jest lepiej ![]()
wrona napisał:
zapraszam do mojego kolejnego tematu
gdzie on jest ? bo nie ogarniam ...
sr kawałek niżej
koncóweczka ładna
szkoda że dyfuzor nie jest matowy
wrona napisał:
za bardzo piździ
Chyba cie poyebało dziewczynko...
U Ciebie jest ciepło! Ja przy takiej pogodzie latałem. Żeby tam było -15, to mógłbyś powiedzieć, że zimno ;)
temp spadła poniżej zera, do pracy dalej ganiam skuterem, ale to mam rękawiczki itp itd ,
a jak się robi chce gdzieś usiąść , to przez pierwsze 15 min jest dobrze, potem zaczynam czuć ręce i nogi, a własciwie przestaje je czuć. Jedynerękawiczki w jakichmogę robić to cienkie latexowe i one cos tam daja ale ledwo co, a nie wyobrażam sobie cokolwiek robić w grubych rękawicach, szczególnie kiblu gdzie wszystko jest małe
koło pójdzie najprawdopodbniej całe w polerkę
Zawsze mi się podobały koła z SRek ![]()
z felami od sr będzie kosa ![]()
A nie będzie ci tarłaż
widziałem kiedyś bobka z kołami od sr ![]()
na googlach jes wpiiizde boosterół na 13-tkach , co prawda w większosci roxowych ale to nie ważne , zresztą nie raz widziałem na polskich forach ja dawali 13 do boosterków
na googlach jes wpiiizde boosterół na 13-tkach , co prawda w większosci roxowych ale to nie ważne , zresztą nie raz widziałem na polskich forach ja dawali 13 do boosterków
A jak siądą zawiasy? Bo jak stoi, to jest ok.
Dywersant, nic mu będzie haczyć ja w neosię mam bliżej pługu koło i nic nie haczy. Co do czachy to tak jak pacze to się koło idealnie pod nią schowa jak lagi dobiją ![]()
Na seryjnej zawieszce czy z sr będziesz wsadzał 13"?
oczywsice ze od sr
od 13 najwyzej nie raz wyciera się takie pół kole na przedniej “listwie” ale nawet źle to nie wygląda ![]()
będzie kosa na 13" ![]()
To nie bójcie dupy, zawieszenie srki jest dużo “wyższe” od boosterowego i żeby to jakoś wyglądało to będziesz musiał jeszcze opuszczać na półce. Do tego dochodzi ci cięcie główki ramy, dobranie odpowiedniej bieżni i łożysk na góre i dół. Jest zabawy ale się opyla ![]()
FLYP001 napisał:
Do tego dochodzi ci cięcie główki ramy, dobranie odpowiedniej bieżni i
łożysk na góre i dół. Jest zabawy ale się opyla
to pierdole nie będzie 13" dobranoc :)