wyprawa do Kazimierza Dolnego

Z okolic Mińska Mazowieckiego. Będę w Górze Kalwarii na was czekał, o której tam będziecie?

Zapewne koło 7.30 - 8 zależy jaką drogą pojedziemy :)

Roomcajz na ostatnim spotkaniu wspominał, że w Kazimierzu jest prom. Poszukałem info i faktycznie, prom jest. http://www.kazimierzdolny.pl/przeprawy_promowe/28173/ 5 zł za osobę, skuter gratis, jeśli byście chcieli to można takim promem sobie popłynąć :)

Prawdopodobnie też się wybieram, czekam tylko na potwierdzenie do wieczora (praca niestety). Pasowałoby mi spotkanie w Górze Kalwarii np. przy rondzie, podajcie tylko mniejwięcej czas.

Ads super :D Byś czekał z Degename (on też zza wisły jedzie) za rondem w GK (np koło stadionu). My dojedziemy pewnie koło 7:45, jak by co to w moim profilu jest numer i pod niego dzwoń.

Ok to ustalone. Wpadłem na pomysł bezpośredniej transmisji na forum, laptop i net jest. Planuję robić fotoreportaż w trakcie wycieczki.

Ads skoro masz tyle miejsca na lapka, to może znajdzie się miejsce na moje ciuchy przeciw deszczowe. Zastanawiam się jak zapakować te groteksy. Pod względem miejsca na bagaże skuter bije na łeb motorowery. Fajnie, że ekipa rozrasta się.
PS
Ads jeśli zamierzasz robić reportaż, to kto i kiedy będzie prowadził twojego rumaka??

ja zawsze jadę z pojemnym plecaczkiem, coś się wymyśli. co do neta to wyglądałoby mniejwięcej tak: postój w jakimś ciekawym miejscu, fotki,film i umieszczannie tego zaraz na forum.

eeee bez przesady, jeszcze może telewizor wziąć ? ;) relację to się wieczorem umieści.

Ads, a skąd jedziesz? Kurcze, popatrzyłem na drogę do GK i chyba o 6:30 będę musiał wyjechać :P

Mam tam 50 km czyli nie tak dużo. Będę jechał przez Kołobiel.

Z Otwocka

Może jak będziecie w Kazimierzu to o ustalonej godzinie staniecie przed kamerą i pomachacie?

http://www.kamery-internetowe.pl/kazimierz_dolny/1660/www,1660.html

Nie ma problemu ;)

Ads, to pewnie będziesz jechał przez Piotrkowice, tam byśmy się spotkali i dołączyli do reszty, co ty na to?

Jako że do kompa już dziś nie usiądę (mam mase roboty na działce, skuterek trzeba umyć żeby jakoś wyglądał) to dam teraz post.
Dychuj i Roomcajz - do zobaczenia pod lidlem o 7; Ads i Degename - za rondem w GK bądźcie koło 7.45 :) Narka.

Jadę Otwock-Karczew-Nadbrzeż i potem most w GK.
Ja swojego nie myję, po ostatnich deszczach wygląda trochę kiepsko ale brud odpadnie w czasie jazdy :)

Jak na złość stabilizator napięcia do moich głośników Creative TravelSound wypadł z miejsca przeznaczenia, zrobił zwarcie i po głośnikach. :(

Ok to jutro jakoś znajdę to rondo w GK.

Ok mogę potwierdzić, jutro przed 8 jestem przy szkole za rondem w GK.

Mam dziwne przeczucie że dziś będzie padać. Ale mimo wszystko jadę :)

ja też się powoli szykuję, lepiej żeby nie padało chociaż na tvnmeteo niewesoło to wygląda :)