Yamaha Yzf R125 i 25 KM ? ; ooo

Tzn te częste remonty to co ? bo przegląd a remont to różnica. Na przeglądzie mi płyny wymieniają i klocki hamulcowe… (Przynajmniej u mnie) :stuck_out_tongue:

No mówię o przejechaniu 20k dwusuwem bez robienia remontu :stuck_out_tongue: Ze się da :stuck_out_tongue: I ze nie kazdy wyjedzie nawet te 20000km zeby zrobić remont :stuck_out_tongue: 125 to raczej przejsciówka i prędzej czy później ktoś ją pogoni

Wiecie co panowie… Różnie było ale teraz tak mi chodzi po głowie czy nie przestawic się na rs’ke w starej budzie… Taka 2007 rok bo taniej by mi to wyszlo niz yzf z 2008 2009 . A w ciagu roku to marne szanse ze nazbieram hajs. W wieku 15 lat to jest meka, nawet niewiem jak bym mial to nazbierac. Moze jakieś propozycje ?

Dorzuć jeszcze koszty prawka ^^

prawko to mniejsza… będzie dobre polrocze to funduja rodzice. ale gorzej z motorkiem ; /

i 2007r to już jest nowa buda RS xD od 2006 druga połowa zaczęły wychodzić nowe :stuck_out_tongue: i ci powiem że stanowczo bierz RS weźmiesz YZF to będziesz później żałował będzie ci trochę mocy brakować i w ogóle ja jak się zastanawiałem nad 125 to tylko i wyłącznie RS bo ładna i dobra ! a pal ityle co mój skuter bo mój skuter pali średnio 7/100 xD

Jak weźmiesz RS, to będziesz mógł nawet ze “starszymi” kolegami pośmigać :wink:

[ Dodano: 22-09-2009, 20:54 ]
Moim zdaniem warto :wink:

Zgadzam się z przedmówcami :wink:

Co do latania ze starszymi kolegami to owszem sam śmigałem z paczką gdzie była R6,Bandit i GSX . I nie narzekali :wink:

Mam teraz RS i mogę z czystym sumieniem ją polecić !!! jednak z kolegami którzy jeżdżą skuterami już tak się nie da pośmigać ale i tak się da na spokojnie :roll:

No ja akurat bede zalowal i to baaaaaaaaaaaaardzo. Oszalalem na punkcie yzf i wgl. A z tym spalaniem to będzie mi trudno się przestawic bo huragan mi pali 2,5 na setke wiec będzie ciężko xd

No z spalaniem to tak jest masakra wczoraj zatankowałem za 25zeta a dziś mi się zapaliła rezerwa i wlałem mu za 20 zł bo tyle miałem tylko ze sobą i wleciało i wypił że hoho …

Na RS zrobisz 200KM + 50KM rezerwy przy normalnej jeździe , Bynajmniej tyle mi zawsze starczało. I też powinno każdemu tyle starczyć.

PS: z rezerwą też sprawdźiłem… przykry burzliwy dzien ;p