Paki na kołach nawet fajnie wyglądają tylko jak najszybciej ogarnij przód mótóra
Tylko czemu blacha jest tak kijowo przymocowanaż! Powinna być przykręcona bezpośrednio do błotnika
jest przykręcona na specjalny stelaż pod rejestracje, Dywerku :P. I jak jest bezpośrednio do błotnika to do dupy wygląda, tymbardziej że tutaj pasuje duża rejestracja, a nie mała :D…
Bo duża blacha, to jest blacha A nie takie gówno, co ledwo widać TDR’a ma trochę skopany ten błotnik, bo nie ma żadnego wyprofilowania pod blachę.
Ładne moto. Wstaw tą lampę tak jak pisałeś, kierunki led, wywal ten szpadel i przyczep rejestrację bezpośrednio pod lampę.
to ty ja masz na 50 ccm zarej ? nie doczytalem chyba
tak, nie doczytałeś, bo nie pisałem ;).
EDIT![u:c899f89583] ŁUP!!![/u:c899f89583]
Minęło trochę czasu, TDR’ka się trochę zmieńiła. Dostała nowy kompletny napęd, poprzeczke kiery wraz z osłoną (osłona po Rieju :D), nowa klamka hamulca :D, TankPadzik (za 13zł z wysyłką, ale zarąbisty jest :D!), drugi ciężarek kiery(od innego moto, ale podobny jest, za darmo był to brałem xD) i co najważniejsze cały przód. Niestety nie udało mi się kupić w kolorze bordowym, więc brałem co było. Myślę, że już jest dobrze ;). Niestetyy nie udało mi się jej odblokować, no ale trudno nie będę się z tym męczyć pojeżdżę jeszcze trochę i na przyszły sezon prawko i sprzedaż i coś konkretnego ;).
A i czeka mnie niedługo zmiana tłoka najprawdopodobniej ale to zimą…
Komciajcie ;*
Jest ok z tymi plastikami. Na fotach nie ma duzej różnicy w kolorze,
na żywo jest jeszcze mniejsza ta różnica :)…
Albo to 4. zdjęcie jest zjebane, ale masz lagi wygięte w banan
ogólnie jest ok
Dywersant napisał:
ale masz lagi wygięte w banan :P
Faktycznie.. Przyjrzałem się dokładniej i wygięte w uj xD. Courte już nie chce Twojej TDR !
najciekawsze jest to że to nie jest złudzenie bo aż przyłożyłem linijkę do monitora hahaha
wrona napisał:
najciekawsze jest to że to nie jest złudzenie bo aż przyłożyłem linijkę do monitora hahaha :D
ahahahah ! :D Dobre Wrona,dobre :D No jakby może chciał za to z 2500 to bym się zastanowił :D
Ale to nie jest śmieszne, bo felga przód też wygląda na bitą(w dwóch miejscach), bo jest taka jajowata
w sumie napisał że była po jakiejś tam kolizji :d ale jak się okazało nie tylko plastiki ucierpiały
pewnie po tych endosach mu się powykrzywiały albo koleś w coś przywalił (Courte) jak kupił to proste były (2 fota na pierwszej stronie) ;p
Uuuuhuhuh nieładnie
Dywer - przesadzasz - jakby felga była jajcowata/krzywa choć troszkę to od razu by to wyczuł … Chyba, że nie chce nam o czymś powiedzieć !
ona dostała dosyć mocno w przód, bo cały stelaż pod lampę itd. był krzywy, kurwa… ja w nic nie przywaliłem :P… Faktycznie to tak wygląda nie zauważyłem, muszę to na żywo zbadać kurde, ale się wkruzyłem ;/…
No i wpędziliśmy go w kompleksy
na tej focie też lekkiego banana widać;/…