Jeszcze chwilka muszę zdjęcie pomniejszyć bo nie chce wejść chwilka :))))
no tak, najpierw godzinę szukał aparatu i zdjęcie robił a teraz jedno zdjęcie pomniejsza 20 minut… Dodasz to w końcu? i nie pomniejszaj aż tak bardzo bo ja muszę oblukać czy Ty tam photoshopem nie majstrowałeś.
:)))
[ Dodano: 2008-10-06, 20:40 ]
Sory…ale ni hu hu… załoącznik się nie chce przyjąć co za szajs :(((
To było do przewidzenia XD wyślij na rapidshare, nie ma bata żeby tam nie weszło, a ja najwyżej na jakiś serwer wyślę żeby było wygodniej ;pkubawx16 napisał:
Sory....ale ni hu hu... załoącznik się nie chce przyjąć co za szajs
Nie będę się udzielał powiem jedno słuchaj Mariana a daleko nie zajedziesz to zwykłe dziecko co za dużo bajek się na oglądało i mało wie o motorach a głównie o silnikach pewnie nie wie nawet gdzie się on znajduje w motorze hehe
najarał się na stary typ silnika i co tu więcej mówić heheh ![]()
A nowych to co w 2T to nie produkują??? Są to najlepsze silniki o małych pojemnościach. Napisałem ci wyżej masz 4T musisz z tym żyć. Ciekawe kto się nie zna na silnikach. Ciekawe gdzie się zajdzie jak się ciebie będzie słuchać. A jutro założysz temat dlaczego mój 4T nie chce zapalić jak zimny, albo jaką świece wkręcić albo dlaczego jedzie tylko 40. Takich znawców jak ty to mam tam gdzie światło nie dochodzi. PS aparat ci się popsuł?? czy do garażu trafić nie mogłeś albo się wstydzisz pokazać czym jeździszł? Tak się podjarałeś że fotkę zrobisz i co nie wyszło??
Haha:D Teraz dopiero Marian napisał az mi go żal i szkoda :(((((
Żal to ty masz na drugie imie i jak się nie znasz to się nie udzielaj i nie wprowadzaj ludzi w błąd. daj to zdjęcie bo aby gadasz głupoty a nic nie robisz.Haha:D Teraz dopiero Marian napisał az mi go żal i szkoda :(((((
Daj… sobie spokój ty masz 17 lat zachowujesz się jak dzieciak z podstawówki masz chyba 7 lat a nie 17 :(((
Jestem ciekaw ile ty masz? Po twoich wypowiedziach sądzę że ok 10. Co z tym zdjęciem, mamusia cie po ciemku do garażu nie puściłaż??
Udało mi się wstawić fotkę dla Mafioza proszę bardzo http://rapidshare.com/files/151515744/P10204596666.jpg
HAHAHAHAHA to dziecko mnie teraz rozbawiło. Ledwo od ziemi odrasta i już by chciało. Wiesz takich zdjęć dużo mam jak chcesz to ci zaraz cały album mogę wysłać. Coś małe te zdjęcie w necie większego nie było??
Tak to pokaz album swojego komarka hahahahaha to dopiero będzie śmieszne pokaż jak dymi ta elektrownia hehehehehe ![]()
Pamiętam za kadencji starego forum, był patryk4ride czy jakoś tak czego on nie maił i czym nie jeździł.
Ze…Coooo???
[ Dodano: 2008-10-06, 22:04 ]
Tylko że ja mam zdjęcie podpisane i robione dzisiaj w własnym garażu hehe:)
Te już się do garażu nie zmieściły, i trochę mało widać bo strasznie małe zdjęcie
Marian, Rozumiem o co Ci chodzi z tymi fotkami tych bików no i ja też mógłbym pokazać zdjęcia, w końcu byłem na zakończeniu sezonu w Mnikowie nie? Porobiłem zdjęcia jakichś maszynek to mogę powstawiać i powiedzieć ze moje ;p. Ni i Marian, Ma racje z tym co wyraził tymi fotkami xD No ale powiedzmy kubawx16, że Ci wierze ze to Twoje, ale ja też mogę napisać kartkę Mafioz, położyć na Yamaszce R6 z 2008 roku która stoi na osiedlu obok i zrobić zdjęcie, i też będzie moja nie?;p No ale dobra skończy już ten spór, zaraz 2 strony tematu to będzie off topic xD
No bo tu już się trochę nudne robi
Haha…ty to potrafisz ludzi rozśmieszać jedna rzecz która ci najlepiej wychodzi ![]()
Gdybym był moden to już byś nawet nagłówka nie przeczytał. idź już dziecko spać bo się do przedszkola nie wyśpisz