To bardzo dobrze :))) a orlen motor land nic sie nie odzywają ://
ja "wytyczyłem trase"
Ja dalej walcze, zobaczymy, gość od kamer na kaski chce pomagać nam, ale jeszcze będe gadał z Nim. Tymczasem pisze do mnie osoba ze Słupska że chce jechać, ale sie dogadać nie mogę, i zostawie to bez komentarza. :) ale przynajmniej próbowałem...
To ja teraz wystawie komentarz do naszej rozmowy na gg. Owszem nie możesz się dogadać bo ty mówisz że ta wyprawa to jest tylko dla waszej czwórki i że więcej osób nie morze jechać bo potem będą problemy z noclegiem a to wszystko co było opisane w Głosie to po to żeby wyciągnąć pieniądze od sponsora dla waszej grupy.Więc poco piszesz że szukasz kogoś ze Słupska do tej wyprawy .
Panowie wydaje mi sie ze ztargii nie powinny sie na odbywać na forum. Jeżeli mamy jakieś zatargi między sobą to załatwiajmy to gdzie indziej.
Dokładnie zaśmiecasz forum skuterek55
Inca masz racje ale dobrze ze i takie sytuacje wychodzą na jaw.
niech Flash powie skąd przyszła mu do głowy liczba 4 osób na wyprawe? Sam jestem ciekaw jego odpowiedzi.
Wydaje mi się że nie zaśmiecam byłem chętny wybrać się z wami ale najpierw chciałem dowiedzieć się jak najwięcej o wyprawie ,ile km, gdzie postoje, nocleg i tak dalej ale ten młodzian powiedział że jedzie tylko grupa 4osoby a ja jak chce to na przyczepkę i o wszystko sam muszę się martwić .A w artykule który się ukazał dopisał że szkoda że z jego miasta tylko on jedzie, więc zapytałem się i otrzymałem taką odpowiedz
Jasiu spokojnie. Pomysł wyprawy był Wodza, a ja "pomagam" mu poskładać wszystko w całość. jak na razie nie ma konkretnego odzewu oprócz tego głosu pomorza.
No i orlen dał ale cisza narazie ://
Napaliliśta się,a gówno z tego wyjdzie :D
Inca orlen sie zgodził na sponsoring?
Napisali że wyśla to do ludzi którzy się tym zajmują ale jeszcze nic nie odpisali ://
HugoBoss napisał:
Napaliliśta się,a gówno z tego wyjdzie :D
Wypali trochę chęci iiii...
suoper by bylo jakby postawili fuel dla nasz na wyprawe wtedy moznaby ustawiac pozostałe rzeczy
Bo jak już uzgodnimy wszystko będziemy mieli trase i noclegi a kasy nie będzie na wahe to troszkę lipa prawie 4.000zl pójdzie na samą benzynę.
dokładnie Inca. pierwsze trzeba miec konkretnych sponsorów a potem działac dalej.
UUUUWWWWWWAAAAAAGGGGGGGAAAAAAAA DLA WSZYSTKICH CHETNYCH !!!!!
Lista mogących jechać na razie nie istnieje i dopóki nie będzie szczegółów nie bedzie tworzona. Można zgłaszać swoją chęć wyjazdu na tej wyprawie ale nikomu nic nie obiecujemy.
Tak czytałem o tym sponsoringu to wszyscy uważają to za dziadowanie ://
co masz na myśli?
Piszą że chcemy tylko pieniądze zeby się przejechać takie głupie komentarze piszą