Yamaha YZF R 125 / Aprilia RS 125

Elastyczne to na pewno 2t nie są …

Uzyłem tego jako przenośni :stuck_out_tongue: dlatego napisałem w cudzysłowie :stuck_out_tongue: Zabrakło mi poprostu słów i nie wiem jak to inaczej określić :stuck_out_tongue:

Hmm jeśli markowe to w dużych pojemnościach tak jak kolega wyżej napisał powyżej 200cm lepiej sprawdza się 4T bo w użych pojemnościach to ile 2T by żarł oleju :mrgreen: i do tego 2T jest z tym gorszy : Nie zbiera całej mieszanki podczas pracy i część tego wraca z powrotem … , bardziej kopci :lol: , I ma gorszy dźwięk ale moc jak do 200ccm to 2T bo jets po prostu mocniejszy i lepiej się wkręca na obroty a poniżej 200ccm to lepiej 2T bo do 200ccm tej mocy może być dla niektórych za mało… a powyżej 200ccm to już chyba nikomu mocy nie braknie :wink:
Myślę że w jakiś sposób pomogłem …
Pozdro! :slight_smile:

Ohoo … górnik :] Zobacz kiedy ostatni post był napisany :smiley:

Adverion napisał:

I ma gorszy dźwięk

Powiedz że żartujesz ?! Nie żartujesz ? Nie znam cie ! :stuck_out_tongue:

Nie no mi się owszem podoba głos 2T :stuck_out_tongue: Tylko są ludzie którym się nie podoba a raczej większość :stuck_out_tongue: No ale wsłuchaj się w głos rasowego ściga 600ccm czy to nie jest piękny dźwięk ?? :roll:

Taak jest piękny … ale zauważ że 600 w 2T nie występuje więc wyboru nie mamy :smiley:

Ja nie jestem tego pewien ale chyba nsr 600 kiedys była.

No właśnie słuszny traf :stuck_out_tongue: ale już piękniejszego głosu od tego być nie może (chyba) :stuck_out_tongue: ale gdy słyszę 4T 50ccm lub troszkę większą pojemność to aż mi się niedobrze robi ahh niestety coraz więcej tego słychać a u mnie to już tylko to bez kilku wyjątków :wink: