Wyprawa dookoła POLSKI - Skuterem 49ccm! Wakacje 2011

Dostałem zawiadomienie od przedstawicieli orlenu "Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Państwa korespondencja została przekazana do odpowiednich przedstawicieli PKN Orlen S.A. Thank you for your interest in our company. Your mail was forwarded to appropriate representatives of PKN Orlen S.A. ".

Mój kolega skuterkiem też chciał by się zabrać, ale jeszcze niewiadomo, jak mu pozwolą <bo zgoda musi byc> to postaram się go wcisnąć jakoś. to nie jest pewne więc bez komentarza proszę, i co wyszło na tym spotkaniu ??????

No no, nie wiedziałem, że taka gruba wyprawa się szykuje. Niestety, dla wielu ludzi ogromną barierą jest ten termin ok 20 dni wyprawy. Kto wie, może bym się skusił, gdyby nie to i gdybym miał szklaną kulę i mógł przewidzieć co to będzie w przyszłym roku ;). Pomysł jest dobry, na pewno będzie to niezapomniana przygoda, choć z racji specyfiki (50ccm) może być męcząco. Ciekaw jestem co to będzie ze sponsorami.

Możecie jeszcze uderzyć do:
www.motocykl-online.pl
www.racing-planet.pl
www.larsson.pl
www.allegro.pl :D
www.tvnturbo.pl
www.olekmotocykle.pl
www.motostat.pl
www.polskajazda.pl

Witam.

Spotkaliśmy się pogadaliśmy :) Podstawa jaką uzgodniliśmy to zrobienie witryny www o tematyce tejże wyprawy. Co do witryny - wszelkie propozycje i pomoc mile widziana.
Ustaliliśmy aby każdy kto ma chęć napisał przez jakie miasta mamy przejechać - chodzi o stworzenie optymalnej mapy przejazdu. Mile widziane są także osoby które udzielą miejsca noclegowego (na namioty ) abyśmy mogli te miejscowości uwzględnić na mapie.
Zmasowany atak w celu pozyskania sponsorów proponujemy po stworzeniu witryny. Tak aby każdy do kogo piszemy i będziemy pisać wiedzieli co i jak.

To narazie tyle na gorąco - Krzysiek dopisze coś więcej:)
Rozstaliśmy się koło 20.30 - w tym że prawie 2h spędziliśmy na naprawie mojej Inki :) Jak zwykle odmówiła posłuszeństwa:) KAtowice, ciemno czas się zbierać do domu a mój wariat oślepł :) nic się nie świeciło :)

Pozdrawiam

Witajcie !
To dobrze że jest taki plan, w Słupsku miejsce do spania jak coś będzie :) i w Gdańsku mogę mieć jeszcze :D miejsce :)
Tyle na dziś pewnie.

Pozdrawiam :D :arrow:

Witam,sorki ze sie nie odzywałem.Ja jestem z Malborka jezeli cos to zapraszam na nocleg.Mam nadzieje ze dojdzie do skutku nasza wyprawa.Pozdro.

Flasz50.Nic sie nie martw,jak cos to nie mieszkamy daleko.Damy rady dojechac do Katowic.

Witam!
Dziś byłem na sesji z fotoreporterem, zrobili zdjęcia, wypisali wszystko, i napiszą o wyprawie, więc już jest sukces :D

I będą sponsorzy walić do drzwi heh

Flash50 napisał:

Witam!
Dziś byłem na sesji z fotoreporterem, zrobili zdjęcia, wypisali wszystko, i napiszą o wyprawie, więc już jest sukces :D

Witam.
No to mamy pierwszy sukces. Jak tylko coś napiszą daj znać.

Pozdrawiam

No postaram się wtedy zrobić skan artykułu który nas dotyczy :) i wtedy na meila puszcze każdemu :) albo zamieszcze link, ze zdjęciem :) Mam nadzieję że nie zapomną o tym by napisać że szukamy sponsorów xD bo drobna poracha by była :D jak by nie było :D

Cześć WAm Wszystkim ja króciutko. Oprócz tego co Wodzu powiedział już o wyprawie nadmienię że mapa powstanie w oparciu o ciekawe miejsca na trasie. Zakładam(y) że zwiedzimy
1)Roztocze
2)dawną zamojszczyzne/lubelskie
3)podlasie
3) kraine wielkich jęzior czyli Mazury
4- Żuławy wiślane
potem kolejno trójmiasto i dalej na zachód jak najbliżej morza. Ostatni etap to droga ze Świnoujścia do domu przez Poznań, Wolsztyn(parozowy skansen)Wrocław, Góra świetj Anny i w koncu meta: Katowice

Co o tym sądzicie???

Wodzu jak żarówki? napisz smska bo już zbieram się do roboty :)

KrzysiekP napisał:

Wodzu jak żarówki? napisz smska bo już zbieram się do roboty :)

Przełącznika jeszcze nie kupiłem ale zamontowałem awaryjny. Teraz się świecą kiedy ja chcę a ie tak jak one chcą:)
Pozdrawiam

Słuchaj, jeśli chcecie jechać od 3miasta na Lębork można zachaczyć o Łebe, i pojechać taką okrężną drogą, z Łeby i wyjedziemy 30 km przed Słupskiem. W Słupsku mam dla wszystkich nocleg i raczej garaż :) a już Puźniej to bym was odprowadził myśle do następnego noclegu czyli gdzieś 300 km od Słupska, przenocował bym ostatnią noc z wami, i bym powoli sobie wracał :) co Wy na to ? :D taki układ dobry jest!!! :) KrzysiekP jak narazie ta wasza trasa jest planowana, to ile ona ma tysięcy kilometrów tak w przybliżeniu z 3000 pewnie, ale napisz z ciekawości :)

Flash musze przeliczyc. jak to ogarne to podam w przybliżeniu

Tak sobie sami gaworzycie.Znajdzie sie miejsce dla mnie w tej wyprawie czy nie .Moze ktos odpisac.Bo jak nie to ok trudno.Pozdrawiam.

Ok, to podaj mi puźniej to :) aaa Daniel słuchaj, nie wiem czy jest miejsce, w gazecie podałem że jadą 4 osoby, i nie bardzo wiem, może na lewo Cię zmieszczą gdzieś :) Nie odemnie to zalerzy :) jeśli odpowiedź będzie negatywna, to przykro mi :( :) miały jechać 4 osoby, ale się nie wtrącam :) Decyzje podejmie Wodzu :)

Na razie z tego co wiem, to są 3 osoby . Wodzu, Krzysiek i Flash .
Ja też chciałem jechać właściwie, ale nie będę się na siłę nigdzie wpychał, tak więc ;-).

IncaStreet też jedzie :) Pozdrawiam... :) nie no chłopaki za duzo tez nas nie może być, ale wodzu decyduje. :) WODZU numer gg pilnie potrzebuje Twój