Yamaha YZF R 125 / Aprilia RS 125

Oki konieć tematu :))))

[ Dodano: 2008-10-06, 22:17 ]
A jednak nie jeszcze to dziecko ma jakiś problem :((((

[ Dodano: 2008-10-06, 22:20 ]
To ty id?? spać i przytul się do mamusi bo jutro wystartujesz elektrownią zadymiać ulice :slight_smile:

A ciekawe co robi “RZEKOMY” posiadasz cbr na forum o skuterach. Żenada. Ten bking na fotkach jest mojego wójka w jak u ciebie brat albo ktoś inny kupił cbr to już nie mój problem że przywłaszczasz sobie czyjś motor.

A… ja wiem czemu motory z silnikiem 2T wygrywają wyścigi bo przy starcie tak zadymi drogę to ten co jedzie 4T to nie wie w którym hahaha:D

A… ja wiem czemu motory z silnikiem 2T wygrywają wyścigi bo przy starcie tak zadymi drogę to ten co jedzie 4T to nie wie w którym hahaha:D

Dobry 2T na dobrym oleju wcale nie kopci. jak ktoś u ciebie jeździ motorynką na roślinnym albo mixolu to nie mój problem

Przyznaj się zal ci dup… sciska że nie masz takiego i teraz przezywasz :))

hahaha, człowieku wiesz co ty mówisz. Do tego bkinga nie maiłbyś podlotu, co tam masz w tej cbr marne 150KM??? nie musiałbym 6 wpinać

Hahahaha… wiem czemu ci nie kopci bo się dawno zatar i teraz się nogami odpychasz hehehe co najwyżej to dym z buta ci idzie :slight_smile:

Co ty z tym dymem maszł??? W kotłowni się chowałeś??

Ty 6 nie musiał byś wpinać hahaha Ty to 6 pełen gaz jeszcze byś z niego zeskoczył żeby miał lżej i ja bym 2 nie musiał wpinać żeby brać tą toczkę z plandeką hehehe :smiley:

Ej no przestańcie już!!! obydwoje macie poczty e-mail i Gadu-gadu to tam się besztajcie, zaraz admin wparuje i będą warny, jak się admin wkurzy to pewnie 1 warn za 1 post nie na temat, czyli bana od razu xD

w tym bkingu jest seryjnie 185KM ten jest po wymianie kompletnego tłumika i po wszystkich regulacjach i przebiegu niecałe 2000km, teraz ma coś ok 200KM więc nie ma porównania i przy tak niskiej wadze bkinga

Wybacz ale kros to wiesz na prędkość się nie nadaje więc dal sobie spokój i odpuść bo i tak nie masz szans :slight_smile:

od kąd bking to crossą?? widać kto eis zna na moto

bking a hu… wie co to za szajs wydawało mi się że to kros i ty to niby masz ??

[ Dodano: 2008-10-06, 22:46 ]
A niedawno pisałeś że masz 500 a teraz byłeś w sklepie i masz bking śmieszny jesteś :smiley:

[ Dodano: 2008-10-06, 22:49 ]
Tak a ja Mam też suzuki Hayabusa pojemność 1300 i 500KM i co masz lepszego :slight_smile:

CR jeżdżę amatorsko dla rozrywki. Głupszym się ustępuje, nie mam ochoty z tobą dyskutować , masz 10lat jeździsz pseudo cbr będziesz miał 20 to będziesz latał odrzutowcem, a jak będziesz miał 30 to promem kosmicznym na marsa. Nara miłej jazdy cbr w skali.

Kulaj się tą toczką, i zadymiaj ludzi, prykaj dalej aż zmądrzejesz :slight_smile: i radzę ci na przyszłość nie oglądać za dużo bajek hehehe :smiley:

Wzajemnie Sorry całe forum za tak długi offtop

Mi się podoba yamaha. No to co że wolniej jeździ od rs ale za to mało pali i super wygląda(na pewno lepiej niż cbr 125 :smiley: ) Sam się zastanawiam nad kupnem yamahy tylko nie wiem czy silnik jest awaryjny itp.

co do kłótni o to jaki rodzaj silników jest lepszy (2 czy 4t), 2t są dobre, ale normy czystości i emisji spalin sprawiły, że odchodzą do lamusa, a nie dlatego że są gorsze wydajnościowo od 4t

4t jest dobre ale od pojemnosci ok. 200ccm poniżej tego to jest lekka porażka. 125cc jeszcze ujdzie, ale 4t to się nie nadaje nawet żeby tym trawe kosic :confused: 2t osiągają przy tej samej pojemnosci dużo większą moc, przezco są bardziej “elastyczne” :stuck_out_tongue: ale one sprawdzają się tylko w mniejszych pojemnosćiach, ponieważ potrzebują dużo więcej oleju niż 4t :stuck_out_tongue: