jak odłoze hajs na moto , licze że ajmieć mi to max rok czasu
O co tak dlugo ale wracasz z cała rodzinaż
a to Ty już po szkołach? czy jak to?
Borek02, wywiad ??
kondzio94 napisał:
a to Ty już po szkołach? czy jak to?
tak jakis wsirski college skończyłem brzmi ładnie, ale poziom tej szkoły nie przekracza gimnazjum ,
Ale wiecie “skończyłem college w Anglii” :shock: :shock:
mama nawet pare dyplomów z logiem
Cambridge University yeah

To co teraz się nie będziesz uczył pałko ;D Tak pytam bo mowiłęś ze miales jechac i zaraz wracać
no tak , tylko zaraz to mialem na mysli kilka miesiecy , bo siędze tu juz kilka lat
stopik chodzi itp bob w 100% gotowy do przeglądu
podbijaj i dzida na ulice
ubezpieczenie juz jest , jutro przegląd i potem 2-3 dni poczekac az przyjdzie potwierdzenie o zapłacie ubezpiecznia poczym zapłacic road tax czyli podatek drogowy i mogę smigac
ubezpieczeni na skuter 250 funtów przy najtańsze wersji , pelen pakiet 350
POZDRO !!
o.O ładnie ździerają… było go zarejestrować w PL
ciekawe jak ?? poza tym mógł mieć ostry wpie.rdol za to że mieszkam w angli pracuje itp a mam pojazd zarejestrowany , w PL , a tak dla ciekawostki powiem wam że nie przeszedł dzis przeglądu , poniewaz nie odpowiadał im klamka hamluca ;/
na jebaju znalazłem klmake czekam az przyjdzie i jade znowu na jebany przegląd ale mnie urwa korci żeby go juz skłądac na nowych czessciach , ale nie mogę bo nie przejdzie jebanego przegladu
a czuje ze będzie naprawde śliczny , jak bd wracałz warsztatu to jade od razu po kiermanke
wrona napisał:
poniewaz nie odpowiadał im klamka hamluca ;/
hahhahahahaa... ładnie tam macie :)
mówiełm że wygląda smiećsznie nie chciało mi się go jzu wystawiac
te swiecące kropki to deszcz
ale lampa jest hampel jest , wszystko smiga , dzis wyrzuciłem dozownic i jzu tak nie kopci , za duzo oelju chyba dostawał
ładnie to wygląda… ma w końcu przegląd?
nie ma dlatego wygląda jak wygląda , dzis moze jutro będzie zależy jak papierki przyjdą
A przegląd jest tam dożywotniż I co chcieli od klamkiż urwana kulkaż
nie miała niewłasciwy skok , że tak powiem ale działało wszystko hamowało , a przeglad trzeba robic co roku
Co to znowu się stało ?
Amor i co jeszcze ? Ah kierunkiii ? lol
Wcześniej typek mnie nie skasował , ale powiedział to co od razu zobaczył , poszedłem naprawiłem, wzieli na warsztat i juz skasowali , 28 funtów poszło się je.bać , i powiedzieli że amor zjebany, i kierunki za szybko swiecą. Kierunki zrobione amor w poniedziałek zamawiam , od roxa wyczaiłem nowy za 30 funtów z wysyłką , tylko że jest dłuższy o 30 cm ciekawe jak to bd wyglądac