Sory za foty robione telefonem ale baterie w aparacie padły ;// ale dosyć widać o co kaman
Ty weź zrób test i załóż oddzielny temat o zbroi Przyda się
ile pesos taka zbrojaż
Dywersant napisał:
Ty weź zrób test i załóż oddzielny temat o zbroi ;) Przyda się ;)
Ale to w sezonie, bo teraz nie mam jak jej przetestować bo nie jeżdżę już bo zimno :P i po drugie to nie mam natchnienia na zrobienie poradnika na temat zbroi xD
[ Dodano: 28-12-2009, 22:12 ]
wiktor24, nie wiem nie pytałem gwiazdora xDD
7.04.2010
No więc tak, DT czeka sobie na nowy tłoczek, który ma być w poniedziałek ;p
Już mnie kurwica bierze, bo tyle motorów jeździ a mój stoi ;p
W poniedziałek (jeżeli przyjdzie tłok) DT musowo będzie złożona :)
A jutro jakieś foty zapodam, bo zamierzam się pobawić trochę z tyłem :P
Pozdro :)
dobrze się jezdzi na DT powiedz mi cos o niej…
Po przejechaniu się DT i TZR wybrałem DT jest wygodniejsza, przy (nie daj Boże) glebie mnie się w niej stanie niż w tzr, no i przyśpiesza ładnie
Jedynka to jest tak aby na ruszenie (przynajmniej u mnie) z dwójki jak jest trochę piasku na jezdni zawija się do boku jak się usiądzie trochę bliżej baku, osiągi koło 100 km/h licznikowe (nie pamietam dokładnie ile bo nie piłowałem jej wiele razy) no i stopal to żaden problem, wystarczy użyć odpowiednio hamulca
a nie zastanawiales się nad sendaż:) ogolnie oby dwa moto mi się podobaja ale jakos bardziej derbi:P
Dt mi się trafiła to wziąłem ;p mam sexi naklejkę, AXO xD jak w poniedziałek złoże to dam foty ;p dzisiaj patrzyłem jak wygląda bez błotnika, i beznadziejnie bo rame głupio widać Więc nie robiłem fot
A może my też byśmy chcieli zobaczyć bez błotnika, coś I co z tego że beznadziejnie?
No. To że ona się bd zła na mnie że takie beznadziejne jej foty pokazuje xD
I potem znowu tłok strzeli i coś xD
To jej z kopa zasadzisz to się oduczy gówniara
A jak się nie oduczy i mi tłok jaja zbije? :lol:
to wtedy i sobie DT zaszkodzi, bo nie skorzysta xDDD
Dobra tej biorę się za to padło. Z tłokiem ASSO mnie wychujali…
Trafił mi się całkiem fajny cylinder w dobrej kasię myślę jak na oryginał.
Pełen komplet, czyli cylinder, głowica, tłok, pierścienie, zabezpieczenia, sworzeń no i uszczeleczki.
Łożysko mam swoje. Zestaw ten ma przejechane 3900km i jest on podobno w stanie idealnym, zobaczymy jak przyjdzie
Jak przyjdzie to od razu składam, bo kurde wreszcie chce sobie na tym pojeździć
Paczka będzie wysłana do mnie jutro.
mateuszpasiu napisał:
Paczka będzie wysłana do mnie jutro.
Poczta czy kurier? :P
Jak poczta, to na wtorek będzie :P
Poczta, poczta
Właśnie też tak liczę że na wtorek będzie
kurierem by była na poniedziałek wtedy to też interes po zbóju xD
Ale bym musiał jeszcze raz tyle naprawić Jak złożę to myślę że jakieś foto się pojawi i na początku wakacji jak już bd miał dużo czasu pewnie bd błotnik z tyłu wywalony
wgl ile juz cylow zajechalesą
jednego ;p ale szlifa jednego zrobiłem czyli tak jakby dwa ;p ale to przez meteory
19.05.2010
Dobra, to jeździ jutro jakieś foty będą jak ją umyję
Ogień!
25.05.2010
Sory, że dopiero teraz foty ale jakoś nie miałem kiedy.
Tak se ona obecnie wygląda. Trochę brudna ale u mnie czwarty dzień pada, teraz się trochę wypogodziło.
Pozdro.