Patrykk skutery sie nie moga holowac wzajemnie
Niby nie, ale moim zdaniem żyjemy w Polsce .. to nie zachód, że zaraz przyjedzie laweta i dowidzenia ;-).
Moim zdaniem w skrajnych przypadkach już lepiej holować , niż pchać np. 20 km.
A dlaczego nie mogą?
Motocykl czy skuter może być holowany.
Nie może być związany na stałe, to znaczy w każdej chwili musi być zluzowany hol.
pojazd holowany jest połączony z pojazdem holującym w sposób wykluczający odczepienie się w czasie jazdy; nie dotyczy to holowania motocykla, który powinien być połączony z pojazdem holującym połączeniem giętkim w sposób umożliwiający łatwe odczepienie;
pyjan masz moze mape polski na pc?
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101118/SLUPSK/82324733
Witam wszystkich jestem ze Słupska fajne plany Flash 50 napisz do mnie na gg 5011419
Szymek bardzo przekręcili fakty, ale liczy się nagłośnienie sprawy
Nie jest to głupi pomysł. Nawet bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy mój skuter by to wytrzymał. :)
madi napisał:
Ciekawy pomysł tej wyprawy. najlepiej jakby każdy z was wziął swój namiot - można go dobrze przymocować na bagażniku za pomocą linek elastycznych. Śpiwór można włożyć do schowka pod kanapą a karimatę podwiesić z tyłu na namiocie. Torba między nogi (lub na plecy, jeśli to plecak turystyczny) i jazda 8)
PS: tak będę pakował skuter, także w lato '11, jadę nad morze, do Rewala spod Warszawy.
Pozdrawiam i życzę sukcesywnego planowania wyprawy :)
Witam kolejnego użytkownika Vitalki,też jestem spod Wawy.
kolega miał także Vitalkę,23 tyś km nabił i zero awari... Tak więc Sierpień 2011 jadę do Rewala. Umotywował mnie do tego pewien film na YT, co prawda koleś nie pojechał skuterem ale motorowerem... Z resztą sami zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=gFhmUbN-Gtk .
Pozdrawiam
Taka wyprawa to jest świetna ale we wszystkich jakie się odbywają to jest tempo ,przejazd 300km i zero zwiedzania bo każdy się spieszy bo za 2 tygodnie lub 3 musi być w domu .Ja bym się wybrał na taką wyprawę ale bez takiego bicia km i tempa,jazda 300km daje się we znaki jest toi bardzo odczuwalne i męczące
Wszyscy zainteresowani ważna informacja. Z uzyskanego wolnego czasu stworzyłem zarys trasy na wyprawę. Dystans trasy ponad 2,5 tysiąca kilometrów. Kto zainteresowany zapraszam na gg 1427858 lub pisać tutaj. Mapę stworzyłem za pomocą mapy firmy Cartall. Mapa wersja z 2008 roku.
Flash50 napisał:
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101118/SLUPSK/82324733
Czytaliście te komentarze pod tym artykułem?
Szukanie sponsora uważają za żebranie - jaja pękają.
KrzysiekP napisał:
pyjan masz moze mape polski na pc?
Mam z 2007rok - więc stara.
pyjan ale moze pójdzie chcesz plika?
Krzysiu ale jak bym to miał Ci wysłać - jestem zielony w takich sprawach.
ja ci podeśle tylko wejdż na gg i podaj swój numer żebym wiedział że to ty. Ja swój juz podałem
Nie mam GG.Ale poczekaj chwilkę to zaraz napiszę na GG i się podpiszę.
pyjan moze byc email
mój adres
krzysztof_p1@poczta.fm
Wiem że przekręcili, ale ważne że nagłośnione, miliony telefonów od znajomych, że jestem w gazecie, cała szkoła, cała okolica gdzie mieszkam, no masakra :D Wiedzą już wszyscy, napewno na tym zyskamy.