Yamaha Neos By MASA

RudY napisał:

No tak :P Bad rzeczywiście ohydny :]
WTF - What The Fuck

No ale już go nie ma. :!: :!:

Co myślicie o nadkolu z blachy.
Tata mi zrobi, będzie git majonez, pomaluje i za bardzo nie będzie widać że z blachy.

Co o tym myślicie??

będzie bardziej wytrzymale

I chyba lżejsze niż ze szpachli. A co do bada, to był zbyt “pionowy”

Nie rob z blachy bo mi się to nie widzi. Jak zrobisz dobrze z zywicy to będzie super :smiley:

Czemu? Jak dobrze z blachy zrobi, to nie będzie źle.
P.S.: Ten bad faktycznie masakrycznie wyglądał :expressionless:

Przestańcie gadać o tyn bedlocku jego juz nie ma i koniec kropka.
A nadkole będzie z blachy i tez konie i kropka - będzie bardziej wytrzymalshe niz zywica i spajchla.

W jakim sensię będzie bardziej wytrzymale??? Bedziesz po nim chodzil??? Wygladac to chyba za abrdzo nie będzie.

żywica i szpachla jest bardzo wytrzymała ale jak chesz z blachy to rób jak chesz twój skut :stuck_out_tongue:

Po pomalowaniu raczej nie będzie istotne czy z blachy czy ze szpachli. Widzialen wiele skuterów z nadkolem z blachy i wyglądalo normalnie jakbym się nie zapytal to myslalbym ze jest z plastiku.

Dziś jest poniedzialek i felga doszla do domu. Lecz nie ma mnie teraz w domu bo jestem u kuzuna i w czwartek zalorze fele do skuta i wstawie foty.

Wiem ze forum i ten worklog jest po to zeby komentowac ale po co pisze ta sama osoba piecset razy ze tak będzie brzydko. Ja mam swoje sposoby i czy będzie brzydko czy będzie ladnie to się zobaczy jak to zrobie, bo na pewno kilka osob zmieni zdanie po tym co zobacza w efekcie koncowym ! Teraz jest zimno a w garazu nie mam ogrzewania i nadkole i czache od roxa bedze robil na wiosne jak będzie ok 15*C ale 17-tego lutego mam urodziny i zboire trochę kasy i moze kupie sobie uzywany licznik koso. Kiere zrobie z części rowerowych.

Acha… Jak ktos ma jakis licznik koso do sprzedania za niewygurowana cenę to proszę pisac na PW ! ! !