wrona, no co racja to racja, feleod neosa są najbrzydsze z wszystkich felg do minarelli teraz będe się częsciej udzielał na forum
Stant-maszina
Fajnie masz, że w pokoju go trzymasz
jak się wyczyści wszystko na maxa opróżni cały skuter z paliwa tzn bak, gaźnik, weze itp to jest dobrze bo tak to jebie wahą
co robi tą wachą ?
TY IDIOTO ! ! !
benzyną może co najwyżej PACHNIEÆ !
no to ci życze powodzenia spać w takim pomieszczeniu i rano o wiele się obudzisz to ci rozrywa łeb
Neosik pierwsza klasa, Krzysiu ma konkurencję
kondzio94, do neosa Krzysia to mi sporo brakuje
oj nie przesadzajcie …
niedługo zdejmuje wszystkie plastiki, robię crashe i bede mógł latać bez stresu, bo przycierke lekką zrobiłęm :-/
bede neosikiem jeździł bez plastików i bede te plasty dopieszczał, złoze na wiosne i sprzedam neosa prawdopodobnie na rzecz jakiejś 600 jeszcze nie wiem jakiej…
sorry za ot, ten post w sumie powinien być w moim worklogu ale mniejsza oto :*
kup se na początek coś mniejszego niż 600.
Kup jakąkolwiek mniejszą biegówke, bo od razu rzucając się na 600 nie ogarniesz tego(nie dotyczy XJ)
no też właśnie xj myślałem kupić
a co f1,f2 nie ogarnę ?
krzysiek508 napisał:
a co f1,f2 nie ogarnę ?
Jeżeli będą odpowiednio "wymordowane stado koników"... to ogarniesz ;)
Jak ma olej w głowie to ogarnie …
dzięki RudY, ;*
no zobaczymy jak to będzie ale jak coś będzie to spokojnie temacik się założy odpowiedni
pzdr.
spamicie jak pojebani xd Rób tego Nełosa to Krzysztofa przegonisz hahah
panowie co myślicie by neosa pomalować na oczojebny pomarańczł ;d
ładne by to było
dobry neosik ale pokaż jak jeździsz ( czyt. foty z sezonu) chyba że dopiero go szykujesz pod stunty
wrona, dopiero szykuje na stunty,mam filmiki jak kiedyś coś tam próbowałem ale nic ciekawego;p