Wyprawa dookoła POLSKI - Skuterem 49ccm! Wakacje 2011

WODZU myśle że mógł byś podać swoje dane Imie/Nazwisko/Miejscowość/Numer telefonu. Bo wiesz jak to w gazecie :) Jutro tam idę więc mógł byś to podać dziś :) Pozdrawiam

Flash50 też już czynisz coś w sprawie wyprawy?

Czekam na odpowiedź z motor landu i w poniedzialek napisze wyślę list do Orlenu. Napisze że oczekujemy cysternę paliwa :D

Więc:
Napisałem do Ret Bike
Napisałem do Firmy Bajcar <ze Słupska>
Napisałem do STONES SŁUPSK
Napisałem do Statoil
Napisałem do sklepu z kamerami na kask, żeby wypożyczyli nam jedną za free.
Napisałem do Gazety Głos Pomorza, i jutro mam spotkanie z nimi w redakcji :) bardzo chcieli spotkać się z organizatorem i wszystkimi uczestnikami, ale jak nie mogą przyjechać to ja wystarczę :) wszędzie pisałem :D nawet o olej 2T do producenta :D

Flash kiedy miałeś na to czas :) zdaj relacje ze spotkania w redakcji Głosu Pomiorza

Ja miałem kiedyś wtyki w salonie Kingway'a , teraz juz troche mniej, ale nie mniej jednak postaram sie z nimi pogadac.

Spokojnie :) najlepiej jak Wodzu podał by Swoje dane, już by mogli napisać kto organizator i kontakt do niego :) bo ja nie pełnoletni jestem :D a relację zdam, pewnie że zdam, ale Oni są pozytywnie nastawieni do tego więc jest dobrze :D

aaa KrzysiekP - czas miałem :D ale siedziałem chyba ze 4 godziny :D
wczoraj do Głosu Pomorza dzwoniłem żeby ustalić godzine spotaknia, musze wiedzieć ile osób maaaaxxxx pojedzie !!!! bo trzeba powiedzieć jakich pieniędzy oczekujemy. Pozdro

Witam.

Myślę że 4 osoby maksymalnie.

Moje dane:

Piotr Bobbe
ul. Nowopogońska 42
41-250 Czeladź
tel.: 501-938-731

Trasa podróży w trakcie realizacji. Jeżeli macie pomysły na trasę - piszcie.

Flash już jutro musisz im powiedzieć? Myślę żę taką najbardziej max liczna jest przedział miedzy 10-15 osób. Większa ilość jadących to byłby tłok: . Niewiem jednak co Wodzu na to myśli. Ja sam przejechałem na rowerze Pomorze od Helu (początek) do Świnoujścia (koniec) w grupie 20 osobowej w 9 dni :) wszyscy na rowerach.

Witajcie !
Żeby kłutni nie było, WODZU zdecyduj kto jedzie, ja już płaczę :cry: :D mie no serio, bo tak głupio będzie, nawet jeśli odpadnę ja to poprostu przykro będzie :) lepiej już zająć miejsca :D i będzie dobrze. KrzyśekP - spokojnie, oni chcieli żeby organizator już przyjechał na wywiad :D dlatego te dane są bardzo istotne dla nich teraz :) bo kontakt z osobą pełnoletnią musi być :D Co do trasy to fajnie by było poprowadzić przez GDAŃSK-LĘBORK-SŁUPSK-KOSZALIN-SZCZECIN <po pomorzu długi odcinek, ale wkońcu będzie lato :) ja działam na poważnie, będe szukał sponosrów dalej.

Flash nie będzie kłótni.czytałeś jaką grupą jechałem na pomorzu? Właśnie taka ekipa jakby się uzbierała też by było super ale wiem już z autopsji jaki kłopot jest potem z "nagłym" noclegiem. ja jestem chętny na 50% ale czas z moim grafikiem w robocie pokaże jak będę miał urlop w wakacje 2011. Pracuję na zmiany wiec kłopotu raczej nie będzie ale oprócz mnie jest jeszcze na zmianie kilkanaście osób do urlopu w lato.

Troche przypałowo, ale jeszcze tyle czasu że wszysko będzie wiadomo :) Jutro relacja ! :) Pamiętajcie ! :)

Flash co masz na myśli mówiąc przypałowo?

Mówiąc "Przypałowo" miałem na myśli że jest troszke zamieszania na forum, a do wyjazdu jeszcze w cholerę czasu :) IncaStreet już się niecierpliwi :) i najchętniej już by wyszystko miał ustalone, w sumie tak jak ja, więc szukamy patrona medialnego :) będe walczył by patronem stał się Głos Pomorza :)

ja czekam co z eską śląsk i jutro napisze do telewizji silesia lub sam podjadę do nich osobiście bo mam niedaleko

Ja czekam z wszystkim ;D Jeszcze pisałem do Ścigacz.pl czy by nie zostali patronem medialnym wyprawy :) więc na dzień dzisiejszy już poświęciłem kupe czasu :) Mam nadzieję że swoim skuterkiem zmieszcze się na wyprawie, jako uczestnik :D

Byłem dziś w motor landzie ale nie było szefa więc nic się nie dowiedziałem :(

Byłem w Redakcji Głosu Pomorza -
Po 10 minutowym spuźnieniu Redaktora Mareckiego zjawił się w Redakcji :) Wyciągnoł dyktafon i zaczął nagrywać rozmowę, pytał się na jakim forum powstał pomysł i przez kogo :) Odpowiedziałem że na takim i takim forum, i przez taką osobe :) Pytał też o rodziców, czy mi pozwalają, i czy się o mnie boją :) Na koniec poprosił o numer telefonu do Wodza :) więc podałem, bo od czegoś musimy zaczęć, jeśli wszyscy w Redakcji się zgodzą to Głos Pomorza zostanie naszym patronem medialnym :) zrobią mi foto na skuterze i napiszą artykuł :) Więc trzeba trzymać kciuki :) mają zadzwonić w następnym tygodniu :) Wodzu, Ty też możesz spodziewać się telefonu od nich :)

Ścigacz.pl dał mi odpowiedź, że są chętni na współprace, lecz jak narazie wiadomych jest za mało konkertów !!! :D wszystko powoli idzie do przodu :) Pisałem do jedynego serwisku KEEWAY w Słupsku i powiedzieli że Flash jest najmniej odpowiednim skuterem ze stajni Keeway w dalekie trasy, ale skuter mi przygotują, i ewentualnie na trasie pomogą :)