yamaha tzr 50-80?

TZR-ka bardzo fajny “komarek” :smiley: Nie wiem jak to tam jest z ta roznica wagi do RS-ki ale moj kumpel ma TZR rocznik 05. ta w tej nowej budzie :smiley: no i ma tam odblokowana ja i wszystko seria… leci mu 110km/h :smiley: teraz wstawil sobie sportowy wydech leovinca no to tylko jest lepsza dynamika a tak to predkosci się juz więcej nie da wyciagnac na tych przelozeniach skrzyni biegow :smiley: Ogolnie bardzo ladny motor :smiley: przypomina YZF i R1 bardzo ladna stylistyka mi się tam podoba :smiley: I warto kupić używkę bo no trzeba się będzie trochę pomeczyc z docieraniem :smiley: a tak to czasami można wyhaczyc jakis uzywany tam moze roczny i juz jest dotarty i się wsiada i jezdzi :smiley: a jak kasa zostanie zamiast kupowania nowej to jeszcze można cylinder wsatwic wiekszy i uklad wydechowy :smiley: no i praktycznie cylinder dotrzemy sami to tez jakby prawie nowka będzie :smiley: Ogolnie ja polecam TZR-ke :smiley: nowa jak i uzywana :smiley: bardzo dobry sprzecik do polatania sobie po miescie jak i na trase :smiley: Pozdro :shock:

zobaczymy…moze ja wkoncu kupie heh:)) pzdr

Witam potrzebuje felge do yamahay tzr przód 2001r jak by kos miał niech da znac

gg 6245091