Flash chcesz numer gg od Wodza?
Przydał by się, napisz mi jego numer na gg jak możesz :) pozdro.
Też bym prosił Pozdrawiam
numer gg do Wodza 5333307
Witam! Przepraszam że się tak wtrącam,ale wydaje mi się że 4-6osób na taką wyprawę jest wystarczająco(chodzi o nie przewidziany nocleg).
Na taką wyprawę miałem jechać(3osoby-prywatnie).Z moich przyczyn(moja wina).Wyprawa się nie odbyła.To był rok 1993r.
Simson - ogar - ogar.
Szczerze z głębi serca życzę - POWODZENIA.
pyjan jak kazdy wezmie lekki namiot ze soba to jakos sie wytrzyma
Krzysiu! Znam ten zapał - jestem z Wami.Nie każdy właściciel zobaczywszy dużą grupę skuterzystów,da Wam nocleg na działce.
Musicie się z tym liczyć.np.pważniejsza awaria skutera.
Nie no , ja chcialem jechac, ale skoro juz tyle ludzi sie zapisalo, to dam sobie siana, bo jednak powyzej 6 osob to juz za duzo .
Patrykk - Ja nie jadę,to są moje tylko takie wypowiedzi.
Kiedyś to było realne,teraz niestety już nie.
Ale życzę im wszystkiego naj....
Jeśli podczas jazdy mielibyście taką potrzebę,to moja działka jest dla Wass otwarta.
Skromna ale szczera - Jaworzno-Ciężkowice.
Tel.- 608 372 091(24h)
Moje ewentualne nocne przymulenie trzeba brać pod uwagę.
Tylko Wy pojedziecie z Katowic na wschód.
Ktoś to dobrze zaplanował.
Góry mijacie najwcześniej.
Z drugiej strony ja bym to zrobił odwrotnie.
Góry zostawił bym na samym końcu.
Jechał bym z Katowic na zachód(wedłóg wskazówek zegara).
No tak, ale z Katowic wyruszają dwie osoby, a ja i Inca muszę dojechać <ja ze SŁUPSKA> więc daleko, i w takim wypadku wyprawa ma sens, bo ja mam nocleg <możliwe w Warszawie> a Grudziądz i Słupsk to napewno da radę, więc warto jechać tak jak zaplanowali. :) myśle że jest dobrze :)
W Warszawie nocleg?Bo jak będziecie w Wawie (najlepiej wszyscy) to może odwiedzę Was no i pewnie się Leszek skusi i może KOS-a wyciągniemy :D To tak w razie co, ale na wyprawę się nikt nie wybiera od nas :D
Absolutnie nic Wam nie narzucam.
Uważam tylko że skutery Wasze najwięcej dostaną w dupę w górach.
Moim zdaniem to dostanie w dupe lepsze by było na końcu wyprawy aniżeli na samym początku.
Flash50 napisał:
No tak, ale z Katowic wyruszają dwie osoby, a ja i Inca muszę dojechać <ja ze SŁUPSKA> więc daleko, i w takim wypadku wyprawa ma sens, bo ja mam nocleg <możliwe w Warszawie> a Grudziądz i Słupsk to napewno da radę, więc warto jechać tak jak zaplanowali. :) myśle że jest dobrze :)
Naprawdę chce Cię zrozumieć.
Taka wyprawa trafia sie raz na parę lat, albo raz w życiu.
Na Twoim miejscu nie jechałbym tym skuterem osobiście(kurier,pociąg) - Katowice.
pyjan my nie bedziemy wjeżdżac w bieszczady. mamy zamiar od razu "ciąc" na roztocze
Panowie mam ktooś aktualna mape polski na kompie? mam na myśli Cartala. Byłoby fanie na niej zrobic trase i nie tylko? Ja kiedyś maiłema le nie wiem czy podejdzie aktualizacja
Każdy radzi mi jechać pociągiem :) ale mój ukochany serwis "Stones Słupsk" przygotuje mi skuter za darmo do wyprawy, wymienią pasek, rolki, przesmarują łorzyska, sprawdzą kondycje cylindra, przeczyszczą układ paliwowy, i zadbają o plastiki :) więc nie mam co się bać :)
Ok.Nie ma miejsc w wyprawie,rozumiem.Pozdrawiam i zycze Szerokosci.
Daniel kto powiedział że nie ma miejsc? ani Ja ani Wodzu ci nie dalismy odpowiedzi jeszcze wiec rozchmurz sie