowane WOGLE
Wrona jak już coś to W OGÓLE :)… obejrzałem filmik i trzeba przyznać że fajna ta DT XD
No fajnie ciska, tylko czemu tak delikatnie?!
Mogłeś się postarać i zrobić to power wheelie
No ja zrobiłem tylko Szympa nie nagrał
A potem już było ciemno i gówno było widać więc nie nagrywaliśmy jeszcze raz
Meeeeehehehe Policzyłem
Spala 5,8L/100km, a nie oszczędzam teraz jak jest odblokowany zaworek
Sialalala koffam DT