Witam,
Yamaha jest z 1999r. Skuter został ściągnięty z Niemiec. Miałem małe problemy z rejestracją. Neosa dostałem w gwiazdkę w 2007. Mało w niej zrobiłem z wiadomego dla nie jednego tunnera skutów powodu : czyli braku kasy na tuning.
Co już zrobiłem:
Mechanika :
Tylko wario malossi
Optyka :
Białe klosze kierunków
Lampa lexus
wloty powietrza
Przedłużka amortyzatora
obrotomierz uniwersalny
Plany :
Mechanika :
Cylek 70
wydech yasuni z
Sportowe sprzęgło
i może gas box
Optyka :
Zamówiona przednia felga od joga już jest tylko włorzyć.
Tylna felga od joga.
Wklejenie wlotów od Roxa
Kiera bmx by SIWY
Wygładzenie nadkola
Licznik koso
Błotnik od Aeroxa
Jak mi się uda to będzie jeszcze własnoręcznie zrobiona lampa tył LED.
I ładne małowanie.
Może coś mi wpadnie do głowy. a Wy dajcie swoje propozycje.
A teraz foty :
Sory za jakość, ale robione telefonem.
Wiem że będziecie pisać że to tylko seryjny neos ale postanowiłem go umieścić. :lol:
To tyle.
Jak coś mi się jeszcze przypomni to napisze.
[ Dodano: 06-02-2009, 17:09 ]
Co lepiej zrobić czache od Roxa czy coś w stylu borka02 :?:
BŁAGAM TYLKO NIE WLOTY OD ROXA TO SIE ROBI CORAZ WIÊKSZY WT!!!
To co mam zrobić :?:
W sumie jak mam teraz wloty to zrobię tylko badlocka i będzie git majonez :?:
Siema, mam podobne wloty Tylko mniejsze, malowanie brzydkie, ale i tak lepsze niż moje xD CO do wydechu weź coś mocniejszego jak do 70 :] Czekamy na kolejne nowości!
neos żielony mi się nie podoba przemalój go i zrób wszystke plany to będzie zajebiaszczo
W mechanice jestem zielony i nie wiem co z czym będzie najlepiej pasowało doradźcie coś.
Ogólnie to nie wiem jeszcze jaki kupie cylinder i wydech.
Na razie krucho z kasą. :oops:
[ Dodano: 06-02-2009, 17:25 ]
Neos będzie małowany w wakacje przeze mnie.
Myśle o plastikach zew. na biało a wew. na czerwono.
Rozmawiałem z takim jednym gościem i felga do przodu co zamówiłem będzie w poniedziałek.
[ Dodano: 06-02-2009, 17:26 ]
Mi się podoba neos z czachą od roxa i wszyscy piszą że squt ma się podobać tobie (czyli mnie ) a nie innym (czyli wam).
[ Dodano: 06-02-2009, 17:26 ]
Bez urazy.
[ Dodano: 06-02-2009, 17:33 ]
Chciałbym kupić taki sam cylinder jak Karp.
Tylko jaki wydech do niego podejdzień
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nie popisałeś się przy wycinaniu wlotów. KRZYWO. A te kierunki z tyłu na jasnym plastiku są za ciemne(tzn. w stosunku do tła).
Błotnik niby od roxa, ale i tak jest tak samo wysoko, postaraj się przerobić mocowanie, żeby był niżej.
ja czytałem na skuter doktor ze to tego cylka idealnie się zgrywa technigas next r i laser ale według mnie najlepiej jak dasz jakiś wydech robiony specalnie do 70cmm np. yasuni
Te kierunki to są pomalowane czarną farbą i mam drugie białe klosze tylko nie zrobiem jeszcze zdjęcia. (jutro może zrobię)
Błotnik jest seryjny bo jakbyś czytał uważnie to błotnik od Roxa jest w planach.
Właśnie myślałem żeby kupić technigas next-r.
[ Dodano: 06-02-2009, 17:47 ]
Co z tego że wloty są krzywe. Będę robił wloty od roxa i przy okazji od tych wlotów będzie badlock.
[ Dodano: 06-02-2009, 17:48 ]
Ale yasuni to kupiłbym używane a techigas next-r to nowy. :lol:
no kolor to masz naprawde trochę brzydki :PP Rob nadkole i tego bada według własnej koncepcji. MI się podoba moja czacha i tyle :PP No a ile ci lata z tym wariem małossiłę?
kolor brzydki - wiem :-x
Lata teraz z 75-78 mniej więcej.
A co myślisz o takim malowaniu , wew. na czerwono , zew, na biało i fele czerwone. :?:
A czache chyba jednak zrobię od roxa - strasznie mi się podoba, a na tym forum jest chyba tylko jeden neos z wlotami od roxa :mrgreen:
Więc zrobię tak jak mówię, tylko na razie nie mam dużo czasu bo chodzę do szkoły muzycznej 5 razy w tygodniu, ale już tylko pół roku i koniec z tą szkołą.
P.S Proszę nie pisać po kiego zapisałem się do tej szkoły.
Za pół roku się kończy i mam tą muzykę gdzieś…
I wtedy będzie więcej czasu na skuter.
Mnie nie się widzi :PP Ale to twoj skuter i tobie ma się podobac. POszukaj jakis ładnych kolorow i wybierz. Z reszta idz do sklepu z lakierami i sam sobie popatrz na probki lakierow.
no wiesz… musiał bym widzieć cały skuter bo nie mam tak bardzo rozbudowanej wyobraźni.
czemu si enie pochwalisz ze miałes Bada tylko ze był ch**owy i odpadał :PP :D :D :Dthe_masa_qkazu napisał:
W sumie jak mam teraz wloty to zrobię tylko badlocka
No dobra, miałem kiedyś bada ale był h**owy i przy walnięciu w samochód po prostu odpadł.
A to są foty tego beda co odpadł.
Ale zwalona robota, widać na fotkach, że nie jest równo, nie dziwię się, że odpadł Poza tym dlaczego walnąłeś w auto?? WTF?
nie zauwalyl ze hamował i wbił się w niego
Jechałem ze 40km/h jakieś 10m od samochodu koleś hamuje z piskiem opon (a h*j wie czemu) i nie zdążyłem zahamować - proste !
Zastanowiłem się i na pewno będę robił czachę od Roxa.(jak w samochód nie stuknę to nie odpadnie).
[ Dodano: 08-02-2009, 14:51 ]
Jasiu226 napisał:
Ale zwalona robota, widać na fotkach, że nie jest równo, nie dziwię się, że odpadł
Poza tym dlaczego walnąłeś w auto?? WTF?
WTF - Co to znaczy ???
poszukaj sobie na necie jak nie wiesz :PP w google na pewno jest.
No ale bad to rzeczywiscie był bardzo ale to naprawde bardzo brzydki i odrazajacy. Dobrze ze odpadł
No tak Bad rzeczywiście ohydny :]
WTF - What The Fuck