mam wrażenie jak by ten lakier na tej jednej fotce był taki chropowaty
ale to nic tą ostatnią fotkę to w czym obrabiałeś?? jak tak to w w czymś?
On może troszkę jest chropowaty, bo nie polerowałem jeszcze, ale to spray był metalik więc może dlatego takie wrażenie bo ma granulki metaliczne (srebrne)
Photoshop w mojej krwi już 5ty ro siedzi ![]()
co do tej tapetki to obrazek fajny, ale jak dla mnie na tapete się nie nadaje, chyba ze do komórki ;p
ja na tapecie lubię albo jakieś moto, zwykłe zdjęcie a jak już photoshop to żeby w oczy nie “gryzło” tzn żeby była delikatna taka a nie jaskrawa i nakombinowana, jednym słowem takie proste ale ladne ;p
Musiałem kombinować, bo górna czasza jest troszkę fioler trochę podkład trochę palce odbite xD
Fakt gryzie trochę bo w XP masz białą czcionkę ikonek, owszem zmieniałem tło na czarne ale nie chciało mi się kombinejszyn… Ale co suczka ładna nie haha xD
lepsza własna fota niż czyjaś :mrgreen: ile dałeś za klucze i jakiej firmy???
Nie wiem starszy kupił
Coś koło 200-250zł chyba bo na allegro po tyle chodzą a firma hmm nie wiem jakieś Yato
dorabiasz się tak jak ja:) podbierasz ojcu ![]()
Jak wiadomo mam pękniętego cyla, spawacze piszą mi dość wysokie ceny (100-250zł) za samo spawanie
Jest coś takiego na allegro… Spawanie w kleju, więcej info:
[code:1:cc34d0a6f8]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=942334898[/code:1:cc34d0a6f8]
W sumie pisze że do bloku silnika itp. Jakie są wasze zdaniaż
Po 1. spawanie i tylko spawanie! Ten klej się do tego nie nadaje, żaden klej się do tego nie nadaje…
Po 2. poszukaj innych mechaników, bo ostro przeginają z cenami! Ubytków nie ma, wiec spawanie jest banalne i każdy mechanik powinien ci to zrobić za przysłowiową flaszkę ![]()
no tak ale to się raczej nie spawa tego zwykłą spawarką.
Janik napisał:
no tak ale to się raczej nie spawa tego zwykłą spawarką.
Nie widzę przeciwwskazań. Kosmicznych technologii tu nie ma ;) A takie dumanie jest bezsensowne :P To jest zwyczajny kawał metalu, a nie jakiś kosmiczny stop. Janik, nie potrzebnie dorabiasz do tego filozofię ;)
obstawiam że to spawają migomatem ![]()
22 marca
Sesja lepszych fotek xD
Oczywiście u nas w chmiećlniku nie jeździ się na trzeźwo xD
Wstawiłem kierunki ![]()
12bar xD
Łukiego nsr ![]()
Meine sztund maszine ![]()
Dziś obciąlem szlifierką końcówki stelaża, lekko zrobiłem gaźnik żeby nie blokowało linki( znowu blokuje)
Założyłem kierunki i troszkę porobiłem z łukim przy nsr ![]()
wiesz to już lepiej kup zarżnięty cylinder i go szlifnij
Ale po co jak mój dziala
Aha dzś się bawiłem na wagarach i rox zyskał na przyśpieszeniu i nie łapie muła, na długości drogi około 300m mam już max prędkość ![]()
Janik napisał:
Oczywiście u nas w chmiećlniku nie jeździ się na trzeźwo xD
Obrazek
do pierwszej gleby.... :573:
Bez lampy wygląda o niebo lepiej ![]()
taa xD weź zaszpachluj w ogole lampe i zrób takie torowe owiewki xDD
Zaszpachlować nie ale potem myśle kupić halogen i wsadzić go w środek, bo mi też bardziej podoba się bez lampy ![]()
Dobrze wygląda
Te kierunki sensowniej założone, niż w serii ![]()